Karnevalová královna (3.2. - 9.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

za mne jedno velke zklamani. tohle jsou SK, banany, ostatni uplne zadarmo... kdyz si vzpomenu jak jsem se na ne nadrel a ted je dostanu, kdyz je v totu chvili nepotrebuji? ale tak uvidime, treba nekdo udelal chybu, jenom :) tak at pada to co si prejete

evainfo, davidson00 a myš59 tohle ocenili.
  2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Ráno jsem si odklikal koše z ranní sklizně - bylo to zase něco kolem 80, tak to šlo. Pak to ale všechno začalo - celodenní chytání odměn na vedlejších farmách, takže koše za všechny ty dny, ale naštěstí jsem to zvládl a večer jsem se mohl věnovat zase hlavní farmě, kde se za den nastřádalo dalších 79 košů, k tomu jsem jich 100 pořídil a zatím mám odkliknutých právě těch 100 košů :).
    Statistiku jsem si nevedl, ale když jsem si přikoupil těch 100 košů, tak jsem si řekl, že si udělám přehled, za co jsem dal ty floreny ;).

zlaté banány - 53 ks
    SK - 180 ks
    SH - 555 ks
    Zuzi SH - 212 ks
    Zuzi ultrahnojivo - 208 ks
    BZ - 2 911 656
    BBZ - 4 228 816
    kr - 1 296 840

Podle mě je to na 100 košů pořádná odměna. Co se týče úspěšnosti, tak mimo sladkostí, chytnu většinu věcí kromě 1 - 2, což je dobré. Dnes jsem na baha postoupil z 300 → 302, takže taky dobrý. Teď hurá na zbývajících 79 košů :p.

3. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Doteraz som chytil max. 3 ZB na košík, ale práve sa to zmenilo. Už som chytil 4. Brutál bol s tom, že mi kráľovná hodila 2 hneď na začiatku a keď došla do stredu, vyhodila naraz 4 - aj ich dopad bol takmer rovnaký. Tak som sa z toho zkockovatel, že kurzor vybehol kdesi úplne vedľa a do konca minihry som už nechytil nič ...
    Ale idem loviť ďalej :)

4. upirka42

upirka42 Pisálek fóra

Hlásím hotovo, moc děkuji všem za pomoc, 200 košů naplněno mám křeč v ruce, ale odměny supr :D;). Všem co plní štastný lov!!!

5. myš59

myš59 Vévoda fóra

tak já to teda prozatím vidím bledě, uvidím ráno co nebo kolik proužků vypadne :(holt nepadá ani z dlouhodobek a sloty zlaté zaplněné, na stromě 27/30 ,JC nemám :(

evainfo, davidson00 a kometak96 tohle ocenili.
  6. Calis

Calis Rádoby autor

Jééjda, ďakujem... som si myslela, že to mi hneď akosi samé pobeží... to je super, že si môžem vybrať, kedy to aktivujem... :)

evainfo a davidson00 tohle ocenili.
  7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) to je výhoda kupónů, můžeš je aktivovat podle potřeby

8. lena3576

lena3576 Pilný autor

Hezký večer všem, tak trochu povzbuzení-
    už jsem tu akci vzdala, vysadila si normálně na pěstování MJS, nakrmila zvířátka, na Baha jsem si dala kávu a čaj a po 12h. v práci sklidila jen s použitím MJS a světe div se vypadlo 91 proužků.
    Semleto a průvod vyzdoben a ted hurá ke královně chytat do košů,mám jich 153,tak snad něco hezkého sesbírám :inlove::).

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pro mně už akce skončila a celá farma uvedena do lesního a myšího režimu!:)
    Tak si říkám,že kdo se učastní téhle akce, nemůže být úplně normální!! Včetně mně!:eek:xD
    Akce splněna na 1000%xD
    Pokud by akce mněla být vícekrát do roka,budu si muset pořídit asi umělou ruku!o_O

10. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak pro dnešek konec. Všechny dneska získané koše se povedlo proměnit v BZ, BBZ, ZB, SK,SH ..... Do posledního dne vstoupím se skorem 0 košů.

V žádném případě nejsem tak zdatný lovec odměn jako Casey, který dává levl na farmě za den. Ale přesto jsem spokojená, kdy se povede získat 50 mega BZ za 4 dny? A na Bahamce dát pro změnu 2 levly za den? Mít 3x více ZB než na začátku akce, a že jsem jich měla na začátku víc jak 4 stovky? SK můžu přehrabovat vidlema a v SH se můžu snad i koupat. To už se ani nikdy nezopakuje.

