Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Nenince, pokud si necháš na poslední hodinu tolik košů, tak to nemůžeš stihnout, ani kdyby královna frčela jak divá. Minihra 30s, vyhodnocení, uzavření a otevření další hry min dalších 15s, tzn. na 251 košů potřebuješ nejméně 3 hod a to se nemůžeš ani podrbat.
    Navíc, všichni se tady na foru shodli že na jeden zátah jde udělat max 40-50 košů, pak už ti jde všechno šejdrem.

Naposledy upraveno: 5/6/17
  2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p tak jsem správně odhadla, že nechat košíky na konec akce nebude dobrý nápad - včera jsem u královny "žebrala" až do půlnoci a spotřebovala všechny koše a na dnešek tedy zbylo jen z dnešní sklizně, i tak mi to trvalo asi 3 hodiny a při posledních koších jsem královnu už postrkávala i očima, ale povedlo se, nezbyl žádný košík ... zásoby SH, SK, vrtulek a všeho dalšího jsou pěkné, na Baha postup o 5 levlů, na farmě o 2 ... škoda, že se na královnu zase bude čekat dlouho a dlouho ...

3. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

ahoj všem :D
    jak to tu tak čtu, tak mých 50 nevyužitých košů je prd oproti některým, kterým jich zůstalo přes sto... dalo se to čekat, že to ke konci nepojede plynule, ale stejně je mi líto, že zůstaly nevyužity... no nic, musím být ráda za to, co jsem získala, jak tu někdo psal, takový zásoby všeho jsem neměla nikdy, takže akce naplnila očekávání xDxDxD
    děkuju všem sousedům a sousedkám nejen za potřebné proužky a pak koše, ale i za slova podpory a pošťouchnutí ;)

4. slootr

slootr Baron fóra

Zbylo mi 13 košů, to už jsem tam prostě v tom stavu hry nenatlačil. Chtělo by se mi říct nevadí, naházel jsem jich tam hromadu a vyzískal spoustu věcí. Na druhou stranu jde o princip. Když to má fungovat, tak to prostě má fungovat. Uvidíme, jestli se k tomu tvůrci nějak chlapsky postaví :)

Naštvání už mě přešlo, ale málem jsem v poslední čtvrt hodině rozsekal počítač :D

edit danda: Já to tam samozřejmě pral průběžně. Na dnešní večer mi zbylo jen to, co vylítalo z chlívů a výroben při večerní sklizni. Jenže já sem děsnej hamoun, nebo lépe řečeno jsem shánčlivej. A ona to ta královna prostě jen tak rozhazuje, ne neposbírej si to...

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny, pokud někomu zbylo 300 košů a podobně, tak snad nemohl očekávat, že je dohraje za poslední hodinu či dvě. To je vlastní chyba v plánování. Já mám aspoň tu soudnost si přiznat, že to, že mi koše zbyly, byla jenom moje chyba. Ano, prostě nebyl čas a nijak mě to neužírá, hlavně že základ akce je dokončený.
    Po akci mohli teprve DEV team zasáhnout a vyřešit problém s pomalou hrou. Během hry nezasahovali právě proto, aby to nebylo ještě horší a to by zcela určitě bylo a všichni by byly vyhození ze hry i uprostřed rozjeté hry.
    Celkově bylo prodloužení štědré, hra byla nefunkční cca dvě poslední hodiny před koncem, i když se hrálo mizerně, hrát se dalo, což jsem otestovala a i u záseku zápisu odměn se odměna připsala (ověřila sem), samozřejmě pokud tam člověk aspoň 15 sekund vydržel čekat.
    Největší problém vidím v tom, že spustit víc akcí najednou byla ze strany BP hloupost. Díky tomu došlo k nevyhnutelnému. To je jediné, co bych jim asi vytkla já.

