Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. charlie.kr

charlie.kr Zelenáč fóra

Pokud čekáš půl minuty než se rozjede alegorický vůz a pak čekáš tři minuty než se objeví výsledek, tak máš z třiceti sekundové hry hru čtyřminutovou a nemáš šanci si zahrát o koše co máš. PROČ SE TAK CHOVÁTE KE SVÝM CHLEBODÁRCŮM?????????????

wenda114 tohle ocenil(a).
  2. Levlef

Levlef Baron fóra

Hm, a bude kompenzace za nefungující kompenzaci? :D bohužel i mně koše zůstaly, v posledních 20 minutách se mi povedlo dokončit celé tři hry ...

spuntka, sabma411 a Farmářka01011 tohle ocenili.
  3. dzitkad

dzitkad Pisálek fóra

Tak mi zůstalo přes 200 košů, prostě ta hra nejela a nejela, 5 min na jednu hru a to jsem to musela pořád restartovat abych dohrála alespoň základní hru

Nenince a sabma411 tohle ocenili.
  4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nádherný a dojemný závěr prodloužené, jinak skvělé, akce.
    U mě nic nefungovalo. Nějaké košíky zůstaly nevyužité.
    :D

5. malinkami

malinkami Velmistr fóra

xD ke konci se z akce "Karnevalová královna" stala akce s novým názvem "sekačka" xD

EDIT: úúúúáááúúú o_Oteda áničkó...tys fakt nezklamala :pjako klobouk dolů;)

6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tak dočárkováno :)) vypsala jsem celou propisku chichi

Jsem trochu při čekání na hodnocení z posledních košů uvažovala...
    a zde je má fikce ;)

jelikož psí topka s velkou pravděpodobností, zvedla ze židle nejednoho dlouholetého a věrného farmáře
    vytáhlo RT svého žolíka v podobě Karnevalové královny
    dle neplánovaného začátku bez ofika předem jako u jiných akcí, ale jen s tříhodinovým předstihem

tímto ti milé RT odpouštím :)))))

7. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) mně by spíše udivilo, kdyby všechno jelo , tak jak má xD Vtipné je, že jako kompenzaci za poslední výpadky ve hře, dali prodloužení akce xDa v prodloužení se stejně pořádně nedalo hrát. Trochu mi to připomíná situaci, jako kdybych si koupila v restauraci hovězí vývar a dali mi k tomu jako bonus pro věrného zákazníka místo příboru čínské hůlky xDxDxD a kdybych si stěžovala, tak jako kompenzaci by mi dali vidličku xDxDxD

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Lidičky, to je přece jasňačka, že žádná akce nepoběží tak jak by měla ke konci, prostě nestíhá.
    Pět košů jsem naplnil deset minut před desátou ,-) poslední v 21,59, sice pomaleji, ale zkusil jsem.

Aničko,Pavlínko kdo to má číst? ,-))))) jsi prostě jednička i po výtvarné stránce ,-)

9. herda21

herda21 Expert fóra

Říká se "konec dobrý, všechno dobré" ...nu tady se to poněkud vymklo. Škoda. Čekat i minuty, než hra začne reagovat, to není zrovna potěšující. Mně naštěstí z posledních 18 zbyl nevyzvednutý pouze jeden košík, ač i toho je mi líto :) Nicméně, hra byla bájo, tak zase někdy příště :)

10. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

Super akce! To, že se to ke konci sekalo - s tím se dalo počítat. Farma pro mě - diagnóza - už si to musím přiznat, jelikož místo opalovačky u bazénu chytám nesmysly. A to do naprostého zblbnutí....

11. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Jupíííí uhrála jsem všechny koše, byly to sice nervy a boj s neživou hmotou, (asi 100x restart a různé pokusy) ale asi díky tomu ,že jsem košíky nehromadila a použila ihned po získání mi to vyšlo, ale toho času... jenže to stálo za to a moc díky ,doufám ,že se to bude zase někdy opakovat... :)))

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Skvělá akce, fakt skvělá :D:D:D Takové zásoby, ty musí vydržet nejmíň do dalšího karnevalu :D
    A když si vezmu, že jsem akci plnila jen na začátku a pak od neděle večer.... Ale tedy takový binec jsem na farmě ještě neměla :)

Na konci to šlo trošku pomaleji, to jo, ale nepřišlo mi to moc tragické. Taky jsem to dělala, jak už tu někdo psal, že po každé asi 10.hře jsem odešla na jinou plochu a hned se vrátila. A zas ten vozík jel normálně. Košíčky jsem použila všechny, nezbyl žádný.

