Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Přes počáteční předsevzetí, že na tuhle akci už SH nedám a nedám a odolávala jsem ještě dopoledne, no ještě i odpoledne, ale v podvečer jsem už překopala farmu na pole 2*1 a jela s SH. Prostě to čekání na audienci u opičí královny bylo děsně dlouhý a to SH to čekání dokázalo přeci jenom zkrátit.
    Zbylo 28 akční plodiny a žádný papírový proužek. Ty jsem vyráběla pomocí zušlechtěných růží a kaštanového řádku, tak proč zbytečně plýtvat.
    A teď už budou na farmě jen chlívky, to aby se hlídalo krmení..... Právě proto nemám ráda chlívky.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

2. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Skalara.v, tusim Pezt uz k tomu daval oficialne vyjadrenie, na akcne rastliny bonusy z mixera neplatia a ze to bude v FAQ opravene.....

3. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Zajímalo by mě, proč kouzelné stromy už podruhé nedávají vypadávátka. Na co jsme je kupovali?

4. herda21

herda21 Expert fóra

:)) jsem na tom stejně.. A nechce se mi ztrácet čas přemýšlením nad kombinacemi, takže hraji prostě, jednoduše. (tedy nebudu zapírat, že jsem se také nechala strhnout a něco koupila...) Mnohdy se ani konce nedoberu a jako obvykle, i nyní váznou vypadávátka - klasika, už mě to ani nepřekvapuje. :) Jen koukám, jak se hra změnila od doby, kdy jsem asi před sedmi lety začínala. Sluníčkové dny všem, úspěšným i neúspěšným :)

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak už jenom 44 toho papírového mâché, což je 308 proužků. To jde :D Jo, zlaté borůvky...sice z jedné plochy vypadne cca 33 hopsátek, ale za 5 hodin růstu :p Na Bahošce trůní opět habanero. Ještě zbývá dopěstovat cca 3800 laskavce. To pude, pane štábní....A pak nastoupí dobytek.... Tak ať nám to papírkuje ;)

6. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Po ranní sklizni mi schází pět proužků ale během dopoledne dozrají stromy a pak už budu moct určitě ke královně (pět obrstromů to jistí). Připraveno mám zatím 150 košíků. Vzhledem k tomu, že mám jen dva JC, které nestěhuji, si myslím, že to není špatné.
    anickamalirka: a já si myslela, že jsem blázen, když jsem si zkopírovala seznam možných odměn od pajdy s tím, že si je tam budu všechny psát. Na tebe nemám ale jsem ráda, že v tom nejsem sama.

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dobré ráno.Napestované by bolo,ale niet papierikov maché chýba mi ich 53 čo znamená že mi treba 371 prúžkov.Zasadil som cibuľu ktorú mám vyšľachtenú tak uvidím ako to s nej bude padať.Košíkov mám zatiaľ iba 150.

8. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky, půlka hotová, melu maché, ale né dost abych to dorazila. Zoufale chybí papírky -.-, karafiáty přes noc hodily celkem slušný počet, ale myslím že to dodělám asi až zítra :cry:.

9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem s chlívkama přestala experimentovat. Včera dalo 10 medvědů 10 misek, dnes 1. Takhle je to i u většiny ostatních. Prostě dám na plochu to, co se mi nejvíc hodí do úkolů a budu doufat, že misky nakonec napadají. Ráno jsem dodělala pravý vůz a těšila jsem se, že mám hotovo, ale nějak jsem zasklila to nenápadné uprostřed, takže až zítra.

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Jo! Povedlo se. Po ranní sklizni karafiátů a cukrmelounu chyběly pouhopouhé 3 proužky. Nastoupila mrkev, pšenice i řeřicha. Ta taky dala jeden. Ale poslední vypadl až ze slunečnice. Takže nyní všude chlévy (to je tedy pěkný paskvil), snažila jsem se na plochy dát stejné podle času a dál se prostě uvidí.
    Zásoba SH klesla ze 750 na 260, snad mi ho královna vrátí, ale byla jsem moc ráda, že jsem v TOP200 nepodlehla KFC a nevyplácala ho kvůli jedné dekorce.
    Nyní tedy hurá k audienci a moc moc přeji všem, i krátce hrajícím, ať ten úžasný pocit zažijete taky. I kdybyste se k ní dostali jen na pár hodin poslední den, stojí to za to.

11. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já zatím nic....jen pěstuji...mlýn mám obsazený...ale večer už se do toho pustím. Košů mám zatím 80, ale nevadí. Čím déle hraji, tak jsem méně nadšená z akcí a je mi jedno, jak dopadnou:sleepy:. Ale tahle akce s královnou...pamatuji mě bavila a byla na dárky úžasná. Času máme zatím dost, tak snad budem všichni spokojení;)

12. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

ahojky...jak to tady čtu,úplně dostávám deprese :oops:...jsem asi tak v půlce a váznu asi jako všichni na papírových proužcích..ale to snad nějak napadá,za chvíli budu sklízet karafiáty tak uvidíme...jinak královnu jsem už zažila minule,ale hrála jsem tehda jen chvíli tak jsem se k ní ani nedostala,takže teďkom fakt CHCI a CHCI :mad:...snad to vyjde..bonbonových košů 114,není to moc,ale lepší jak nic,ne...tak přeji všem kdo je na tom jako já, ať se podaří dostat ke královně...a pak, lovu zdar..

