Karnevalová královna (3.2. - 9.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Levlef

Levlef Baron fóra

no, za mne zklamání. Mám psa po operaci, takže jsem u toho seděla dnem i nocí. Obě louky osázené jen políčky, na noc dlouhodobky, 1x1, MJS, prostě všechny ty klasiky... a bez dokoupení papírků a košů bych neměla šanci. Takže po šesti letech hraní kašlu na akce a kde bude úspěch záviset na vypadávátkách, nezájem. Gratuluji těm, kterým padalo.

michalka59, evainfo a Margziam tohle ocenili.
  2. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Mám hotovo, košů jsem měla 187 a naplnila jsem půlku, ted jdu na kafčo, nebo s toho zmagořím, odměny fantastický, snažím se o banány, krejcary, SK a SH, jde to nádherně, banánů mám už 124, to je paráda:):):):)

3. Margziam

Margziam Stará škola

Ale, děcka, KDE můžu vidět, kolik jsem získala celkem zlatých banánů, SK, SH, UH a dalšího, co tady píšete, kolik toho máte?
    To jste si zapisovali na papír z každé vyskočivší cedule a pak sčítali dohromady? Na to já neměla čas ani hlavu - musela jsem spěchat, aby se mi nestalo, že usnu dřív, než to skončím, a potom skončí akce a já nebudu mít hlavní odměnu...

Taky jsem hlavně pěstovala a kolem minipolí měla stromy a ještě mám, protože ještě pěstuju, co mi chybí. Po napěstování akčních kytek (pěkně graficky) jsem zkoušela dlouhodobky i krátkodobky (spíš střednědobky) a proužky mi dopadaly asi včera nebo dnes, už nevím.. Taky jsem měla dost prostojů. dost jiných starostí a úkolů a únava jako obvykle...

Idivácká - já jsem ten kurzor myši na té ploše s košem marně hledala. Asi jsem už slepá, ale viděla jsem ho jenom pod tou plochou a sem tam cosi mi lítalo nahoře, ale tam, kde jsem ho potřebovala, jsem ho vůbec neviděla.. :(

blondmary, evainfo a Květa54 tohle ocenili.
  4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Margziam
    nejlepší je si zapsat počáteční stav ZB, ultrahnojiva, zuzany, SK a SH a pak konečný stav a odečíst si to. Nikde to nevyskakuje v součtu za den či za akci. To samé s krejcarama, BZ a BBZ, tam se mně ale ještě dostává BZ ze sklizní, u krejcarů se Ti může konto navýšit také ještě v případě prodeje na trhu. [​IMG]

5. inkad

inkad Pisálek fóra

Ahojky,můžu se zeptat,proč mám na chytání koš§ už 5x po sobě odměnu 1xBZ a pokaždé vyšší protihodnotu za to,abych dostala 1 BZ? první bylo dodat nějakých 50 za kokyna,pak 90,pak 130,180 teď 290 a stále jen 1BZ jako odměna.Je to normální?nebo někde chybka?děkuji za odpověď.

ell1956, Margziam a evainfo tohle ocenili.
  6. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Margziam- počty viem podľa toho, koľko som mal pred zberom a koľko mám teraz. Skok to je teda riadny. A kurzor myši na ploche s košom nie je. Objaví sa až keď vybehneš z poľa - potom ti nefunguje kôš a nemôžeš chytať - teda radšej honevidím :)

No a k padátkami - akurát som vybral 20 výbehov opíc, z ktorých som dostal 0, slovom nula košíkov. Pri ich dnešnom prvom zbere mi ich vypadlo asi 8 - teda nie je zber ako zber. Raz to dá, raz nie. Ale nesťažujem sa. Bude ďalšia úroda, a niečo zase vypadne. Ako sa hovorí, kto zaseje aj pokosí. Kto nič nezaseje, nemôže čakať ani úrodu.
    Moje približné štatistiky sem hodím až zajtra ...

7. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Margziam: viz. můj post 759, strana 38.

ell1956, Margziam a evainfo tohle ocenili.
  8. majkkigett

majkkigett Rádoby autor

Tak konečně jdu také na královnu.

