Karnevalová královna (3.2. - 9.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Shanigan

Shanigan Pilný autor

:) mno neviem ako tu čítam, tak sa mnohí chvália, že používajú šľachtené plodiny, mno ja som si tie ruže,cibulu,čučoriedky vyšľachtila, ale žeby o toľko rýchlejšie rástli ? tak to veru nie. ale neva, vlastne ma už akcie ani tak netankujú, nevie ma zosmutniť ak tu čítam nadšené výkriky ako ľahko niekto skončil... užívam si to, čo viem dosiahnuť :)
    hm, ale niekto by tu mohol dať obrázok/alebo aj niekto dal, len som to nepostrehla ? / ako vyzerá voz vyzdobený celý , to by ma potešilo, a možno aj iných. Čo sa vypadávatiek týka, ako stále... zatiaľ stačia, ale ak by som trvala na dokončení akcie , tak veru by som škrípala zubami. Z tajomných ohrád zase nič normálne, takže fakt dúfam, že RT ten expres čím skôr zaradí medzi akcie. Ešte ma čaká 10 baha tajomných sadeníc, ale to už ani nedúfam, že by niečo normálne dali. Sklad plný , prehľad pomaly žiadny..... no jo , je ale sranda >:(

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Naposledy upraveno: 7/2/16
  3. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Souhlasím se všemi, co si naříkají na vypadávátka. Akce mě nebaví, zázení akční plodiny kolem dokola a čekání co vypadne. Nebo nakupte košíky a hrajte. Dostanete další nesmysly do lišty. Kdyby dali alespoň k nesmyslům stonek. Díky moc RT za narozeninový dárek.

4. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Vidím to tak, že akci nedokončím. CHybějí mi papírky a to 210 kusů a zítra už do práce a tam farma nepůjde pustit není internet. Zatím zkusím zbourat chlívky a zasadit dlouhodobky. Košíky, nevím zda na ně dojde, když úkoly nedokončím a jdu se poohlédnout po sousedech, zase mi někteří nepracují. Krásnou neděli.

Shanigan, evainfo a fany2020 tohle ocenili.
  5. marekluki1237

marekluki1237 Pisálek fóra

Pitrysek , sklenik take nemam, a tech podporovadel neni tolik, aby nesly zapamatovat, navic, kdyz se tu omylaji kazdou akci tisickrat,farma je zrout casu a tu cvhvilku si snad k tomu kazdy najde, pak se u ni stravi mene casu

evainfo a krakoramaja tohle ocenili.
  6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Krásné odpoledne.

Tak počet košíků:
    a jsem za to opravdu tak šťastná!!!!!

Sice mě to stálo 100,- Kč, posadila jsem s kyselým obličejem synátora k opici a chytal. Jestli se snažil hodně moc a nebo jen tak vlažně je mně jedno, něco přeci jenom chytil. Vychytal zbylých 50 košů ze včerejška a z dnešní ranní sklizně a dárky od sousedů. A já v klidu vyžehlila.

Za chvíli však zas sklízím, pokusím se přemluvit dceru, jestli si něco nechce také ke kapesnému přivydělat..... Nesmím si nechat ty koše nahromadit.

8. -dusinka-

-dusinka- Zelenáč fóra

toto je naozaj divná akcia :( mala som už vyplnené 3 úlohy z tej strednej časti, išla som doplniť ďalšie a zrazu vidím, že musím začať všetko od začiatku - jednoducho dodané veci zmizli :(. A stalo sa to aj jednému zo susedov. Pri tej biede s vypadávaním papierikov, toto sa dokončiť nedá. A nechápem, ako to, že niektorí majú všetky úlohy - aj tie s tými košmi hotové už dávno

fany2020 tohle ocenil(a).
  9. silviec

silviec Mistr fóra

Lyzarka- to se mas))), ale nevim zda bych to za zehleni vymenila)))

Shanigan, SelkaJarus70 a evainfo tohle ocenili.
  10. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

No vidíš, pak je to jen o náhodném čísle, které je na každé farmě jiné.
    Jistě, že jdou zapamatovat, ale mnohdy tolik nepomůžou když chybí štěstí.

