Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mám radost, že nejen ve mně bují temná podezření.
    Jinak: Asi jsem navštívila chudou královnu z předměstí, protože s košíčky to vůbec není tak dramatické, jak to tu někteří líčí. A jestli si myslíte, že nemám všude naplácaný chlívy, tak se pletete.;)

2. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky jak se pohybuje s tím košem u královny,myší když pohybuji,tak se mi to seká.

burds tohle ocenil(a).
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No, musíš se snažit udržovat plynulý pohyb pokud možno v přímce, nenachat se zlákat vyjížděním po padajících předmětech, mimoděk tak škubeš košem. Což tady dělá většina hráčů. Pokud máš dost košů, dostaneš se do tempa a půjde to.

4. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

-pechfógl- děkuji moc za radu:).Zkusím to,snad mi to půjde.

petaM2001 a burds tohle ocenili.
  5. polacka

polacka Vévoda fóra

Tak farmáři. Ruka mě bolí, používám mast a obklady, ale tuhle akci prostě miluji a budu farmařit do poslední minuty.

6. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

konečne som sa aj ja dostala ku královne a to čo nadelila je super. Veľká spokojnosť a chcem viacej takýchto akcii

7. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Miluju opičí královnu!!!! Jen škoda, že jsem si nenapsala počáteční stav banánů a SK, jen si říkám, za co to z nás asi v nejbližší době vytahají:). Jo, a kromě spousty všeho mi to pomohlo na Bahamě do 334 levelu a dokonce mám z minihry Dráčka!!! Takže jupí a jen houšť:)

8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Kdo můžete vykašlete se na myš. Tačped (touchopad) je přesnější a hlavně rychlejší. Klidně seberu i obě věci rozhozené zaráz na dvě strany.Navíc myš má snahu "utíkat" nahoru i když se s ní jezdí jen v pravo/levo.

Jinak i přes počáteční skepsy,že je to slabší než vloni,jsem spokojen.Ani v nejlepších mých dobách sem neměl tři tisíce SK,natož FM. To mě ještě čeká celý zítřek.
    A abych RT nepřechválil - místo ZB klidně mohly být Fl. 8)

9. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Královna mi dělá velkou radost,ZB mám tak 150 a 500 SK jsem opravdu nikdy neměla.Já vím že někteří mají daleko víc,ale mě stačí že kape nemusí pršet :music:

10. burds

burds Titán fóra

No Barolande Fl by bylaw dobrý ale pokud vím tak posledně se po královně otvíralo spousta nových věcí na Baha.Pokud to tak bude i tentokrát tak čím by jsi ty věci otevřel ?

petaM2001, evainfo a Lyzarka tohle ocenili.
  11. iDavis

iDavis Baron fóra

Takže v tejto chvíli mám kráľovnú definitívne skončenú. Zajtra sa už k PC nedostanem takže som práve dochytal posledné koše. :) Rozhodne neľutujem že som sa do tejto akcie zapojil, celkovo som získal asi 700 SK, 250 ZB, 1200 SH, 650 rama mincí a na baha som postúpil asi o 9 levelov, teraz som v 256 a na farme mi chýba už len kúsoček k 89. :) Takže paráda. :)

12. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj dnes ráno sem se konečně dostala ke královně a je to hustý,ruka bolí,ale jedu co to dá,královna je štědrá,mám spoustu SK,SH i banánů,body také bezva naskakují..děkuji královně...jo a najednou mám svitků plno...všem držím palce

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Také jsem si právě spočítala potřebný čas... O půlnoci se snad do postele dostanu xD

EDIT: on mne snad má někdo v RT rád, už podruhé mám víc farmabodů než těch tropických :)

Naposledy upraveno: 4/6/17
  14. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Tak já mam také hotovo i královnu ted jen chytám do koše body atd potřebné věci díky tomu i postoupím už zítra o dalšího levlu Jinak se mi to také strašně moc seká.

15. Manažerka

Manažerka Pisálek fóra

Jupí, tak já jsem se konečně dostala na nulu s košíky. Nebyl to takový vejvar jako čtu u ostatních - cca 300 košů. Jen odhad, nestihla jsem se dívat - teda jako nestihla jsem počítat nic, tak jen se domnívám, že jsem získala asi 10lvl na Baha, ZB také hromada, ale to jsem zase utratila ;)

Rada pro vás, jak na košíky - kdo můžete, nažeňte tam děti. Moje holky se u toho střídaly - každá po 20koších, aby nezblbly a mám hotovo - čérný muž pod bičem otrokáře žil :D:D:D aneb jak matka děti k trvdé práci využívati musí

16. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Tak jsem taky na 0 s košíkama, zítra sklidím svých 20 košů ze sklizně celé farmy a po práci zase budu chytat. Pěkný večer.

17. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Děkuji všem, kteří si dali tu práci a vysvětlili manipulaci s košíkem "po lopatě". :) Teď teprve prožívám to správné zaujetí hrou a nadšení z odměn.

18. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já už se bojím rána. Dneska dopoledne jsem likvidovala včerejší zbytek košů a koše z ranní sklizně, pak přes den jsem stav udržovala na nule, teď večerní sklizeň chlívků mám rozvrženou tak, abych sklizela postupně a to číslo bylo hratelné za krátkou dobu. Ale ráno, ráno bude zas peklo a to i přesto, že ty chlívky i na ranní sklizeň směřuju na postupnou sklizeň, abych stihla mezitím koše dostat na nulu. Ale nebude dcérenka, která by se nechala přesvědčit hrát košík za kačku...... Ale i tu to po prvotním nadšení přestalo po necelé hodině bavit......

Tak krásný večer všem u košíků a třeba i [​IMG]

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nemám dítěto, které by se obětovalo, překládá videa za kačky... nevýhoda pokročilého věku.. co si neuhraju sama, nemám 8)
    EDIT: už "jen" 275 košů...

Naposledy upraveno: 4/6/17
  20. malinkami

malinkami Velmistr fóra

8)tak jo....rozhodla jsem se věnovat královně celé 2 dny a mám dojem, že to bude úplně a bohatě stačit...páč se ještě stále mám dost ráda xD
    jo a ještě rekapitulace... :p...královna má svůj vůz "komplít", košů zatím 90, takže pokud jich po zítřejší sklizni nalítá ještě necelá stovka, tak budu úplně v klidu ;).......po hrooozně dlouhé době jsem kvůli farmě ráno vstala dřív...o_Ojako nachápu ty časy, kdy jsem si kvůli farmě chystala budíka o_Oo_Oo_O
    jako toto už fakt neee 8) pionýr už jsem byla a stačilo ;)xD
    ...a do tej stovénky sa přeci aj ták dohrabu :inlove:...no ni?xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.