Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. blondmary

blondmary Magnát fóra

Posledných sedem kúskov papierovej zmesky a o hodinku idem ku Kráľovnej na večeru. Už vyťahujem zo skrine tie najlepšie šaty a horu košíkov beriem zo sebou nech ma poriadne nabalí.
    A čo to kráľovná sa zdrží dlhšie ? 3 x SLÁVA

2. Angee110

Angee110 Pisálek fóra

Tak i já se přidám do diskuze :) zítra ráno bude dopěstovaná akční, mouka namleta pak už se jen soustředit na padátka s těma je to na štíru chybí mi ještě 525 papírků a mám jen 44 košů ale na tom máknu dlouhodobkama a chlívkem kam se podíváš :D o prodloužení v kalendáři ani slovo, ale v popisu akce to je tak jim budeme věřit a hurá chytat královnu začala jsem hrát když začalo nepřátelské převzetí a hola hej už se chytám všichni tu tu královnu chválí tak snad se dá pořádně podojit :) všem děkuju že sem přispíváte tolika komenty člověk se líp zorientuje :)

3. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, máte někdo přestavu kolik je potřeba košů? Jenom abych tak trochu to mohla odhadnout. Prosím

Klárka

děkuju Aničko, tvůj chlapeček hezky maluje

Naposledy upraveno: 31/5/17
  4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Klárko,
    mě stačilo 34 košíků na splnění akce ;)

Twin,
    taky si říkám, že nebyly reakce od jmenovaných :D

5. Levlef

Levlef Baron fóra

Hlášení pro ty, co by si chtěli dát rande s královnou z mobilu: nedělejte to :) i přes všechna chytrá nastavení je košík pomalý a nejezdí plynule, pouze kouskuje - tedy chytíte velké ... málo.

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Angee110 - co by nedlouho hrající si fakt nahrabeš. Při minulé jsem hrála krátce, k ní jsem se dostala snad až den před koncem a přesto jsem postoupila o 30 lv na Baha a 7 na farmě. A banánů nachytala na otevření sedmi místností v chrámu. Jo, to byly časy.

7. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Já fakt nechápu, na co ty moderátory máme ...o_O O této akci jsme se dozvěděli od Maďarů,
    tady ticho po pěšině. A tahle důležitá informace, opět z maďarského fora, se mezi nás zase
    vůbec nedostala.

Byla vyhlášena TOPka na výše uvedené body za nachytané sladkosti. Vyhrává pouze 10 hráčů,
    kdy místa 10 - 4 dostanou za nachytané bonbony ekvivalent ve Florenech v poměru 1:1
    a první tři dostanou dostanou ekvivalent v EUR taktéž v poměru 1:1. Vyplatí se chytat sladkosti,
    na vše ostatní se vykašlete ....
    Tedy pajdo nebo Dando, tohle jste si chtěli nechat pro sebe?? :music:

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

bbowling - zítra je sice taky prvního, ale Apríl už byl xD

9. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Kuželko :D
    v tom případě ještě chybí informace, kdo bude sponzor.... :D

jestli to jde z tvé kapsy, tak se máš na co těšit :D
    to bude smršť holubů nebo sov :D

10. Angee110

Angee110 Pisálek fóra

krakoramaja - juuuuu ty umíš udělat radost už se k ní těším :) děkujuuuu

11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling: Číslo účtu ti posílám sovou ,-) A těš se co sem hodí Danka ,-)

12. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tak to je teda výborný o_O:wuerg:xD Já do teď v minihře hraju ještě pidihru. To jako že se snažím vyhýbat se sladkostem a mít v košíku jen ty farmářské cennosti. Občas se mi podaří mít košík, nad kterým by kdejaký dietolog zaplesal. Ovšem s takovou se do Topky nedostanu :sleepy:xD

13. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak mě chybí nějaká 100 papírků.. ovšem jsem přepěstovala laskavec a už teď mám navíc laskavcovou mouku :oops:
    To je tak, když to střílím od oka xD Ale komu by přebýval laskavec, je výhodnější semlet na mouku, je pak za ni při výměně víc BZ a kr

14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

tak už to vyšlo na svetlo sveta, ja o TOPke viem dávno xD

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Danka - to je snad ve Photoshopu, ne?? o_Oo_O Když bych vzal průměr cca. 45 bodů na jednu hru,
    tak mně vychází, že jsi od začátku akce nebyla na WC .... xDxD

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

DANKA se s tím nemaže :D
    Já už taky su (jakože připravená). Laskavce zbylo 40. Košíčků mám zatím 253, tak snad něco ještě napadá ;) Jdu to zkusit :D

Edit: Musím si dělat taky čárky ? Já jen kvůli daním, kdyby po mně pak RT skočilo, že...:(

17. doben

doben Ikona fóra

Tak u mě dneska 2 postupy na baha a 1 na farmě. Košíků je stále plno, ale už to nechávám na zítra. Těch banánů je fakt strašně moc. Pokud jejich množství nesníží, tak bez problému po akci odemknu i zbylé sochy v chrámě.

18. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

bbowling, to si dal slabý priemer [​IMG], a jasne, dala som si katéter, raz denne vymením sáčok, handsfree, to sa dá, tuhú stravu nejem, len sem-tam chmeľovú polievkuxD, zbieram hlavne sladkosti kvôli topke iba ak po SK skočímxD
    po babyboome mi zostalo úbohých 10 kúskov [​IMG]

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ráno by som mohol namlieť 11 tých papierov a navštívim už aj ja kráľovnú s košíkmi.Som zvedavý čo mi bude hádzať a čo všetko pochytám.

20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

DANKA722: Jen aby si zase nepřepálila začátek.... víš jak to bylo minulou TOP ,-) Pardon... ale nabízelo se to ,-)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.