danda

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pitrýsku - máš pravdu, získala jsem toho opravdu hodně :D, ptž jsem pracovitá dcérečka...;)
    Teď se jdu vyplakat a pak už to bude dobrý. Možná si dám i lízátko :)

7. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Královna byla velice štědrá, ale i přesto jsem hlavně díky času nestihla použít 937 ks košíků :(.
    Přesto jsem získala:
    5x postup na baha
    2x postup na farmě
    38 mega krejcarů
    10 500 SH
    4 500 mincí
    3 750 SK
    3 400 zuzina H ...
    Spokojenost :inlove: a to hlavně díky opět JC :)

8. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahoj a fajn farmaření :)
    V pondělí ráno jsem spokojeně poklidila a odjela na služebku. A večer mě málem šlehlo - karneval. :cry: Ale super parta spolupracovníků, bezva připojení nejen na zahrádce xDzachránilo nej nej akci na farmě (já Hanák:inlove: jižní Čechy). Nebylo sice tolik času jak bych si přála, ale i tak zbyl občas mrknout na fórum o čem se mluví. Nejde jmenovat všechny, kteří bavili, motivovali a těšili ale taky upozorňovali na to nenechat všecko na poslední chvíli, páč se hra bude sekat...:p takže DÍKY VÁM VŠEM :inlove:
    Mé hodnocení akce: 98% Ty dvě procenta - prostor ke zlepšení - všechno jde překonat :p

9. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

I já se přidávám k hráčům, kteří jsou s královnou spokojeni a akci chválí. Díky RT, vypadávátek bylo dostatečně, královna velice štědrá.
    Tedy palec nahoru.

10. Filipov

Filipov Pilný autor

Královnu jen a jen chválím xDxDxDxDxD - pro ty co nestihli pár košů ke konci, to se nic neděje :p - a ti co si nechali na poslední chvíli několik set košů :mad: a pak jsou ještě naštvaní - tak tam je velká chyba v plánování a mohou být naštvaní leda sami na sebe. :p:p:p
    Tak hlavně aby se nám holka alespoň za rok vrátila. :):):)

11. -Elcondor-

-Elcondor- Pisálek fóra

Ahoj.....s akcí velká spokojenost.....Všechny koše jsou vyexpedované...:) 900 jich určitě nebylo,ale i tak spokojen....hezký den všem.

12. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Během akce jsem si stačil všimnout, kolik toho padá z jednotlivých chlévů dle času výroby. Takže jsem si naplánoval poslední sklizeň 12-hodinových stájí na 21:00 s předpokládaným přísunem okolo 60 papírových košů. Bylo jich nakonec 57 a i přes značné (celkem očekávané) drhnutí (nejen při chytání, ale již během sklizně stájí v tak exponované době) se mi podařilo všech zbývajících 57 košů během 48 minut, které jsem na to měl k dispozici, uplatnit. Takže naplánovat to šlo, ne že ne. Sice jsem původně myslel, že hodina na cca 60 košů je dobrá rezerva, a přitom to nakonec bylo na knop (poslední chytání darů od štědré Královny ve 21:57!), ale i kdyby mi náhodou něco zbylo, i tak akce nejen splnila, ba spíše překročila má očekávání (4 postupy na Baha, 2 postupy na Farmě, ve finále 1032 zlatých banánů /pravda něco jsem měl k dispozici dříve/ a tak bych mohl pokračovat u všech Královnou rozhazovaných komodit).
    Když skončil loňský Karneval, nedovedl jsem si představit, že by se k nám Královna ještě někdy vrátila. Nyní, psychicky trošku zmožen, toužebně vyhlížím příští rok a doufám, že i za rok Královna nezklame naše očekávání.

