Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ano, sopti, potěšilo to, a to nemyslím ironicky.;)

2. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Já taky nemohla na farmu. Chtěla jsem to trochu uspěchat, měla jsem zasazeno s hnojivem a kapkama a po dozrání jsem to zkoušela dvě hodiny a nic. Pak jsem potřebovala nutně odejít. To jsem si tedy pomohla. Zatím mi chybí dozbobit asi polovina pravé strany. Potřebuji ještě namlít 36 papier. Momentálně stojím na padátkách. Snad to bude ráno. Na noc dám něco delšího. Už se moc těším na královnu.

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Zatím jsem spadátkama v zelených číslech, já to snad i s výpadkem stihnu.... :)

4. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Bourám chlívky :D Já už za ten rok zapomněla, jak strašně moc mě nebavilo chytat do košů :D

5. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak akce prodloužená do 5.6. 22:00hodin aspon něco,bo přes víkend jsem v práci a v pondělí snad budu moci ještě z královny něco vydolovat:);)Ještě tři úkoly a jdu chytat Stojím na papírcích :sleepy:

6. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Napěstováno mám, jen ty papíry chybí uvidím co vypadne ráno z brokolice. moc potěšilo že je prodlouženo:inlove:

7. iDavis

iDavis Baron fóra

Informácia o predĺžení má veľmi potešila :) nakoniec sa z toho výpadku aj teším. Využijem to hlavne v nedeľu večer, kedy budem mať dosť času na chytanie, takže vďaka za kompenzáciu. :)

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

No toto! Farmáři odbourali společnost Paypal nejspíš hromadnými nákupy košů v touze být co nejdříve v průvodu xD Tak to je bomba xD

9. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

I mě sousedka upozornila, že už je info o prodloužení akce a to je paráda, mám velkou radost, tak teď už jen aby vyskákaly nějaké ty košíky. :music:
    Aktuálně mi na plochách roste poslední akční, bude večer, takže na noc půjde spíš střednědobka, ráno sklízím brzy. Chybí mi 201 papírků na domletí posledních 30 papírmaše, mouka je už semletá komplet, levá strana vyzdobená, vprostřed a vpravo hotové u každého 3 stupínky. Košíků mám v této chvíli nachystáno 69, takže je jasné, kde mám rezervy :).
    Doufám, že většina papírků napadá po ranní sklizni a zůstane něco málo na doladění zítra navečer. Původně jsem myslela, že stihnu vyhodit chlívy už na noc, takhle vyhodím zítra aspoň na některé plochy, pokud budu ráno stíhat, a někde nechám ještě růst něco na papíry. Zítra chci tu Královnu vidět, na den dětí je to akorát vhodná chvíle. xD

Edit: Krákorko, tys to proflákla :) Banky řeší výpadky zřejmě ještě teď :D.

10. carodejka10

carodejka10 Pisálek fóra

To si asi vytisknu....něco z toho praktikuji,ovšem ta rada se stromy mě překvapila,mockrát děkuji ,vyzkouším ještě jednou děkuji

evainfo, myš59 a petaM2001 tohle ocenili.
  11. Nenince

Nenince Aktivní autor

Nevie niekto čo sa chystá na baha že nám dávajú toľko zlatých banánov?Určite bude niečo nové.

12. doben

doben Ikona fóra

Takže u mě to vypadá takhle. Z koček mám s JC cca 30 vypadávátek z jedné plochy. U opic mám z 1 plochy cca polovinu, ale na baha zvažuju tukany, jenomže ti mají strašně drahé krmivo. Po cca 30 pokusech jsem zjistil, že by se mi vyplatilo používat to SK, jenomže problém je v tom, že skoro nemám šanci tolik košíků spotřebovat, takže to budu muset ještě promyslet.

13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak tohle je ovšem báječné - doben nemá šanci spotřebovat plánované košíky - se bavím xD. Tohle je správně střelená hra.
    Já bez JC budu ovšem ráda, když nějaké košíky vyskáčou a myslím, že nystagmus si tím nevypěstuju. :p

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Uff, jsem se lekla... když jsem to četla... ještě že chceš vidět jen čárky ... :D :D
    Pro Aničku žádný problém, nový den, nový formulář :D :D :D :D
    zřejmě bych se uživila i v nějaké volitelné pozici... dejte volovi funkci a vytvoří formulář ... :D

15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě mi chybí 40 papíru mache a bude hotovo.;) Košů mám 150

Naposledy upraveno: 31/5/17
  16. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak a je po radosti,sem se zastavila na schodech,hmmm kdepak soudružka asi udělala chybu?Byla taaaak natěšená že nespočítala padátka a ted bude čekat až to dopadá.Sem osel :sleepy:

17. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Taky mě to po napsání napadlo, že to může zavánět dvojsmyslem a docela se divím, že to tady kluk od bowlingových koulí trochu nerozvířil xD Od Caseye nečekám nic, ten má před očima jen královninu čárku. Teda myšleno dráhu toho krumplu na kterém jezdí xD
    Zatím + 280 banánů, 820 SK, 2465 zelené kapky :p

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Aničko, můj hluboký obdiv. Tohle bych nedokázala nakreslit, natož vyplnit.:D

19. doben

doben Ikona fóra

Tak statistika po 100 košících:
    2 129 100 BZ
    1 023 660 Kr
    5 117 680 TBZ
    228 SK
    445 SH
    180 ZSH
    176 ZU
    55 ZB
    267 FM
    (pokud někdo nerozumí zkratkám, tak je to seřazené podle pořadí ve FAQ k akci)

Upřímně lituji těch, kteří šlechtili kvůli mincím. :D Zvládl bych asi něco kolem 500 košíků denně (pokud bych chtěl sklízet v klidu s velkou časovou rezervou), ale na házení zase nemám tolik času, takže 300 denně košíků asi bude bohatě stačit.

20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Fakt neremcám ani si nestěžuju..,ale.. po 150ti košících sem si šel chvíli dáchnout (praci na zahradě - poležení v křesílku),pak to nešlo přihlásit a když jo,sklidil sem a mám tu dalších 180 košů. Nekonečnééé...ale správným směrem.
    :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.