13. kopretinablah

kopretinablah Pisálek fóra

hra byla skvělá a jak čtu ke konci i pomalá , aby ne když nestíhala nápor . Já jem se chtěla ještě ve 21:00 chtěla přihlásit ale už to nešlo. Hra byla přetížena.Nikdo nepočítá s tím že budeme chtít hrát všichni ve stejnou dobu.

14. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Také mi zůstalo 12 košů, královně už se ke konci nechtělo hýbat. Přesto jsem s akcí velice spokojená.
    Postup na farmě ze 101 na 102, na Baha z 331 na 336.
    Použito 885 košů, zisk:

ZB 536 (0,6/koš)
    SK 1.607 (1,8/koš)
    SH 4.918 (5,6/koš)
    ZS 1.404 (1,6/koš)
    ZU 1.579 (1,8/koš)
    FM 2.577 (2,9/koš)

Dále 23.674.929 BZ, 62.576.160 BBZ a 10.521.543 krejcarů - tyto položky však hodně ovlivnila sklizeň, dekorky a stonek.

Když vezmu, že minihra trvá i se vším okolo 1 min, tak jsem u královny strávila téměř 15 hodin.

Naposledy upraveno: 5/6/17
  15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer :) tak jsem to asi očekávala, že po příchodu z práce budu spíš zachraňovat královnu a ne chytat sladkosti do košíků xD Se na ni všichni vrhli ... včetně mě :p ... se nedivte, že z toho byla úplně vedle. Mě dokonce jezdil jen košík a královna
    se někde zašila i s vozem a sluhy xD. Taky mě to zlobilo, ale přišla jsem jen o pár her, protože jsem pravidelně likvidovala zásoby košíků.
    Hra byla suprová :p buďme za ní rádi a snad se královna ještě někdy ukáže, jestli to přežila xD

16. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Shrnutí : zbylo [​IMG]

Superko - 1.723
    SH - 5.160
    mince 1.862
    zlaté banány 610
    kůra 1.864
    vrtulky 1.620

Super akce, spokojenost veliká i když se královna poslední 2 hodiny loudala, ale chudák už musela být unavená ...

Děkuji a rádá tě uvítam někdy příště;)

17. Nenince

Nenince Aktivní autor

To že akciu predĺžili je pekné ale aj tak hra nešla poslednú hodinu a pravidelne to sekalo.Zostalo mi 251 koši.Neviem načo sme to zbierali keď sme to nevedeli použiť.

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak tohle zůstalo, bohužel, nevyužité [​IMG] (to mohlo být ještě bodíků, superka, SHáčka..):cry:a na mladší farmě 99 košíků . Mrzí mě to. Člověk se snaží a pak to takhle dopadne. Jsem zvědavá, zda se k tomu RT nějak postaví nebo to nechá vyšumět.
    Teď si jdu spočítat zisky, abych zahnala tu hořkou pachuť z nepovedeného závěru akce. Až na ten konec fajnová akcička, ale časově opravdu náročná. Už se těším na obyčejnou blbou pěstovačku, u které nebudu muset vysedávat jak kvočna na vejcích ;)

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Skalarko, nesmutni, je to jen virtuální košík ,-) vždyť jsi začala chytat mezi prvními, tak snad nějakou úrodu v podobě odměn od královny máš ....
    Já jsem odpoledne už ani chlévy nesklízel, jen pár košíků přibylo mezi dárkama od sousedů, pomalu ale přece jsem je naplnil, celkem jsem jich měl cca 300 ks a bohatě mi to sezení na židli stačilo ,-))))

20. Wentyll

Wentyll Zelenáč fóra

no super mě zbylo 300 košů a manželce taky tak

petaM2001 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.