Naposledy upraveno: 6/6/17
  13. anvan

anvan Dozorce fóra

Zdravím po ránu všechny pilné farmáře,
    akce s královnou mě moc potěšila - tolik sk, sh, mincí, banánů a dalšího jsem na mé farmě nikdy neviděla. Využila jsem vše do mrtě, i když ta poslední hodinka-dvě už byla opravdu o nervy, ale trochu se s tím dalo i počítat. Nicméně časové prodloužení bylo opravdu štědré, takže pokud člověk sbíral průběžně, o nic nepřišel.
    Takže této akci dávám jak palec nahoru, tak jedničku s hvězdičkou a doufám, že se k nám královna jednou vrátí.

Jen malá poznámka: přestože byly včerejší večerní problémy odstraněny, začala se mi farma sekat nyní opět..tu žlutou točící kytku mám na očích čím dál víc

14. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Já jsem si vzpomněla cca v 21.30, že ještě jsou košíky z poslední sklizně a sekalo se to, ale nestihla jsme jich asi jen 7, takže celkem v pohodě.

15. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Krásné ránko...tak já jsem u sebe stihla koše všechny, měla jsem kolem 18,00 hotovo. :D
    Pravda, na poslední sklizeň jsem už neměla nervy, ale i tak stačilo. A to jsem si říkala, že na rozloučenou s královnou koupím 100 košíků. Ještě, že jsem to neudělala.:p

Na vedlejší farmě, kde jsem jen sbírala a sem tam koše projela, mě zůstalo z posledních 265 košů nevyužito asi 124 kousků. Škoda, tato farma by si tu nálož komodit zasloužila víc.

No nic, na farmu jsem nasadila dlouhodobky a jdu na reálnou farmu. Posbírat jahody, zaštípnout rajčata, odplevelit vše okolo, zničit krtka ( netuším jak), po týdenní absenci domácí zodpovědnosti, jdu poklidit barák. Na farmu vlezu až večer, do té doby ji nechci vidět.

Královna, i s tou konečnou mírnou pachutí bezmoci, byla štědrá a ráda ji znovu uvítám. Byla pro mě radostnější akcí, než OaD.

16. farmík84

farmík84 Pilný autor

Dobré ráno, tak i já chválí akci jako nejlepší a nejštědřejší co tu byla a těším se, až se nám příští rok královna vrátí:inlove:.Nemám toho sice tolik co ti nejpilnější, ale jsem spokojená a šťastná, že jsem to stihla všechno vychytat. Hra se sice večer sekala, párkrát mne to odpojilo, ale to se dalo opravdu čekat.
    Je sice pravda, že by zima byla pro mně lepší termín:sleepy:, jelikož mám v tuto roční dobu víc práce a nevím co dřív, jestli točit med, sušit seno v reálu a nebo v počítači, tam je to jednoduší:).
    Souhlasím s anvan, že to jde dnes nějak pomalu, taky se mi točí kytka a vše dlouho trvá.

17. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Koše využity všechny 1153 návštěv u královny 2000 SK,2200 ZU,2300 ZS,4000 SH,2900 Far.mincí,730 zlatých banánů,3* postup Bah.,2* postup FA.je to vše přes. Za mne je to lepší jak minule tolik palců na horu by bylo zahlcování vlákna ;););) a to sem nepoužíval JC.:).

18. blondmary

blondmary Magnát fóra

Odišla.
    už jej niet
    v spomienkach však ostane
    mnoho,mnoho liet.
    :)

19. ovets3

ovets3 Rádoby autor

Ako som uz pri predoslej Kralovnej pisal, z mojho pohladu najlepsia akcia, co sa tyka odmien, 470 ZB hovori za vsetko. Skoda toho konca, ale nevadi, bolo to aj tak super.

20. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Já královnu velice chválím. Na začátku jsem mírně záviděla jistým jedincům, kterým napadalo i 400 košů denně apod.. Ale když jsem pak začala lovit odměny, tak jsem si říkala, ještě že mi to až tak nepadá xD Žrout času to byl tedy pořádný!
    Každopádně ke mně byla královna velice štědrá a já za tuto akci moc děkuji ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.