Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Samozřejmě, že jsem chlívky včera nezbourala, doufala jsem, že něco ulovím v práci. Prd, mám nanicovatou myš...
    Už tady u toho sedím víc jak hodinu, chytám a chytám a jsem znovu tam, kde jsem byla - 275 košů. Snad nalovím ještě něco, než se královna vrátí do svého domova :)

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám ještě 68 košů. Seká se to ale úplně šíleně.
    Přemýšlím že těch pár košíků už nechám propadnout.
    Sem tam to ještě zkusím ale jak to nepůjde, tak to vzdám.

3. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

nieze to len seka,ale este to vyzera takto

na baha mam hviezdicky xD

kralovna bola velmi stedra ,ziskala som zb ,sh,sk,bs a bbs naozaj velke mnozstvo,a nesmiem zabudnut,ze ma obdarila aj mincami

ale ako tu uz niekto spominal,casto sa aj nepripisovali odmeny

ale uz je chuderka unavena a vidno to aj na jej hadzani

akciu hodnotim ako jednu z najlepsich ;)

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak mám od vznešenej pokoj.Ešte som minul posledné košíky a koniec kráľovná naša.Zajtra všetci nástup na povinnú lekársku prehliadku k očnémuxD.Za prvé nás pekne obdarovala a za druhé všetkým asi utekajú oči šriegom ako aj mne xDxD.

5. Preceja

Preceja Mistr fóra

Všichni finišují a nějak se to kouše. Královna mi pěkně uprostřed ukáže, co má a do košíku to už nedopadne, ach jo. No ale i tak je to zdaleka nejvýnosnější akce . Chrám vybrán, Rama obchod má vyprodáno, na Baha levely, možná se zadaří ještě i na farmě.

Tak a teď mi tam zůstal trčet košík plný bonbónů. Klidně bych to i rozdala dětem,ale nikde nikdo, ulice prázdná.

Naposledy upraveno: 5/6/17
    petaM2001, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  6. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:cry:už nééé xDxDxD ...to fakt nebere konce [​IMG] a to jsem měla pouze 166 košů o_O
    jako klobouk dolů všem, kdo bušili denně více než 100 košů v průběhu celé akce 8)

7. rvprint

rvprint Pisálek fóra

Je to na h... seká se to dnes šíleně. Kolikrát se košík pohne po několika sekundách nebo nereaguje...

8. emkopa

emkopa Pilný autor

to nemyslite vážne zase sa to pred koncem sekááááááááááááááááááááááááááááááá

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mám ještě 170 košů a minihra vůbec nechodí. Čekám třeba minutu, než se královna vůbec rozjede. Pak zas čekám jak trubice na náměsí s plným košíkem, královna dávno v tahu, nikde nikdo a zase se nic neděje -.- Ani několik restartů nepomohlo. Celou dobu mi to chodilo v pohodě, ale tohle se fakt nedá. Nechci přijít o tolik košíků >:(

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak na to hážu bobka... 260 košíků nechávám RT, je to p o m a l ý :( Co jsem ulovila, to mi už nikdo nevezme a jdu se dívat na seriály. O víkendu jsem kvůli lovení neměla čas :)

11. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

tak zase kritika, akci sice prodloužili, ale seká se tak, že se pomalu nedají košíky vybírat. Škoda takověho zakončení

12. Ria30.

Ria30. Guest

Naposledy upraveno moderátorem: 5/6/17
  13. Sumec

Sumec Rádoby autor

Ano po prodloužení akce už to nejde,královna je posumutá víc do leva ,po odházení zajede celá v levo a košík zůstane na ploše a čumí tam a čumí. A já taky čumím ,jak z takové skvělé akce jde udělat na konci skvělej paskvil.
    Ria30. nevím ale proč bych měl něco někde měnit když do šesti hodin to jelo normálně.
    Tak končím,nebudu se u toho rozčilovat.

14. jana895

jana895 Perspektivní autor

Mám 50 košů a královna je líná,ani je nestačím naplnit.

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  15. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Nádhera.
    Královna se sekla někde mimo náměstí, plný košík, tak jsem nakonec zkusila F5 a na ostatních plochách zmizel kurzor. Tak jsem znovu načetla hru,a ejhle, teď už se mi ani nenačte hra - 55% a ovečky asi běží maraton.

edit: Tak už to jede, ale tímhle tempem bych potřebola prodloužení akce o další 2 hodiny na využití mých 100+ košů.
    :(

Naposledy upraveno: 5/6/17
  16. majad7144

majad7144 Zelenáč fóra

Tak a je po .... už se ke královně ani neprokliknu
    Akce krásná,ale to zakončení...škoda mluvit

17. janibu1

janibu1 Zelenáč fóra

tak nedodělám ani královnu, nejde mlýt, sázet a čeká se dlouho:cry:

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Obávám se, že čištění nepomůže :( Mám PC OK. Je to přetížené. Naplnila jsem 4 košíky za 13 minut :cry:Nechci je nechat ladem, bo jsem se na ně dost nadřela (i nějaké superko do toho nacpala) :sleepy:

petaM2001, GordonSargent a evainfo tohle ocenili.
  19. Alice261065

Alice261065 Perspektivní autor

Také nechávám pár košíků ladem, ale 590 SK, 1842 SH, 208 ZB, 658 Zuzanino SH, přes 800 mincí :inlove:z 350 košíků je doma a alespoň měsíc;) nechci košíky a královnu ani vidět.

20. Milli-4M

Milli-4M Pisálek fóra

Teda jsem pěkně naštvaná.....seká se to úplně strašně.... >:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.