Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Boty: Ale kdepak, Vás sdírat nemusím.... o to se postará RT... stačí se kouknout na kalendář ,-)

Pajda361: Ahoj, ty se na něj koukni taky... nejsem ten co prudí za pravopis a celkem na něj házím bobek... ani křusky jsem s/z neprudil ,-) Ale jak přijde v/f tak bude na koni ,-)

2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak díky špatným informací ze začátku mám málo papírových proužků, ale dnes jsem si na kole vytočila 100% do stodoly, tak bude brzy napěstováno a můžu dát na noc dlouhodobky a snad z nich bude lepší výnos,košíků zatím 64 i s dárky od hodných sousedů, ať se všem daří dokončit akci a pak co nejvíce chytat dárků do košů.

3. -mamima-

-mamima- Rádoby autor

prečo najlepšia akcia ? čo je na nej najlepšie ? nejako som sa stratila .....

babako tohle ocenil(a).
  4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak napěstováno by bylo komplet, akorát se vyskytl drobný problém s cajzlpapírem .... došel v nepravou chvíli o_O
    Tak jsem vytunil kytky v mixéru a snad to z jedný hodinový otočky Lilie napadá. Na Baha zatím jedu papoušky, abych srovnal čas. Papouchy mám rád, jsou moc hezký a brblají stejně jako Casey :music:

5. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

Ahoj, já už jsem se také dostala ke královně, nekoupila jsem koše ani padátka, ty jsem nadělala pomocí kaštanů a karafiátů a akční kytku jsem jednu celou otočku na třech plochách pidipolí dnes urychlila SH, prostě jsem už chtěla chytat odměny a podle mého, je královna stejně štědrá jako minule. Z 29 pokusů mám 16 zl.banánů,50 x SK, 120 SH , 81 mincí atd...1 681 490 BBZ, 732 200 BZ, 314 760 kr. Nelituji použitého SH, které bylo v zásobě, právě na takovou akci je podle mne nejlepší ho použít. Přeji všem mnoho štěstí

6. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

tak mě chybí 76 maché tj. 532 papírů...o_O to mám do neděle co dělat..

7. margitka89

margitka89 Pisálek fóra

Tak já už fakt nevím, kde dělám chybu. Začátek jsem sice nechytla a začala až včera navečer. Ale od té chvíle pěstuji a pěstuji. Ale papírky nepadají a nepadají. Mám jich 170 a jestli to takto půjde dál, tak mi bonbonove taliře budou k ničemu :-///

8. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Sím sím, ať nepadá internet, ať drží, blesky hromy kolem, že to přežije, sím sím... jsem se konečně dostala ke hře, práce včera, práce dnes, pár hodin mám chci něco stihnout a venku tma a blesků plné nebe a burácení... jestli klekne net, tak to je přírodní pohroma a mělo by se na to vztahovat nějaké ujednání o zvláštních výhodách od RT :p.
    Pokusím se nahonit nějaká padátka s ozařovanou cibulí, je taková zelinkavá, ale jestli padne net, tak moje snahy sklízet cibul co 37 minut jsou poněkud marně vynaložené SH....

9. larelay

larelay Analytik fóra

Taky jsem to trochu popohnala a doufám, že se nastavení nezmění. Nemám žádnou statistiku z minule, ale přijde mi, že to padá zhruba stejně jako minule. Jen nevím, co budu dělat s těmi rama mincemi, místo nich mohly být klidně party lístky, to už by pak bylo dokonalé. Tuhle akci si opravdu užívám a díky za ni!

