Karnevalová královna (3.2. - 9.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. koudy777

koudy777 Zelenáč fóra

Ahojte, chýba mi už len posledná úloha no nemám dostatok papierových prúžkov. Ak môžte prosím pošlite, budem vďačný za každý darček.
    Ďakujem

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ha, je živej :D Už jsem myslela, že běžel do té družiny o_O
    Hrozně mě štve ten drzej škaredej opičák na konci průvodu, co se tak přiblble šklebí. Mám dojem, že se mi vysmívá >:(

3. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Konečně jsem se dostal s košíkama na nulu :music: včera verer už jsem myslel, ža snad ráno ani nevstanu a nepůjdu do práce, nu co na úkor spánku mám moc krásné milionové odměny :), jen nevím co budu s tolika banány dělat, jen za akci jsem jich nazbýral 143 + 20 za postupy do levlů :D
    zítra ráno si musím opět přivstat, sklidit zvěžinec a dodělat královnu, jen se modlím, aby mi nepadlo moc košů, jinak příjdu pozdě do práce :D:D:D

4. ítío

ítío Pisálek fóra

Jak Vám závidím,že už můžete lovit já stále lovím papírky.Košíky asi ani nevyužiji

5. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

tak mi chybí ještě 11 papírků na otevření minihry :-(.... ať dělám, co dělám.... jsem s vypadávátkama naštíru. Sice mám ještě jednu plochu za asi 1,5 hodiny, ale z toho těch 11 nečekám... zítra jsem v práci, takže smolíček. kdyby šlo jen o vypadávátka, tak to třeba do rána vyskočí a ráno to tam hodím, ale na minihru čas nebude.... za mě moc složitý a podmínka dokončit alegorický vůz před zahájením minihry diskvalifikuje všechny, co pracují. škoda, vypadalo to zajímavě, ale takto se to zabilo....

6. myš59

myš59 Vévoda fóra

no košů mám 207,vím není to žádná sláva,ale ty proužky prostě nepadaj a nepadaj ,at dělám,co dělám..:(kol desáté sklidím a do rána pak ještě něco napadne,tak snad to dám...a také se dočkám štědré královny..;)

7. PepanPM

PepanPM Pisálek fóra

Také hotovo i když se začalo až v sobotu. Farma je trochu bohatší. Košů bylo využito asi 170. Tá opice mě štvala jak zadrhávala koš. Já myslím, že to stačí. Nemusím mít všechno. Jinak pohodová akce. Ruka mě ještě teď cuká, jak běhala za opičí královnou.

8. Alice261065

Alice261065 Perspektivní autor

Také závidím všem hráčům minihry, mně nepadají papírky, jedu MJS a mini pole a 2 kusy z celého pole citr. trávy mě fakt nespasí. Všem přeji výhry a hodně štěstí, pro mě to bude jedna z mála akcí, kterou díky vypadávátkům nedodělám.

9. doben

doben Ikona fóra

No, vidím, že jsem dost pozadu. Doufam jsem, že dnes už dodělám, ale o tom rozhodne sklizeň kosatců. Pokud nevypadne dostatečný počet papírků, tak se to hodně zkomplikuje, protože budu muset plnit košíky zítra ráno před školou. A jak to tady čtu, tak bych si musel hooooodně přivstat a to se mi nechce. :D

10. abc23

abc23 Komisař fóra

matlafous123
    a to máme jako volat rodičům, že jsme chytili na jeden zátah 3 banány a 20 SHáček? xD:)
    nevšimla jsem si, že by si tu někdo zvyšoval ego na úkor jiných a na ostatní zvysoka kašlal
    Právě díky těm rychlíkům, co to zvládají dokončit dřív než ostatní smrtelníci, se dozvíme kolikrát vychytávky atd..
    Dost si myslím, že to žene ostatní dopředu, protože už taky chtějí být u chytání košů.. hodně rad tu padá pořád dokola, nikdo tu na nikoho nekašle, rady jsou tu pořád dokola právě pro ty, kteří nečtou a stejných dotazů je tu denně xx.. ale vždycky někdo odpoví a snaží se poradit. Jak s tím pak kdo naloží, je jeho věc, záleží na možnostech ale šla bych probrat úkoly v družstvu, nahonila SH a nebála se ho použít, protože vím, že ho budu mít zpět.. atd atd..

Holt je tu diskuze ke hře, k této akci tak se tu asi bude probírat, jak kdo v této akci dopadl a co se podařilo ulovit.. je to z čisté radosti a určitě ne kvůli tomu, aby někdo někoho deptal.
    vždyť si to tu přejme !! a nezáviďme..

Jinak čím rozmanitější akce, tím rozmanitější diskuze, je tu fakt sranda :-D
    člověk potřebuje trochu vypnout z toho reálu ne..

11. silviec

silviec Mistr fóra

nejsi prekouren??? vis , ze to skodi)))

12. Haannaahhh

Haannaahhh Pisálek fóra

ahoj farmáři. při chytání cukrátek do koše se mi koš neuvěřitelně seká takže s ním nejde skoro pohnout, mátě někdo podobný problém ??

13. doben

doben Ikona fóra

Tak kosatce nezklamaly, mám obrovský přebytek 1 vypadávátko! xD

14. artex

artex Perspektivní autor

... z chrámu zlatých banánů vypadne jeden za týden a teď je královna rozhazuje jak hnojivo :)...

15. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tak rychle dokončit a hurá ke královně xD

16. XKRYSAX

XKRYSAX Pisálek fóra

u mě je to stejně :-(

ell1956, evainfo a marcelina0007 tohle ocenili.
  17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

abc23 Souhlasim s tebou - pokud citujes cast textu, na kterou se hodi reagovat, pak mas dozajista uplnou pravdu. Jenze o tom nebylo 8)

ell1956 tohle ocenil(a).
  18. blondmary

blondmary Magnát fóra

Ahoj, ak sa ti kôš nehýbe, máš kurzor mimo obrázku. Pohýb s ním a pozri či ho vidíš hore, alebo dole . Ak kurzor vidíš v tedy sa ti košík nehýbe. S myšou pohni tak, aby si kurzor nevidela v tedy je na správnom mieste a košíkom vieš pohybovať. Buď si to sleduj zrakom ako ja, alebo si pohyb s myšou zafixuj tak aby si s nou nešla mimo obrázok s košíkom.

19. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Môj najlepší výsledok :)

20. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Včera večer jsem se konečně dohrabala k minihře a pokud jsem ještě do té doby nevěděla, co to znamená "seká se mi koš", tak hned při první hře s skoku po banánu přišlo prozření. Nakonec jsem ovládla taktiku jet pomalu s královnou - ovšem jen do doby, než třeba rozhodila dva banány - každý na jinou stranu. Stačil jeden rychlý pohyb a bylo po banánech (jasně, že neskončily v zaseknutém košíku, ale na zemi). Po splnění 2500 bodů jsem se začala vrhat (kromě banánů, SK a SH) hlavně po BBZ - postoupila jsem už skoro o 2 levely (z 277 na 279, tam je postup za více než tři mega BBZ), banánů přibyla asi stovka, nějaké SK, SH, přes 3 mega BZ, hodně krejcarů...začínám se bát toho, co přijde teď, když nás tak navnadili. Je fakt, že se mi zase na nějaký čas vrátila chuť ke hře:)
    Tak ať vám to padá:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.