Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

Přesné množství sem dám zítra, ale už teď mám od královny přes 3600 SK, 10000 SH, 3500 ZSH a 5400 mincí. Třeba DANKA bude mít určitě ještě o dost více, ale já nemám na chytání více času. I tak jsem nikdy neměl na farmě větší množství těchto věcí než teďka. Jenom místo mincí by mohla královna dávat pomocníky, nebo pár florenů, ale to už by asi bylo moc. :D

2. lejipa

lejipa Aktivní autor

teda těch více než pět hodin plnění košíků byla dřina,ale stálo to určitě za to :p

3. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Zatím za dva dny hotovo přes 400 košíků super:D:inlove::inlove: sice trochu ruka dostala zabrat :p:pale neberte to že... při minulé jsem nestihla vše tak to tentokrát bude na nule. To by nešlo tentokrát nechat zbytky, tak mám otevřeno cca 250 ZB možná i víc hurá vše v chrámu a ještě nemluvím o ostatních je toho dost, jsem spokojená (výrobnu, čajot, papričku habanero, langsat, a plumérii:music::music:)Všem ať to valí bez sekanců, a aby nebolela ruka a oči nevylezly z důlků betelně nej nejlepší akci ;)Janča

4. Emo-haunter™

Emo-haunter™ Perspektivní autor

Tak musím strašně moc poděkovat za to, jaká skvělá hra byla vytvořena. Karnevalová královna byla zcela jednoduchá hra, ve kterém jste plnili úkoly díky akční rostlině, která vám s vyskakovátky dělala produkt, který se doplňoval, a za to jste získali odměny. Až jste vyzdobili všechny tři části, otevřela se vám možnost sesbírat do košíků vaše výhry. No a to je to, o co tu jde... Dnes jsem zaznamenal největší progres za celou svou hráčskou kariéru Farmeramy.
    Měl jsem asi cca 200 košíků, a toto jsou mé "velké" výhry:

- Bahamarama: z levelu 131 na level 151- více než 4 500 000 bbz
    - z Farmy z pětiny levelu 81 na téměř polovinu levelu 82 - více než 4 500 000 bz
    - přes 1200 superhnojiva
    - přes 400 superkrmiva
    - přes 400 Zuziina superhnojiva
    - přes 400 Zuziina ultrahnojiva
    - přes 550 farmářských mincí
    - přes 250 zlatých banánů
    - přes 2 000 000 krejcarů

A teď mi řekněte, co za význam mají kupříkladu šlechtící akce, kde dáte za nějaké nové stáje pomalu polovinu svého jmění?
    Kdyť o tomto je také ta farma, prostě to vypěstovat sám, makat na tom, a zadarmo, a získáte takové skvělé důležitě ceny..
    Dnes jsem ušetřil asi téměř tři měsíce expení na baharamě, asi 1 a půl měsíce expení na farmě, a spousty skvělých cen za farmářské peníze, vylepšení baharamy zlatými banány, či získání skvělých věcí na sklízení plodin a stromů....
    Na můj level 82 je to zkrátka něco úžasného.
    Vše ještě podtrhne i to, že zítra získám další stonek do sbírky :)

Farmerama is the best 8)

FARMA-LEVEL 82
    BAHAMARAMA- LEVEL 151
    NICK- EMO-HAUNTER™

Naposledy upraveno: 5/6/17
  5. Dulisro

Dulisro Perspektivní autor

Nejúžasnější akce za celých 7 let co tuto farmu denně dřu! Díky za chvilku jsem na 100 lvl a 324 na Bahamě.Super akce!:D

6. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

akce se mi líbí, ale nelíbí se mi,ldyž vím na 100%,že ZB padl do košíku a stejně se nepřipíše:cry:moje priorita je sbírat ZB,sbíram na baha, tak hned vidím kolik mám,lépe kolik mi to nenapíše
    Večer po šichtě jsem toho loudění nechala,že ráno a ted už zase, nepřipíše a nepřípiše..akorát mne to štve, snažím se ,obětují ostatní padátka at mám jistotu,že opravdu dopadne a ve finále nic...

7. jana563

jana563 Dozorce fóra

No odměny krásné,akce fajn,jen hrozně nerada běhám s košíkem,takže přes 300 košů nechám propadnout.

8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Postup o dva levely na Baha, víc než 1000mincí, cca 500SK a cca 350 ZB. Spokojenost na celé čáře, jen se to krapet seká a úplně nejlepší je chvíle, kdy v prostředku jízdy královny se farma odhlásí, to mě fakt rozveselilo.