Zítra už toho asi moc nezískám, ale nevadí. I tak jsem zvládla získat dost, jsem si jistá, že lepší akci jsem na farmě nezažila. A že už nějaký ten pátek farmařím. Ale byla to i časově náročná akce, tomu odpovídaly pak i získané odměny [​IMG][​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 8/2/16
  11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD také mám pro dnešek "odpracováno", stav žebracích košů = 0, zdá se, že mi začíná kromě ruky stávkovat i myš (počitačová) ... jinak nejlepšími dárci košů se u mne ukázaly žabky a žluté barvírny ... ještě je sklidím ráno a začnu vracet farmu do normálního režimu, myší na plánované šlechtění mám už víc jak 500, do akce ještě něco odchovám ... no a za dveřmi je Valentýn, takže zase žádný odpočinek, jedeme dál na plný plyn ...

12. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Hurááá konec [​IMG] zítra raději ráno nesklidím nebo ani neodejdu do práce;)

Tak sem našetřila [​IMG] a těším se co nového farma přinese s banány:D:D

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Na pobavení stačilo, vůbec nelituji, že jsem nechytal dříve. Ještě mi chybí 56 košů a zítra ráno taky nějaké budou, odměny pěkné. Posouvání košíku mi problémy nedělá, jedu myší lehce vodorovně a koš se někdy chová jako magnetický, odměny do něho skáčou i se zatáčkou. Nejlepší je kamikadze letadlová Zuzka ,-) ale chce to výdrž, chytat takhle víc dní to nikdy :)

14. vladenka1970

vladenka1970 Zelenáč fóra

Připadá mi, že čím vice nástrojů a run k více vypadávátkům, tím opačnější efekt... Je to pech, taková krásná akce a mně vypadlo nejvíc 9 papírků z jedné plochy ať je tam, co je tam, běžně spíš 1 až 3. Chybí mi 63 papírků, nejspíš si tam do nich královna něco balí... Kdyby někdo z farmářů, těch hodných, poslal, byla bych hrozně vděčná, samozřejmě na revanš. Jinak jsem v pytli. Vám ostatním kterým se dařilo, moc gratuluju, tiše závidím, ale přeju. To je poprvé, tedy od dob začátečnických, kdy se mi takhle hrozně nedaří. A že jedu!!! :)

myš59 tohle ocenil(a).
  15. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Na dnes som s košíkmi tiež skončila, ešte ráno ich okolo 100 bude :) najviac ma teší postup na Baha o 13 levelov :)

16. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

chcem sa podakovat všetkým farmárom ktorí mi posielali darčeky:D
    vidí sa mi, že zajtra na obed asi urobím 3 stupeň a potom možno na královnú:D
    len tak tak;)

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Strasny, ja fakt nestiham - proste kdyz uz klesne pod 100 kosiku, dam sklizen a je to tam zase!
    Tak ale zase z toho pada fakt dost veci, jen je zachytit :)

Vypadavat ma 150 papirku/den, v tuto chvili ma byt 811 (nebo chybet 85 ), mam 1038 (chybi 0 ), mam 115% hotovo.
    Stav kyticek : idealne 13564 kusu (2500/den ), mam 15015 z 15000 (100% ).
    Zatim uplynulo 90% casu, zbyva 13 hodin.
    Hlavne hodne Kosiku na chytani odmen. A vetrnik musi udelat : 256 mouky pro 128 papirmase!

tydýtková, Lyzarka a myš59 tohle ocenili.
  18. stibovam

stibovam Pilný autor

Chci se zeptat,akci jsem ůspěšně splnila,ale zbylo mě přes 5.000 cukrátek.Ty už se na odměnu nepromění a budou na konci akce proplaceny,nebo je někde chyba?

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ahojky zdravím,
    To je parádní akce,ještě jsem takovou nezažil,co se týká odměn - tak to je nevídané,totální Dělovka,pro mne nejlepší akce které jsem se kdy zúčastnil,
    Královna překvapila,že budou odměny v takovém hojném počtu,jsem ani nečekal,Velmi pěkně děkuji RT za úžasnou a dobře vymyšlenou akci.;)8)

20. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Tak s akciou som už asi skončil. Ráno ešte pribudne 50-80 košov, len neviem či do nich stihnem aj niečo nachytať. Urobil som si možno dostatočnú rezervu ZB (neodomykám v chráme všetko). O SK ani nehovorím + cca 1.000 - to sa bude šľachtiť :)
    Pred kráľovnou som bol s SH skoro na nule, teraz cca 3.300 na sklade. Baha skok o 27 lvl., farma o 2.
    Casey27 - vďaka za "nakopnutie". Urýchlenie padátiek v tejto akcii bolo určite najlepšie.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.