Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tak končím. Už mě to vyhodilo ze hry a jak jsem se chtěl zpátky přihlásit tak se mi to načítalo 2 minuty a nakonec bílá obrazovka.

Nuže tedy souhrn
    Co jsem mněl na začátku akce / Co mám na konci

Farma - postup o jeden levl
    Baha - postup o 6 levlů

SH : 794 / 4596
    SK : 655 / 1977
    Zuzka : 988 / 2150
    Ponožka : 1933 / 3551

Rama mince : 227 / 1959
    Banány : 1 / 355

Košíků jsem nachytal odhadem 550.

Za moji osobu naprostá spokojenost a to že v závěru přišlo pár škobrtnutí a záseků, beru úplně v klidu.
    Tak ahoj KRÁLOVNO a příští rok můžeš dorazit znovu.
    Pápá :)

2. lollo791

lollo791 Zelenáč fóra

hodinka a pol do konca a neda sa to ani dokoncit... seka to :(

3. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

taky se mi to brutálně seká.
    chci dát poslední sklizen a projet košíky, ale asi to vzdám
    i tak mám více než dost

petaM2001, evainfo a ananuki tohle ocenili.
  4. sedlackabuzkova

sedlackabuzkova Perspektivní autor

Tak já mám 101 košíků a tímhle tempem neudělám nic. Super. Budu požadovat odškodnění. Děkuji RT.

Bohužel. Královna se nehne.
    Stále nic. Je 20,45 hod.

Naposledy upraveno: 5/6/17
    petaM2001, evainfo a ananuki tohle ocenili.
  5. Ria30.

Ria30. Guest

Máme info, že na odstránení problému sa pracuje, prosím o trpezlivosť

petaM2001, babako a skalara.v tohle ocenili.
  6. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

No tak to je bomba >:( 160 košů a královna se ani nehne, minutu čekám, než se rozjede, další než najedou odměny:wuerg:

ananuki tohle ocenil(a).
  7. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i

A vy se divíte, že je hra zasekaná? kolik z vás momentálně spouští minihru a zvyšuje tak zatížení serverů? kolik z bás má internet s dobrou odezvou? Předtím se to rozmělnilo takže vše jelo jak má, jenže teď ke konci všichni honem honem na poslední chvíli chtějí chytat a to servery prostě nezvládají, je to mžikový nápor na toky dat, takže musí logicky dojít k zásekům. Buďme rádi, že to aspoň trochu jede ;)

8. -tygous-

-tygous- Pisálek fóra

Jupííí hodina před koncem a konečně chytám mňamky tak snad nachytám xD děkuji za poslané padátka moc pomohlo :)a jdu chytat jen se to malinko seká, ale to je fuk hlavně že jsem to vyzdobila :p

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taky tak, mel jsem 2 hodiny na 160 kosu + nove, ale bohuzel se to nechce ani hnout... jen kosem jde hybat, ovsem neni co ziskat...
    Nojo, moc miniher, ono vime ze staci i jedna a jsou potize, ted bezi ale dalsi dve kde fakt neni casu nazbyt...
    Uz dve ztraceny hry, no a cekat na prihlaseni taky bida... kdyby to bylo vcera, je sance na prodlouzeni, ale ted s tim nikdo asi nic neudela, ze?

DATOVY TOK? Proboha, takova hra bezi u klienta a server da jen par cisel = vypadavatek, to neni prenos obrazu jako u televize... nebo je to hloupe udelane...

10. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak nezbývá než poděkovat za Královnu, letos jsem odchytala asi jednou tolik košů, co loni.. záhul to byl, vychází mi to na nějakých 547 košů, pokud jsem se někde nesekla :music: Tu poslední 100vku jsem odjezdila před hodinou a to ještě hra plynule jela, ovšem teďka sklidit kombajnem je teda nervydrásající, takže přesadím a končím, ať vám tu nezatěžuji zbytečně servery, protože košíků mám čistou nulu, tak co tu budu očumovat že ;):D

Sama jsem překvapená nad nadílkou, a to nejvíc nad uloveným SH - 3270ks mám tak na 2-3 roky :-D minimálně do další Královny, pokud teda přijede zasejc za rok. 529 ZB (nachytaných 353ks) nachystaných do chrámu, mohli by něco přidat, když už je mám ;) SK a FM taky habaděj, no jako každý.. nemá cenu to tu rozepisovat že.. :D
    Tak kdo ještě košíkujete, neztrácejte nervy a něco ještě ulovte. Mě to vážně stačilo.

