Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. herda21

herda21 Expert fóra

Přes počáteční skepsi jsem včera v noci dozdobila vůz a mohla na vlastní kůži zakusit to, o čem jsem tady jen slyšela, pardon, četla, a to samou chválu a nadšení. Ač level 91, předchozí královna mi mou liknavostí unikla, proto jsem byla zvědavá, zda se tady poněkud nepřehání :) Nedosáhla jsem sice takového počtu košů, jako někteří "borci", ale musím přiznat, že mne minihra vtáhla a jsem z ní nadšená :)) Pro mne báječná odměna za všechna ta "příkoří" s padátky v některých předchozích akcích. Královna je vskutku velmi štědrá. Nu, to zamrzání (ač mám nový skvělý PC) vrhá trochu stín, ale i tak jsem spokojená a velmi děkuji ! Nechť sluníčko svítí na vaše farmy a políčka jsou dostatečně zavlažována, aby dávala dobrou úrodu, farmáři a farmářky :)

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Omlouvám se za svůj předchozí přízpěvek ve kterém radím chvilku počkat.
    Seká se to i mě a přechod na jinou plochu vytáčí kytku na maximální otáčky. Na baha jsem musel restartovat notíka, protože mi kombajn odmítal naložit zvířátkům krmivo a vodu.

Minihra se mi sice neseká nějak extra moc ale jsou tam takové malé cukatůry. kdy mi košíček zaostává za pohybem kurzoru.

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

blbosť, že najdlhšia sekunda je na mikrovlnke, u opice v sprievode je ešte dlhšiaxD [​IMG]

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

DANKA, připadám si jak ten starověký Sisyfos... ;) A ten asi neměřil čas, ale délku kopce... zbytečně...

5. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

V šechny farmáře zdravím. Také se mi minihra seká, ale nejspíš to bude tím, že už ji hrajou všichni. Asi se na to vykašlu a zkusím v pozdějších nočních hodinách. Protože chytnout 3-4 věci na jeden koš je strašnýýýýýýýýýýýýýý :cry:

Včera to frčelo krásně a koše plné. Přece ale těch 70 košů z dneška nenechám propadnout.

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Fakt jsem myslel, ze se neda ze zahadny hranice 250 klesnout, ale staci proste nesklizet ty chlivky - FAKT to funguje :-D
    Ovsem jak je sklidim, tak to zase preskoci, chjo...
    No kdo jeste nema vyzdobeno tak nevim, co s tema kosema bude delat - ale vlastne by je nemel mit, protoze pokud mu to nepada, ma mit JEN stromy a kytky na vypadavatka z papiru, ne?

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jako ženská s tebou souhlasím, žehlení nesnáším a mě to taky tak připadá xD ... u žehlení musím a u královny taky, protože chci odměny :p už ráno při sklizni lapnu košíky a jedu všechno, přes den taky ... protože se bojím večer té tlačenice :D a zítra to bude
    zajímavé, protože v práci toto hrát nejde a večer to do 22 hodin možná nestihnu vysbírat :oops: Jinak se mi seká hodně pomocník při sklizních, ale samotná královna mi jede v pohodě. Tak ještě vyždímejme co se dá xD a snad ty kvanta získaných produktů nebudou poslední a zbytečné ... si myslím, že jim to ještě sype dobře :p jen hlodá malý červíček při čtení fora :)

8. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

no ja som tento krát spokojná,pozbierala som čo sa dalo ,len škoda že sa mi akosi vyhýba dráčik a krokodýl ani nehovorím

9. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

DANKA722: Odpovídám jen proto, abych upřesnila svoje hlášení, jsem totiž přesvědčená, že moderátorka přesně pochopila o čem mluvím. Skutečně mne ani ve snu nenapadlo, pohybovat kurzorem jinak než vodorovně. Jiný pohyb by jaksi nebyl ani trošku logický.

10. hanina61611961

hanina61611961 Zelenáč fóra

asi jsem blba,ale mohl by mi nekdo prosim vysvetlit jak je to s tou minihrou? dekuji

petaM2001, maribeja a burds tohle ocenili.
  11. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

Kdyby jsem se přece jen rozhodla koupit "koš" proč není možnost zaplatit např dvěmi SMSkami po 79 kč???? nechci platit z účtu :(

petaM2001 tohle ocenil(a).
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

hanina: Ahoj a co konkrétně, teprve ji budeš hrát ...? nerad bych si tady "vyplivl" plíce a nakonec k ničemu ,-))

evalumar: logický nelogický, je podvědomá tendence "jít" s košíkem naproti nahoru odměnám a tím pádem se kurzor dostane mimo a košík se sekne, nejde s ním pohnout.

13. YettaCZ

YettaCZ Pisálek fóra

Mám ještě 345 misek ke zpracování :inlove: juppííí, to bude odměn. Předpokládaná délka zpracování je 230 minut :wuerg: Mě omejou :cry:

14. SIMON0010

SIMON0010 Zelenáč fóra

uz jedu kralovnu a jeste minihru nehraju

petaM2001 a maribeja tohle ocenili.
  15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Minihra se hraje tim ze se hraje Kralovna... az bude 2500 bodu na tom pocitadle od sladkosti, prijde odmena a pak uz se zmeni pocitadlo jen na BZ a Kr, to je vse... nad nicim nez sbiranim do kosiku se nemusi premyslet...

petaM2001, evainfo a marcelina0007 tohle ocenili.
  16. martinika1975

martinika1975 Pisálek fóra

Opravdu štědrá akce..jen jsem tak trochu pozapomněla na ty koše a teď u toho sedím celý odpoledne..něco přes 300 košů...ani to dneska nestihnu!!

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

SIMONO010: Minihra nejde hrát dřív, dokud neozdobíš alegorický vůz s královnou, pokud už sbíráš do košíku, tak jak píše Tass. žádná věda to není, počítá samo...

Angee010: asi už nijak, jen zkus požádat o zaslání košíků sousedy a přátele a chlévy se dají zkrátit jejich doba: valent.květináč, vaj.koňak, řádek na stonku...

Naposledy upraveno: 4/6/17
  18. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Ahojky všem, mě už z karnevalové královny hrabe...mám mžitky před očima. Vždy udělám tak 40 - 50 misek a mám toho nejméně na 3h plné zuby. Dneska už jsem zpracovala kolem 200 misek, uvidíme, třeba pojedu zase později. Odměny příjemné, chytám jen co potřebuji, bonbony nechám padat. Občas mě miska lítá úplně jinde, než chci, ale tento problém tu má více hráčů;):p

19. hanina61611961

hanina61611961 Zelenáč fóra

diky

petaM2001, maribeja a burds tohle ocenili.
  20. libakos

libakos Polobůh fóra

Dnes s královnou skončím,řekla bych že byla až podezřele štědrá,už jsem jednou zažila štědrost a pak byl krach tak snad tady to nehrozí;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.