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Nazdar plantážníci zatím to tak nějak šlape eném hajzlpapíru málo jak za komára;)

zatím dobrý vrátil jsem chlévy a stáje na mýtinu tak snad něco naskáče;)ještě počkat na bahu tam dorůstá akční a vrazím tam pár stájí na plochu- jistota je jistota;)

11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tak prochytávám prvních 87 košů, co jsem měla ze zvěře, od sousedů a z odměn a než se dostanu do nějakého lepšího chytu, tak to asi potrvá xD Věčně jsem s myší někde mimo obraz a když se snažím na to víc soustředit, tak pak zase nekoukám, co chytám xD
    Jo a zbylo mi trapných 536 kytek, takže tam logistika selhala na plné čáře. Už jsem se za to náležitě seřvala -.-xD

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak už ji drtím ... 8) Padá to stejně jako minule, pouze s malým rozdílem a to jsou BZ nebo BBZ. Ty jsou značně ponížený, protože minule se mně podařilo udělat na jeden koš skoro 170.000 BBZ. Dnes už to tolik nedává. Ale vše ostatní cajk .... ;)

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Teda pestovani by slo, padani jede fantasticky, jen teda pockat na rano a bude hotova hlavni cas a pak jen se rozcilovat, jak jsem levej v chytani kosiku - proto cim vic jich bude, tim vetsi sance na odmeny :)
    Akorat se trochu desim kalendare, fakt ma smysl dumat proc to tak tlaci - tedy zda si mysli ze ziskaji vic a hlavne nove hrace?
    Kdy se dostanem podle nich k FARMARENI, kdyz neni den bez akce a to nevidime vsechny, ze?

Vypadavat ma 150 prouzku/den, v tuto chvili ma byt 166 (nebo chybet 730 ), mam 841 (chybi 55 ), mam 93% hotovo.
    Stav kytek : idealne 1844 kusu (1667/den ), mam 2798 z 10000 (27% ).
    Zatim uplynulo 18% casu, zbyva 117 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 256* mouky a 128* mixu, celkem za 5 hodin.

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak už taky melu :D:D Prvních 46 těch papírovejch máchalů :D No ale tím končím, má Máňo, bo nejsou proužky :eek:
    Zdejší pendolína musím ignorovat, bo nechci být v deprési a skončit na bobulích :eek:. Košíčků mám zatím připravených 170, to bude bonbónů :pxD

15. Manažerka

Manažerka Pisálek fóra

Tož i u mě to jede, ne teda na pětku jako u ostatních, vidím to na slabší trojčičku 8)

Trochu jsem se unáhlila ve zvířatech, narvala jsem jen na mýtinu to nejlepší, co mám (a jako moc toho nemám). Teď koukám jako puk, že tam mám 7 obr chlívků, který sice dávají mrtě BZ, takže asi košík bude, ale zasejc to trvá půldruhýho dne - achich jo
    Takže počkat do zítra a zbourat... a jdu nastudovat, co všechno z řemesla snižuje dobu zvířat, bo jsem to snad nikdy nepoužívala.

Melu průběžně, nějak nezvládám počítat kolik mám, kolik potřebuju, jestli je finále v zatáčce nebo až na horizontu. Na Baha teď akční, na BH a DL růže, abych mohla sklidit zítra před odchodem do práce a naskákaly tam nějaký ty papírky.

Btw. tím košem se u královny hejbe myší nebo šipkama? abych nepodcenila přípravu - díkesky předem
    Ať to padá!;)

16. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak už také chytám, použila jsem kaštanový řádek,
    Manažerka - myší

17. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Když to tak čtu já už chcu taky za královnou :cry:

18. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Při košíkové u královny se hýbe myší. Těch 25 vteřin uteče docela rychle a chce to mít v ruce cit a moc neplašit, jinak seš hned mimo dráhu koše, ale to se dá po pár pokusech vychytat ;):) Ona to ta holka rozhazovačná mrská jak se jí zachce, takže pak i košem musíš lítat tak trochu sem a tam.

19. carodejka10

carodejka10 Pisálek fóra

o a já když to tady čtu,tak jsem Břídil,páč pěstuji na pidipolích jen s vodou a ke konci se doberu tak den dva před koncem akce....bo nevím co použít na zrychlení či vypadávání...no ale je to hra a tak si hraju a kdo si hraje nezlobí:inlove::inlove::inlove:

20. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

ahoj z kterých shlévu nejlíp vyskakují košíky?

myš59 a babako tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.