11. taiskav

taiskav Rádoby autor

Jsem na tom stejně mám košíky a nic z toho královna se nehne

12. Preceja

Preceja Mistr fóra

No jo, ale pokud se to neprodlouží, tak to stejně nepomůže.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  13. Baroland

Baroland Ikona fóra

25 posledních košů z večerní sklizně jsem dělal 41 minut ! Nekecám. I když byla báječná...sem rád,že mám hru za sebou.
    Opravdu nevím kolik jsem měl košů,jelikož jsem čím dál více ubírál chlévů,no odhadem cca 1200-1350 ks.
    Největší radost mám z cca 2500 SK a FM,potěšilo cca 30 000 000 BBZ,cca 5500 SH i ostatní hnojiva.
    Její milosti,přijeďte i na vánoce...

14. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Vážení, mě funguje minihra tak, že po cca 5 hrách vyskočím úplně pryč a aktualizuju hru - což je momentálně jediná možnost jak jezdit košíky ;)

petaM2001, Xenie6161 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  15. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Tak plný košík opět čeká, nevím na co.
    Mně by místo odstranění problému stačilo, za každý košík dostat alespoň 1SK, 1SH, 1FM, 5000 BBZ, 1500 BZ, 1000 KR.
    Když hraju minihru, vyhraju víc, ale bylo by to alespoň něco.

edit
    Košík čekal tak dlouho (5min), až mi systém našel nové mládě. Takže jsem o vše v něm přišla, stejně jako odpoledne, kdy mi do košíku zrovna spadlo SK a najednou mě to uprostřed minihry vyhodilo na louku a "Máme pro tebe nové mládě". To potěší - dva týdny mi nové mláďě nenajdou a teď mi je tam kopnou takhle.

petaM2001, evainfo a danielka0000 tohle ocenili.
  16. doben

doben Ikona fóra

Tak jsem si naivně myslel, že se bude dát chytat až do konce, ale takhle to nemá cenu. Chybí mi necelé 2 mega do dalšího levelu, ale touto rychlostí to stejně nestihnu nasbírat. Samozřejmě, že to ještě zkusím. Takže teď sem dám alespoň výsledek. Samozřejmě jsem mezitím normálně hrál, takže ne všechno je od královny.

Před královnounyní
    BZ: 247.238.448300.097.496
    TBZ: 218.897.212345.807.189
    SK: 2144487
    SH: 8111582
    ZSH: 2754266
    ZU: 26897172
    ZB (včetně použitých): 17973094
    FM: 12426359

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na to, že jsem se k akci dostala až v pátek večer, byla jsem 344x u královny, takže přibylo všeho dost a dosti, největší radost mám z SK a ZB, to ostatní potěšilo. Jsem ráda že to končí, bo tak jak je zpomalená farma, to se nedá vůbec sklidit, natož přejít z plochy na plochu. Hra jako taková se mi sekala nejvíc v Opeře, v GCH to pak šlo solidně.
    Tak děkuji mockrát i za to, co jsem získala a můžeš se královno občas vracet i když je to náročné
    ;)xD

18. jandak

jandak Rádoby autor

tak já mohu říci , že jsem moc ráda, že mám odházeno.Jsem nadměrně spokojená a velice mě potěšilo 262 banánů jupííííí. :D

19. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky tak milá královno děkuji za super hru,ale v nejlepším přestat.Doufám,že zase za rok budu mít tu čest tě potkat :inlove:.

20. -Jiřulka-

-Jiřulka- Pisálek fóra

Píši málokdy, ale musím to definovat naplno... Lidičky přišli z práce, udělali si volnou chvilku na hru. A pak toto, je to hnusný podraz za to, že si chtěli užít krásný závěr této jinak pěkné hry a zvláště královny. Muselo se s tím přece počítat. Dovedu pochopit tu bezmoc, když mají např. 200 košů a ono nic....... Je mi to líto..... Já osobně těch pár košů oželím, mám na hru více času. Ale ta nespravedlnost se mi nelíbí, a to nejen v tomto případě. Hra je už o něčem jiném, než to bylo v začátcích.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.