Shanigan a evainfo tohle ocenili.
  11. marekluki1237

marekluki1237 Pisálek fóra

dulezitejsi je priprava a take prostoje jake mas, ruzovky se trebas na zacetek nedavaji, a kolik lidi je tam stale cpe, to stejne se stromy xxl, take to chce vydrzet byt o chvilku dele vzhuru, coz je pro mnohe tezke, to lze pochopit, pak tez zalezi na druhu zamestnani , promennych je daleko vic, o to vic se u toho musi premyslet a cist

12. modrýměsíc

modrýměsíc Rádoby autor

mám doplněné oba koše, ale přesto se nedostanu dál, na chytání bonbonů. Díky za radu.

evainfo tohle ocenil(a).
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

modrýměsíc: Ahoj, máš doplněné oba alegorické vozy, ale zřejmě nemáš hotové schody uprostřed :)

marekluki1237: díky, upřímně jsem se zasmál. Těch faktorů je hodně, ale tvůj názor mě zaujal protože jsme na tom zhruba stejně. Jsem lv94 a hraji 5 let ty 3 roky. Už tady je rozdíl, jistě za BZ jsem se nikdy zvlášť nehonil a teď přibývají mnohem rychleji. Omezovat se na životě virtuální hrou opravdu nenechám.
    Ty máš hotovo já ne, papírky nejsou a myslím, že hodně fíglů znám. Už jsem to tu psal, mám srovnání s druhou farmou, kde to flákám a papírků je habaděj. Tak kde je zakopaný pes? Na farmě :)

k.vitek, Shanigan a evainfo tohle ocenili.
  14. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Musím nesouhlasit s těmi co si stěžují na vypadávátka, nevrazil jsem do akce ani korunu a mám splněno s těžkým přesahem.
    Až jsem se divil, jak to jde snadno. Jasně chce to přípravu (stromy před akcí) ale i košů mám víc než dost.
    Po dokončení vozu a startu se 115ti koši stačilo zhruba 30 košů a je to doma. Takže se zbytkem si v naprosté pohodičce ještě nahrabu něco banánů, ty padají tolik, že mám strach co na nás RT chystá, když tak štědře zásobí.

Jen mě trochu vylekalo nehýbání se koše když jsem omylem ujel myší nahoru nebo dolu.

15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Krásné odpoledne všem,nevydržela jsem a zakoupila 2x papírkyxDabych se tedy dostala ke košíkům:music:no a vážení tedy nic moc,košíky se sekají takže zlaté banánky unikají,restartovat hru po každém košíku??Máte někdo i na to sekání nějakou vychytávku??Já jsem na noc dala dlouhodobky a zase nic moc,nějakých 120 papírků,se skleníkem si nějak nerozumím:cry:hraji 8 měsíců,takže spoustu vychytávek nevlastním.Přeji všem ať dokončíte celý vůz a dostanete se ke královně,škoda jen,že ta akcička není na více dnů,aby i nižší LV se dostaly k cukrovinkám;)

16. helik006

helik006 Rádoby autor

chytání bonbonů je zajímavé zpestření a musím říct, že celkem i návykové :-D a dost pomohlo mému banánovému kontu, sice nejsem magnát jako někteří se sedmi, osmi stovkami, ale tak do nižší střední třídy bych se s těmi svými několika stovkami snad vešla...
    Celou dobu si říkám, jestli to náhodou neznamená, že teď budou banány potřeba zase ve velkém, když je takhle rozdávají....?

17. kitickax

kitickax Zelenáč fóra

Ahoj, nemohl by mi nekdo poradit, jak na vypadávátka...mám na noc karafiaty...ale nejsou lepší třeba stromy? Plus...co vse nasazujete za marmosky, prosím? Díky v.

18. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

To není karneval, to jsou žně xDxD
    Jdu spát, na noční mě čeká víc jak 300 košů. Doufám, že u toho stihnu i trochu pracovat :pxD

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké poledne, jsem po včerejší dlouhé pauze opět zkusila navštívit královnu :D a jsem drobet zklamaná .. se to seká a seká, tak nevím, nevím :sleepy: košíčky už ani nepočítám a chci je všechny naplnit :p, ale je jich moc a času pro ztrávení u počítače zase není tolik :sleepy: ... hra úžasná, na Baha 2 postupy a ostatní sečtu až u konce :p ... přeji všem plné košíčky :p

20. immortal67

immortal67 Expert fóra

No,ale nestačí jen zušlechtit ve skleníku,musíš taky pak použít SH a marmelády a kaštanovej stonek a hned sklízíš.

davidson00 a Skeewe tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.