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Kdyby to chtělo RT přivést k dokonalosti, tak po nachytání potřebných 2500 bodů na odměnu, měly všechny cukrovinky automaticky zmizet a býti nahrazeny Party lístky a licencemi na OaD ..... :p

10. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

A vůbec, proč taky nepadají od královny parfémy, šlechtěnci a floreny xDxDxD

11. pavca67

pavca67 Expert fóra

člověk se snaží děla vše možne a zbytečně ke kralovně se nedostanu ty vypadavky jsou hrozne :cry:

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Je mi vážně líto těch, kterým nepadají proužky...:(:oops:

13. silviec

silviec Mistr fóra

14. monicka337374

monicka337374 Pisálek fóra

Ahojte. Tak ja som nadmieru spokojma. Este stastie ze plnim vsetky akcie, aj ked si pred akciou vzdy hovorim, ze tuto robit nebudem. Mala som trochu problemy s kurzorom(mys nepouzivam), mam ho strasne citlivy, takze kazdu chvilu som vybehla z pola a nemohla som pohybovat kosikom. Ale aj tak sa mi podarilo nazbierat skoro 2 melony grajciarov, 600 SH, 200 SK, ( ratam to len priblizne aj s plnenim voza). 3x som postupila na BAHA, ziskala asi 40 bananov, hoci tie nepotrebujem, kedze mam vsetko aktivovane. Zameriavala som sa najma na SK, SH, Grajciare. Vsetko ostatne bol bonus. Tato akcia bola ale teda neskutocny prinos vsetkeho, som milo prekvapena. Mala som 167 pokusov, co mi vypadlo z chlievov a vyrobni,ktore som mala na plochach po celu akciu. Som rada ze sa mi vratilo SH, ktore som minula kvoli vypadavatkam a SK, ktore som vrazila do tulidomkov, pretoze som potrebovala vyslachtit vysoke slachtence, aby sa mi vratilo SH. Skoda len ze sa mi nevratilo aj tych 20 melonov ktore som obetovana na nakup vysokych slachtencov aby som splnila aspon jednu akciu v druzstve, ktoru sa mi aj tak nepodarilo splnit. To je ale najmenej. Grajciare sa ziskavaju lahko, to si rychlo nahradim. Prajem vsetkym nech sa im podari tiez nachytat velke mnozstva vsetkeho, co stedra kralovna vyhadzuje.

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Levlef: ... jsem od rána do večera v práci a v akcích jsem ohledně "vypadávátek" vážně v klidu, protože když mám ve skleníku vyšlechtěnou nějakou rostlinku (jich mám více) s láskou k SH, tak to neřeším a soustředím se na jiné priority :p ... jsem začala po třech a půl roce na farmičce a po opakujících se diskuzích, ohledně vypadávátek zde šlechtit ve skleníku před asi třemi-čtyřmi měsíci? ... bych to musela jít zjistit ... vážně velká pomoc a stále se učím od zkušených, no akce skvěle zvládám :p ... stačí k tomu trochu SH a řádek kaštánků jsem tentokrát "zazdila" o_O ... i tak s produkty mi to dalo na pohopolích 43 kusů vypadávek po dvou hodinách :D ... no neber to, když si můžeš za den nasbírat zhruba 850 vypadávek? :p (bez kaštanového řádku a jen třeba na hlavní louce).
    Učím se, musím se učit a budu se ráda učit, třeba i do konce života :p ...

16. milteska

milteska Expert fóra

já už mám taky hotovo komplet-už chytám kokina do dlaně Ten kurzor vidět není-většinou mi skončí až vlevo nahoře Stav jsem si nepoznačila,takže nevím nic Mám ještě 100 košíků,tak po chvilkách budu chytat dál
    ..........a z chlívků jedny růžové koníky..................zázrak!!!
    milino54

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Od rána zatím [​IMG]:sleepy: Takže hlásím zahájení druhé pracovní směny!o_OxD

18. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

ešte mi chýba 22 papierových zmesí...to nedám-:mad::wuerg:-a to som v 94 levely a čučím tu niekolko krát za deň:cry::wuerg:
    vedenie ozaj robí všetko pre to aby sme kupovali>:( za eurikyo_O
    ak chceme splniť misiu:(
    každu jednu som urobila :D
    no teraz neviem:eek:
    a že vraj zábava...stres je to a nie karneval>:(
    potrebujem kopec papierových prúžkov:eek:

Naposledy upraveno: 8/2/16
  19. laumars

laumars Aktivní autor

Tak pan Doktor mi odporucil urgentne mesacny pobyt v Kovacovej a pol rocny na Prednej Hore. Som ale dopadol xD
    Horko tazko som uprosikal na nastup koncom tyzdna , ved kto mi pozbiera este 400 kosikov :inlove:

20. Margziam

Margziam Stará škola

Děkuju moc Lyžařko, Ajtoto a ziggystardust. Takže když jsem si to nezapsala, tak teď už se můžu jenom přibližně dohadovat..

Ahoj, tomu jsem se divila na předchozí stránce taky - napsali mi tam odpovědi, můžeš si je přečíst.. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.