Karnevalová královna (3.2. - 9.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Tak, co se mi ted podařily koše udat, zase mně přibyly po druhé "ranní" sklizni.... :DNakonec není až tak od věci marodit s meniskem;) Horší to ale mají ti, co musí chudáci do práce...

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Frčí to jak hrom 500 košíku navíc a chováme dále:DŠkoda nevyužít štědrosti RT:p

3. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hezké ránko, nebudu se chlubit, spíš soucítím s těmi co čekají na padátka...mě by z toho asi mrsklo kdyby to nepadalo. Jde to, sice se to cukne, pc se díky programu čísti automaticky samo a i tak se to cuká ale něco nalovíme. Víc nebudu dráždit, je škoda že si někdo nezaloví. Jestli si nás RT chce za něco udobřit tak se mu to povedlo a pak bych asi brblal sem tam dál 8). Tohle jsou Vánoce, něco podobného na Valentýnka a na Velikonoce. Jen mi nejde do hlavy, že BZ nalovím méně a přitom takový odpočet od toho co zbývá do kulatého levlu. Tak a už mlčím, vím jaké to je se jen dívat někde z posledních řad a může mi někdo zkusit říct jooo začátky si musel odžít každej. Tohle zdobení moc spravedlivé není, aspoň já to tak vidím. Připadám si jako politik.

4. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Blahopřeji všem, kteří již mají nazdobeno a loví tučné odměny. Já hraji Farmu od r. 2010, takže si myslím, že umím lecos používat a trochu se tu orientuji, ale mohu dělat co chci, a vypadávátka mi vždy padají jen poskrovnu a spousta akcí kvůli tomu nedokončím. Právě jsem sklidila plochy, na všech byly dlouhodobky, poháry mám skoro všechny, John Citron na ploše, a z celé Farmy jsem vyždímala pouze 88 papírů, což mi přijde hodně málo... A pak se o něco snažte. Pomalu a jistě mě opouští chuť se o něco snažit. Kamarádka, kterou jsem na Farmu přivedla, je vždy hotová o několik dní dříve než já, a postupuje defakto stejně. Prostě mám tu Farmu nějakou zamrzlou...

Přeji hezký den všem ;)

5. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Dnes som po dlhom čase použila aj škriatkov, boli dosť zaprášený. Som zvedavá či sa mi podarí všetko vyzdobiť. Bombónových košov mám 159. Snaha tu je ale keď to nejde tak to nejde.Každú akciu stíham na poslednú chvíľu. Aj keď je pravda že som do nej nevrazila ani cent. :cry:

6. rampusak

rampusak Veterán fóra

No a právě proto asi jsem uň ale vím že to někomu nepadá ani kdyby se uaaal, viz naše sousedka, akce doplácá na poslední den tak tak, na farmu se moc nedostane, jede poho pole a že jo o tom psát nebudu proč to vím... ale má to tak tak i u akcí kde o nic nejde. Mělo to být nějak odstupňované, napěstovat dejme tomu ale padátka podle levlů stejně jako jsou řádky v nebi postupové. Takhle si připadám jako Kalous ušatý co se drží na větvi už pěkně dlouho a jen se můžu chlubit kolik už mám. Nebudu, radost mi odměny dělají ale asi jsem až moc solidární osel. Mě to s JC padá jak chce dnes nej Bahama, mám tam samé výrobny, pár se jich včera nechalo udělat. Sklizeň sice 1x za den ale zatím jistá. C++ propadák, to letělo do lišty hned. Co platí u jednoho u dalších neplatí a může být splněná legenda stejně je na konci každý s přebytkem jinak. Můj názor, akce hezká ale má svoje velký mínus, napakuje se jen jedno..no jako v normálním životě. takže už nechci jitřit rány, ono to fakt zabolí když čteš že na baha postup o tolik + banánů.

7. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Ráno padlo dalších 80 košů, 60 jsem zatím protočil, 20 ještě chybí, ale dávám si teď chvíli pauzu ;). Během her jsem postoupil na farmě i baha, takže maximální spokojenost. Navíc jsem si v opičím chrámu otevřel už všechny dostupné runy, co ještě chyběly ke šlechtění a nové objednávky a i tak zbylo ještě opravdu hodně zlatých banánů. Bodů navíc za sladkosti mám nějakých 18 000 :).

8. tatana60

tatana60 Rádoby autor

Je to na houby,už mě to ani nebaví,jsem doma,tak to hraju celý den a mám ted 140 košu a za sklizen všeho mám tak 40 vypadávátek,jsem v 75 l, tak toho mám na ploše požehnaně.

evainfo, Jarda a marcelina0007 tohle ocenili.
  9. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak jsem po včerejším předělání farmy( mám už na 3 plochách pole 1x1) dnes ráno sklidila celou farmu...chlévy,stromy,na polích dlohodobky( zázvor na BAHA a karafiáty)a z celé farmy vypadlo 112 papírů.Tudíž zázrak se nekonal:oops:..hraji už dost dlouho, ale teď mám fakt pocit, že mám prostě farmu , která má přišlápnutej přívodní ventil.Využívám skleník a vše je k ničemu, prostě nepadáo_O.
    Ale nevadí, je to hra, tohle neovlivním, naopak přeji všem, kterým se daří, nebo mají hotovo, aby nasbírali co nejvíce odměn od královny. :D;), hlavně to přeji menším LV, vím, jakou měl dříve člověk radost, když splnil a mohl napsat ...hotovoooo

Naposledy upraveno: 7/2/16
  10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Hezkou neděli všem karnevalovým nadšencům.
    Stromy a česnek daly víc proužků než jsem potřebovala a tak právě melu posledních 8 konfet a pak už se zúčastním průvodu.
    Také jsem se po ránu opět parádně rozšoupla. Když čtu, jak kvůli košíkům chováte pandy, tak ač jsem šetřila banány na zpřístupnění posledního kousku pole na Bahamě, rozhodla jsem je dát na aktivaci pand. Koupila jsem 20 chlévů, pochopitelně i zásobu krmiva, které ještě nemohu mlít, a už jsou v pralese. Budu doufat, že mi chybějící banány daruje královna.
    Košíků mám zatím 51, místo stromů už jsou všude chlévy, tak když mi bude štěstěna přát, možná získám i poslední odměnu za 2500 nachytaných bodů.
    Komu to nepadá, nezoufejte. Zkoušejte, přemýšlejte, vyhrávejte! Ať se vám všem daří.

Naposledy upraveno: 7/2/16
  11. anica16

anica16 Aktivní autor

ahojik hraji take jiz neco malo a mam dva dny na padatka zda dam netusim a zacina me to stvat a lituji tech penez co se sem vlozila a nakonec ani nestiha nebo s odrenymi usi dodelavam a to nemluve o tom ze akce zacina a konci ve14hod a to vetcina je v praci.....

evainfo, Jarda a rebelka1958 tohle ocenili.
  12. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Ne, nejsem samolibá, řekla bych, že i zkušeností mám vcelku dost, byť jsem na farmě zažila teprve druhé narozeniny ;) Naopak se o rady dělím, ale tentokrát mi to zkrátka nepadá a nepadá. Při minulé akci jsem jela akční klidně i přes noc, protože padátek bylo dost. Nyní, i když sázím na noc dlouhodobky, aby to více padalo (tím pádem teprve dodělávám dnes akční), stále ještě nemám plný počet. A to jsem už vzala jednu otočku vyšlechtěné cibule s SH na velkých polích na celé farmě (nejsem si jistá, zda to za těch 28 papírků stálo). Oproti minulé akci jsem ještě zvýšila legendu o procento (nyní 27/30). Až dopěstuji akční, hodím to samé na pohopole a snad to dopadá. Ale vzhledem k tomu, že obr stromky jsem už bohužel nezažila, tak zásoby SH nejsou neomezené.

13. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Na to že jsem promeškal den váháním, zda se této akce zúčastnit si vedu docela dobře. Na Baharamě skok z 282. na 286. level, už 7500 SH, 700 SK, 2000 ZH, 1050 UH a 200 banánů, to je docela úspěch.
    Teď mám na ploše všude výrobny, mám puštěnou svatodušní kytku a Perník + řádek na nebi na zkrácení výroben, dá se to ještě bez superkrmiv něčím zkrátit?

kometak96 a evainfo tohle ocenili.
  14. abc23

abc23 Komisař fóra

hezké ráno,
    obdivuju ty, kteří mají takové počty košů a zvládají to odchytat. Mě včera zabralo ca 110ks snad 2hoďky, ted jsem sedla k ranní dávce ale po 30ks mám dost, takže zkusím později.. sejdeme se na očním asi :-D jsem si myslela, že po ránu budu mít lepší postřeh. A to jsem zvědavá, jak budu vypadat zítra v práci, jak kdybych 3dny pařila :-D Otázka je, v kolik vstávat v UT?? aby se ještě něco stihlo nachytat..

A díky královně jsem urychlila postup do dalšího lvlu, aktuálně lvl 93 o_O takže nachytáno 3,7mil bz za 140košů.. O ostatním nemluvě..

Myslím si, že jestli se plánují nové sloty na Baha za ZB tak to bude pěkná palba, otvíračka bude od 100ks min :-D

15. aorere

aorere Perspektivní autor

Pěkný den všem,
    tak po ránu vypadlo 60 košů, tak jsem šel hned ke královně a poprvé jsem si vedl statistiku. Ze 60 košů jsem u královny pochytal:
    zuzky ultrahnojivo - 120
    superkrmivo - 116
    superhnojivo - 280
    zuzky superhnojivo - 74
    ZB - 46
    Baha BZ - 1 975 860
    Farma BZ - 1 441 800
    KR - 622 110
    Jen nechápu jak někdo může za den dát u královny 200 košů - po 30 mě to už nebavilo, ale na druhou stranu to za ty odměny stojí.
    Jednou mě královna vypekla, hodila 2 ZB najednou a to se opravdu nedalo chytit.
    Jinak super akce a všem přeji ať jim napadá co nejvíce odměn.

16. immortal67

immortal67 Expert fóra

Včera jsem končil na 245 koších,ráno sklizení všech výroben a stájí a opět 402 košů.Začíná mě bolet rameno z neustálýho ježdění myší.Ale je to příjemný bolení.

17. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Když tady čtu poznámky o tom dochytávání v úterý dopoledne, tak se trošku obávám, že ti chudáci, co to v tu dobu s odřenýma ušima dodělají si ani nic nenaloví kvůli přetížené hře od zlatokopů. Tak lidi, buďte aspoň trošku solidární ;)

18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Prosím další motivaci a doufám že kytka zůstane :-D [​IMG]

19. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

dobré ráno všem :D ............ čtu a pročítám jak kdo na tom je a jak se daří s vypadávátky mě osobně nééééééééééé>:(,, ale to je fuk ti co už dávno mají hotovo je jen jeden fígl a to že mají obr stromy dále hotovou legendu koupené prémium , koše atd. a jsou asi v jiné skupině pro RC jinak už si to nedokáži vysvětlit ...........ať zkouším co zkouším tak mi to nepadá :cry::cry: tím chci jen naznačit že jiné vysvětlení pro to nemám. Gratuluji těm co jim královna rozdala hodně dárku a ti co jsou na tom jako já tak ať zkouší štěstí nadále a vždy si řeknou že je to jen hra a vůbec o nic nejde :ptaké chci poděkovat sousedům za proužky fajn hru všem nadšencům FARMERAMY;)

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Docela to jde [​IMG] [​IMG]:) Ale je to fakt rasovina.Mně úplně stačí těch mých 230-250 košů za celej den, vůbec si nedovedu představit chytat 500 ks a víc!:eek:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.