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Nevíte kdy se tato prímová akce bude opakovat? Aby mně do té doby stačili vyrobit umělou protézu na pravou ruku .... xD

10. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    je třeba poděkovat RT, že zopakovalo tuto akci (jen doufám, že to není labutí píseň hry). Statistiku jsem nedělal, ale odhad cca 600 košíků, na Baha postup o 3 lvl, na farmě o cca 12 dní dříve postup o 1 lvl a hlavně cca 1800 mincí (koupen kouzelný strom a mám 2360 (chtěl bych speciální hvězdičky a banány, ale zatím počkám zda buď budou potřeba nebo přijde něco lepšího případně pokud by bylo třeba něco koupit). Zbytek hodně, hodně, hodně. Předpokládám, že ještě něco padne, ale vůbec to nehrotím.

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem se do akce před týdnem pustila i přesto, že jsem měla mít výpadek 5 dní. Říkala jsem si, že třeba přece jen něco uhraji. Díky tomu, že akce byla prodloužená o více než den, se mi podařilo celý vůz dozdobit a teď už chytám do košů. Je to paráda :D

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Včera jsem se konečně dostala ke královně, nebyly padátka, dnes ráno jich mám na dalších 20 papírů, hned bych to rozdala;)
    -bbowling-protézu si nechej udělat preventivně, doba přeje připraveným

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jana563: Ahoj, taková škoda ,-) tak neběhej jen košík posuň trochu doprava nebo nech uprostřed stejně do něj něco spadne.

RT nevydal upozornění, že .... třeba jako na kelímku s horkým nápojem nebo cigaretách... tak můžeme žádat bolestné ,-)))))))

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ty rana jsou hrozny, zase pres 100 kosiku a to jsem se vcera oddelal ruku za cely den... no ale odmeny jsou fakt uzasny, co nadelam, laka to...

15. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Pane Lorenc, uvezu to...v mém případě, stihnu to? xD Mám ještě 551 košů a po obědě si chci jít lehnout po náročné neděli :pxD

16. Folonica

Folonica Rádoby autor

Za mě také super, ještě 300 košíků...výnosy raději nepočítám ;)

17. ananuki

ananuki Pilný autor

Já mám tak rozlítané oči, že už vidím i to, co se děje za mnou :D.

18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Mně se hrozně líbí, jak si všichni stěžují na blížící se invaliditu, ale rvou to ze všech sil xD Kdyby to šlo, tak tam někteří jedinci
    narvou i koše na prádlo :)

19. lase2

lase2 Magnát fóra

Tak se také přidám k chvalozpěvům na Její Veličenstvo. Za poslední 2 dny (dřív jsem se k ní nedokopala kvůli papírkům, od začátku jsem jela hlavně na košíčky) jsem odchytala okolo 600 košíčků. Mé zásoby všeho běžně téměř nedostupného bez reál měny (zejména SK, ale i obě Zuzi, SH, FM) jsou na úrovni, kde snad ještě nikdy nebyli, tedy v řádu několika tisíc od každého. ZB jsem nachytala přes 300, odemkla si vše co šlo v chrámu a ještě mi jich asi 100 zbylo, tedy spolu s těmi za postup na Baha, kde jsem poskočila minimálně o 3 levly (což na úrovni 310+ je už pěkná makačka). Ruka sice bolí a odlovit to za 48 hodin byla fakt makačka, ale opravdu to stojí za to.

No prostě a jednoduše : Děkujeme Vaše Veličenstvo, těšíme se na Vaši další návštěvu a nechť Vám dlouho slouží zdraví ať můžete zavítát k nám prostým poddaným častěji. A samo sebou velký dík i Vašim ctěným rodičům (RT), kteří Vás mezi nás pustili a zabalili Vám do ruksáčku tolik skvělých dárečků :)

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já místo zisku utrpěla ztrátu, když jsem vychytala jednou jedinkrát tři banány, koš se kousl, musela jsem restartovat a byly v... no vniveč. Na druhé straně jsem byla potěšena předtím přehlédnutým faktem, že hra nekončí ve 14.00, ale až ve 22.00, takže ještě něco stihnu.
    bbowling: Když sis tak nahrabal, nenechávej si udělat umělou protézu, ale bionickou, případně zcela přírodní.lxD
    Co se košů týče, já tam narvala i slepičí kukaň.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.