13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já si nijak nezoufám, nemám moc času, tento týden celkově i věci navíc, takže čas u počítače se nedá nadběhnout. Nemůžu počítat, že budu u Královny spolu s lidmi, kteří mají prostor a třeba i prostředky ke zrychlení (resp. čas, aby stíhali v krátkém sledu sklizně online). Tím se do deprese tedy nedostávám ;), to spíš z pocitu, že by bylo dobré začít sbírat i košíky a ač jsem měla jako neplánovanou přípravu 3 plochy chlívků, tak vstupní sklizeň dala jen 23 košíků a v této chvíli mám 62, většina je z dárků (zvěřince mám jen 2 a sklizeny od zahájení mnohokrát nebyly). Ze 4 chlívků hrochů nebyl žádný košík, tučňák taky nedal, barák se 6 žlutými koalami taky nic. Dnešní sklizeň faremního - oranž. medvědi+lišky - dal 3 košíky, včera 5. Takže to vidím na obtížné získávání a trošku brzdím i s výdajem SH, protože možná těch pokusů nebudu mít ani tolik, aby mi ho královna vrátila. Zvlášť pokud tu o víkendu nebudu, neděle večer je už pozdě, škoda.
    No nic, chybí mi lehce nad polovinu akční, za chvíli zaseju první dnešní obrátku, chybí mi 320 papírů, ale ještě není sklizený cukrmeloun na Baha a potřebné pěstění akční taky něco ještě pustí. Melu průběžně. Zítra to může dopadnout.
    Minulou Královnu jsem jen četla, tak doufám, že to bude takový zážitek, jak mnozí psali. :p

14. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj farmari, prijde mi, ze dneska kosiky buhvijak nepadaji, rekla bych, ze téměř ze vseho :) včera z 9 lednacku padlo pokazde tak 4-5 kosiku, dneska 1 a podobne to bylo i u ostatního zvířectva. Nicmene kosiky jen sbiram, zatím mi chybi cca 150 prouzku, notne jsem si vypomohla SH, které je ted na nule, takze mi bude ještě chvili trvat, nez se ke kralovne doplazim :) 2 plochy pidipoli s ruzemi na noc daly jen 40 vypadavatek, ted mam zaseto akcni, tak uvidíme, jak to pujde, myslela jsem, ze dnes uz bych mohla... ted to tak ruzove nevidim :) tak snad zítra :p Tem, kdo uz jsou v pruvodu gratuluji a ostatním drzim pesti, hlavne tem, co se tam minule nedostali!

15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Blahořečím okamžik, kdy jsem se při plnění akce Dožínky 2014 rozhodl vytrvat a dodat vše potřebné pro zisk tzv. kaštánkového řádku na stonku.
    Od té doby se mi mnohokrát vyplatil a tak tomu bylo i dnes brzy ráno.
    Protočil jsem vyšlechtěný karafiát na pohodlných polích se SH, kaštánkovou řadou, Vánočkou a Bílou nevinností (5 x 44 + 32 = 252 papírových proužků) a pak hurá na "honitbu".

Zatím jsem zkusil chytat 15 x (z dosud dostupných 115 pokusů). Výsledkem jsou zatím tyto průměrné hodnoty (vztaženo na jeden pokus):
    Ø 39.010 BZ
    Ø 58.198 TBZ
    Ø 13.536 Kr

Z ostatních komodit je zajímavých zatím 12 SK či 50 SH (tady nejde o průměry), resp. 39 farmářských mincí (to jsem zvědav, co si za ně po akci pořídím, či zůstanu jako standardně syslem - mimochodem další zvířátko, které dosud na Farmeramě nemáme - tedy ne že bych po něm toužil -stejně jedině žere [-] a "se.e" [+] a kdo ví, jak by to pak vypadalo se zásobami obilovin v našich stodolách). Zlaté banány (v počtu zatím 5 ks) jsou pak bonusem, který u mě před rokem vyvolával výbuchy nadšení a letos snad jedině pokrčení rameny či významné pozdvižení obočí.
    Jsem zvědav na tu všeobecnou inflaci, kterou tato akce vyvolá. Nicméně loni jsem se toho také obával, ale pověstná střídmost mi zabránila jít s dosaženými komoditami z minulého Karnevalu na nulu a doufám, že letos tomu bude rovněž tak.
    Každopádně všem farmářům přeji rychlý přesun do karnevalového průvodu a tentokrát snad raději bezesné noci, protože kmitat s bonbónovým košem zleva doprava i ve spánku jako posledně znamená koledovat si o objednání sezení u psychiatra.

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mně chybí 582papírků a můžu jít za královnou, kytek netuším, mouku snad mám v potřebném počtu. Ve 13:15 sklízím akční... Snad to bude dobře padat. Jsem v klídku v půlce. :)

17. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Krásnou hru všem, já zatím stále papírkuji (nějak mi to nepadá ), ještě asi 300ks. Přecházím na SH + skleníkový karafiáty ať to trochu odsejpá. [​IMG]

18. spuntka

spuntka Magnát fóra

Taky mám nedostatek papírků. Asi dojde na skleník a cibuli.
    Hezký den všem.

19. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj tak mě nechybí už nic vše napěstováno namleto chytám dárečky ale je to děs královna odjede košík se zasekne a nic musím dát f5 a co jsem nachytala o to přijdu má to taky ještě někdo? ta farma se mi seká už delší dobu

petaM2001 tohle ocenil(a).
  20. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Dává to o trochu méně než při minulé akci. Každopádně jsem včera udělal asi 90 košíků a zjistil jsem, že mě to vůbec nebaví. Co udělám,
    to udělám, co napadá, to odjezdím, ale hrotit to jako minule, kdy jsem měl za den skoro 600 košů tedy už rozhodně nebudu.
    Ty dementní bonbóny mě už padají i z okna o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.