Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. freda1969

freda1969 Pisálek fóra

Tahle akce je nej nej nej ........ :D

2. sarinka29

sarinka29 Pisálek fóra

Super akce, přes 200 banánů, skoro 1000 SK, BBZ- přeskok z konce 343lv na 345lv....slušný :) To nebude, samo sebou! :)

3. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

velmi uspěšná akce.
    naprostá spokojenost.
    asi 200 banánů. něco kolem 10.000.000 krejcarů
    a BZ kolem 5.000.000

evainfo, Helena1313 a petaM2001 tohle ocenili.
  4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Super 280 ZB Já jsem velice spokojen:pxDxDděkuji královno;)

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Nic neuklidňuje oči víc než pohled do zeleně, za celou dobu co hraji, si jen královna vynutila volný průjezd přes prales ale už je zase zasazeno
    [​IMG] ta úleva:).... z časových důvodů, na Baha jsem měla pandy, na farmě a louce bobry a medvědy, bez JC přes 15OO SK, 4OOO SH, něco pod 2OOO zuzina,ultra a mincí. Postup na Baha o 4 levly. A to ještě nemám odježděno

6. sdman

sdman Pisálek fóra

Super akce po dlouhé době jsem nějakou akci dokončil v klidu úplně celou! :)

7. stěby

stěby Hvězda fóra

Královna je již viditelně znavena :sleepy:. Banány vyprodané, SK, SH a Farmmincí pomálu. Už ji to asi taky nebaví vyhazovat ;).

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už aj na mojej farme sa zelená s tých stajní čo mávam stále ešte pár košov padne,ale stačilo čo som si zrátal tak som si nachytal do košíkov vyše 2000 Rama mincí,400 ZB,1350 SK,3970 SH.BS,TBS a iné som si ani nepísal to by bolo celé litánie.Som zvedavý čo na nás teraz vymyslia ako po minulej kráľovnej odomykať v opičom chráme stromy,plodiny.

9. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Děkuji KRÁLOVNĚ za štědré dary:inlove: akce se mi moc líbila:)

10. Rondon

Rondon Perspektivní autor

štěby tak to máš fajn, že máš tu tajtrdlici na tom voze znavenou a moc to od ní nepadá, to já bych po ní nejraději házel ty shnilé banány nazpátek, abych jí z toho vozu sestřelil a dala konečně pokoj.>:( Jsem zvědav na Vaše konečné statistiky, jen se z toho ke konci neztrhejte.;)

11. suzi74

suzi74 Pisálek fóra

Díky Královně jsem ve 100 levlu !!!PARÁDÁ

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Proc ja stale sklizim chlivky? Uz vic nez den to proste stale prelejza 160 kusu a ten cas povazlive mizi...
    Ovsem zisky jsou stale pekny, na baha skacu nahoru rychle a to SK, to je pohled co jsem par let nevidel :)

petaM2001, Xenie6161 a Helena1313 tohle ocenili.
  13. dedašikula1

dedašikula1 Zelenáč fóra

Ahoj,jak spustit minihru dík

Helena1313 tohle ocenil(a).
  14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Klikni na košík u královny a na zelené kolo s košíkem rozjede se. Chytej odměny vše se započítá automaticky, sladkostmi plníš minihru, přepočítají se na body..

15. larelay

larelay Analytik fóra

Zbyde mi asi 200 košů, které nestihnu uhrát, a to jsem ještě jela lážo plážo. Prostě nemám a vlastně ani nechci mít pět hodin každý den svého času na to, abych vysedávala u omalovánek - získala jsem víc, než jsem chtěla, dost ušetřím na SK - ale stejně, vždyť mě ani to šlechtění už nebaví a těžko říct, jestli by bavilo, kdyby to líp přeskakovalo. Královna je samozřejmě bezkonkurenčně nejlepší akce zde na farmě, ale pokud bude jednou ročně, bohatě stačí a minihry bych zkrátila, prostě to fakt hrozně dlouho trvá. Ale jasně, nemusela jsem to hrát vůbec...jsem za ni ráda, poskočila jsem na farmě, což šneka jako mne potěší. Ono to dost svádí hrát, když se tak štědře rozdává vše, co se ve hře hodí...takže bych si přála pevnější vůli, a to nejen u hry. A teď ideálně aspoň týden žádné akce na farmě...:)

petaM2001 a Helena1313 tohle ocenili.
  16. dedašikula1

dedašikula1 Zelenáč fóra

mám 15000 bombónů, kam je dodat k získání výběhu aj. dík Nebo se vše projeví až po akci

petaM2001 a Helena1313 tohle ocenili.
  17. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Co dodat, u mě superúspěch, postoupil jsem o 6 levlů na Baharamě na 326, na Farmě o 1 level na 99. Získal jsem cca 700 banánů, 2200 SK, 5000 SH, obě zuzi po 4000 ks, mince 3000 ks. Jel jsem na výrobách při použití marmalédy z guave a svatodušní kytce téměř bez prostojů, ani se mě nijak nedotkli výpadky hry. Díky RT týmu, po dlouhé době výborná akce, ke které se vyplácelo vstávat i v noci.
    A samozřejmě díky za pobavení tady na foru, jak to tady trochu upadá, tahle akce v esměs povzbudila pozitivně náladu hráčů.

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

dedasikula Podívej se na příspěvek dva nad tebou pitrýsek ti to vysvětlil moc hezky;)

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

dedašikula:Nikam je nedodáváš, pokud máš koše, hraj dál, po dosažení limitu (2500) odměny zmizí a jsou tvoje.
    Nebo už je tam máš podle počtu, který uvádíš...

Edit: Ahoj, tak snad vše OK nebo ne ? ,-))))

Naposledy upraveno: 5/6/17
  20. dedašikula1

dedašikula1 Zelenáč fóra

Ahoj a díky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.