Karnevalová královna (3.2. - 9.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

Mám od rána hotovo a tentokrát MINIAKCE je super!!! Moc se mi líbí a klidně si ji i někdy ráda zopakuju.
    Při troše taktiky,se tam nechá v základní části i schopně inkasovat.Potom už odměny jsou trochu obyčejnější...Přeji všem krásnou hru a já zítra nastupuji do VFN do Prahy a noťas nemám.

2. upirka42

upirka42 Pisálek fóra

To jsem ale truhlík, libuju si jak krásně plním, obě strany chrámu splněné , 200 košů na dobroty, farma přestavěná na chlívky a výrobny a královna zamknutá??? No nějak mi uniklo, že to má tři části, takže honem vše zbourat a dopěstovávám akční a moc prosím o pomoc s proužky....příště budu lépe číst a přemýšlet ;) všem držím palce ať to padá, pěknou hru a nevzdávat se!!!!!!

3. zejdy66

zejdy66 Stará škola

abc23-Dík za odpověď:inlove:;),já už královnu hraji,a nějak mi nedošlo to ,že se ty bonbony načítají automaticky,no dyť to říkám,jsem trubička;):p

4. huska13

huska13 Pisálek fóra

Tak ja za hodinu pozbieram posledné ruže a konečne pozriem ku královnej. Mám okolo 300 košíkov a zajtra a utorok som celý deň v práci :( tak budem mať dlhé večery :D

5. hroudov

hroudov Vévoda fóra

jsem ráda, že má někdo názor, že ne každý dělá vše špatně, když to nepadá, rovněž stojím na vypadávátkách, bohužel.....:oops:

6. hexinna

hexinna Pisálek fóra

ahojte, nikde nemůžu najít kolik jsem nachytala sladkostí, ve stodole mám pořád jen 1 čokoládu, miniakci mám hotovou, hnojiva, body atd. se připisují, ale sladkosti ne, nebo jen neumím hledat ?

bursuk59 tohle ocenil(a).
  7. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahojky vsem mam dotaz co se to tam v levo počíta za body vždy po naplneni košiku se něco přičte a je tam --- potřeba... a k čemu to je??

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

sladkosti se nikam nepřipisují, mění se na body - je to vidět vlevo dole

-samsie- a tomokoco tohle ocenili.
  9. artex

artex Perspektivní autor

- docela mě překvapilo kolik zlatých banánů se dá nachytat v mini akci - už asi nejsou v kurzu :)

10. Montynulka

Montynulka Zelenáč fóra

Tak ja hru můžu úplně vzdát, 2 dny mi nejela farma a když jsem se tam dnes konečně dostala tak sem přišla asi o 500 rostlin komplet všude plevel :( nehledě na to že jsem mohla mit další 2-3 sklizně :(

11. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Akce hotová, teď už jenom sbírám košíčky, a hamižním. Tato by mohlo být častěji. Napěstováno bylo brzy, jen ty proužky daly trochu zabrat. Ale teď jsem nad míru spokojená.:inlove::inlove::inlove:

12. eli2006

eli2006 Vážený autor

Akce super,bezva hlavně ZB bodly,otevřu poslední tři stromy a ještě mám 102 do zásoby co kdyby náhodou.Ze stromů grep a dvě nektarinky,zbytek do lišty a stáje také do lišty.:D:pxD

13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

artex taky mi připadá, že ta opice ty ZB doslova vyhazuje ... [​IMG] o_O

14. dada378

dada378 Pisálek fóra

Ahoj, přidávám se k nadšeným, hraju už asi 6 let nebo jak dlouho a lepší akce tu nikdy nebyla. Tak jsem to pochopila asi až v půlce, že je to tak super, takže jsem zapnula na plný plyn, abych měla co nejvíc času na košíky. Takže komplet plná farma jen chlívků, ať z toho vytěžím, co se dá. Jako - stálo mě to asi 1000 superhnojiv, abych měla vypadávátka co nejdřív, to se mi samozřejmě nevrátí, ale na zlatých banánech, statisících či milionech BZ a BBZ a dalších bonusech, dobrý. Jen teda z taj. stájí atd. nic nového nevypadlo, škoda.
    Přeju všem, co ještě nemají hotovo, co nejdřívější dokončení akce, ať si o bonusy můžete taky zahrát. Nejlepší je, že se to neukončí se splněním cíle a může se hrát pořád. (P.S. ne, že by mi to k něčemu bylo teda, v chrámu mám odemčené už všechno a momentálně jsem asi na 165 zlatých banánech navíc, že, ale když si vezmu, že dřív jsem na 5 zlatých banánů dřela třeba 2-3 měsíce a teď je nachytám za 10 minut... nevyužít toho by bylo bláznovství).

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

dada378 ono se ti to SH vrátí, uvidíš ;)

16. toyterier

toyterier Rádoby autor

akce je super, ale bohužel od včerejšího poledne jsem se dostala na farmu až teď. ještě mi chybí cca 100 papírků :( tak snad ráno to dopadá a dostanu se také ke královně

17. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Smekám před tebou, já jich sebrala asi jen 150, ale najednou jsem to fakt nedala. Královna je opravdu hodně štědrá a fakt mě to vůbec nebaví :(
    Všem ať se daří splnit všechno, co si předsevzali a to nejen na farmě :)

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ještě asi 90 proužků a půjdu na královnu-jestli zítra dopadají-:p;)

19. háček

háček Perspektivní autor

tak jsem konečně dodělal ty koše a získal jsem 11 909 174 BBz, cca 3 miliony krejcarů, 8 200 000 BZ na farmě , 550 SK , 1600 SH, 470 zuzany, 760 ultra hnůj , 226 ZB , měl jsem 331 košíků xD, jsem moc spokojený , tolik levlů na baha xD

20. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Háčku jsi moc šikovný , ty budeš z nějaké farmářské rodinky xD, no já taky konečně dodělala ty koše a byla to fuška , ale stálo to za ty BZ, hrabu se do té 100 :inlove:, tak teď to půjde ještě lépe

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.