Karnevalová královna (3.2. - 9.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Tak jsem zjistila že mám 1746 barev.Nevím kde jsem to nabrala škoda,že nejde prodávat.Třeba bych něco vydělala.

2. majat7155

majat7155 Pisálek fóra

Asi mám dlouhé vedení, nebo neumím číst, ale k čemu budou dobré bonbonové koše ???
    Děkuji.

bursuk59 a babako tohle ocenili.
  3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

camelopard88 Vstavat k farme? Jako ze uprostred noci? o_O
    Chce se to divat obcas do kalendare a nevracet farmu hned po akci do puvodniho stavu, kdyz je ohlasena dalsi nebo je proste nedelat :)
    Btw o uprave Baha je cosi mlhave psano v ofi...

4. Beruška123

Beruška123 Zelenáč fóra

Taky hledam

bursuk59, babako a alaska.1 tohle ocenili.
  5. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Na ten koš co bude padat z výroben mi chybí návod....co jako s ním?

bursuk59, babako a alaska.1 tohle ocenili.
  6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce bude super,už se těším;)

7. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Ježišmarna, už zase stáje a výrobny o_O Kdo to má furt krmit xD

8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Lida7373: Ahoj... myslím, že je totam napsané jasně ,-) Co koš to jedna minihra ( chytáš sladkosti a jiné odměny) v délce 25s.... takže koš je jako lístek na hru u Renza (jen příklad pro ty co nepochopili). Ovšem pozor.... minihra se zpřístupní až po splnění všech tří částí s dodáváním ,-) Asi bude muset pajda natáčet instruktážní videa :-D

9. blondmary

blondmary Magnát fóra

Páni a paní, vím jak se ruší žal,
    od zajtra hrajem len a len karneval.

Tak mne sa páči. Veselý, farebný, presne taký aký karneval má byť. Škoda že nie ja stonka. Mám rada keď mi fazuľa rastie do neba.

šalala lala lála lala li,
    len aby padátka padali.

10. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

barvy mám přez 800kusu tak to snad pujde,už se těším;)

11. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Je to strašně složité. Zase si to budu muset vytisknout, abych vůbec věděla, co s tím. A už teď tuším, že mi budou chybět vypadávátka. :)

12. makak-magot

makak-magot Stará škola

Lida7373, Beruška123, majat7155, jakrt: Bonbonové koše jsou "vstupenkou" do té minihry, co se spustí po vyzdobení všech tří částí alegorického vozu. 1 bonbonový koš = 1 hra

13. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Poslední dobou to jde s odměnama z kopce, ten karnevalový medvěd žádný fešák neni a navíc ho už nějaký ten rok na farmě mám, takže zase oprášili starou dekoraci :music:o tajemném chlívku jménem drak si už myslím taky své, to je odměna jak hrom-.- jediné co stojí za řeč jsou ty zlaté banány, i když v tudle dobu je moc nepotřebuju, vše už mám aktivovaná a nějakých 200 mi jich přebývá...
    uvidíme jaká zábava to bude při minihře, i když než se tam propěstuju to bude chvíli trvat ;) hlavně aby padaly vypadávatka, tak hodně štěstí všem ;)

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já jsem z té akce nějaká na vážkách - hrát - nehrát? Zas ty odměny jsou stále dokola, dekorek taky plná lišta, tak vůbec nevím, zda má cenu taková kvanta zase napěstovat. Ještě si to nechám projít hlavinkou a uvidíme večer, zda mám dávat nějaké stáje a výrobny, kterých je u mne na ploše nedostatek
    :music:

15. drobček1958

drobček1958 Pisálek fóra

tak vážení a jde se z akce do akce:D vypadá to barevně pěkně no uvidíme ..............ještě že jsem tu farmu nepředělala asi by mě piclo xD,,, těch plodin je opět a zase zapotřebí 15000 ks a to nemluvě o proužcích 896 ks:cry: tak vyhrnout rukávy a hurá na zdobení vozíku pěknou hru všem a hlavně ať to roste a padá

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

JarkaBurka02: Ahoj, pokud si dobře pamatuji, tak ti chtěl poslat labutě viz ZDE a ano ty opravdu nešly (novinka) Čáp (bocian) je trochu jiný pták ,-) To jen tak pro info ať se tu nešíří dezinformace ,-)

evoku57: Jsem na tom podobně..... asi si hodím Florenem :-D

17. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

...nebo 7x denně košem a je hotovo ! Taky k tomu nemám daleko... možná vynechám... no to už vidím :-D

18. iDavis

iDavis Baron fóra

V častiach toho vozu je potrebné dodávať aj nejakú farbu. Kde sa to získava? Nikde to tam nevidím.

Akciu tentokrát nijak hrotiť nebudem, budem si kľudne pestovať na veľkých poliach (na malé už nemám kombajn) a čo spravím, to spravím.

19. jančajani

jančajani Rádoby autor

Hmm, vypadá to sice hezky, ale zajímalo by mne, kam dám ty stáje, stromy a výrobny, když k tomu musíme ještě napěstovat akční plodinu:oops:

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Casey27: a jaká varianta připadá na možnost, že se Floren postaví na hranu?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.