Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Nikdy nejedu farmu na krásu, ale na užitek. Ale takový paskvil co mám teď na plochách, to jsem snad ještě neměla. Sklidila jsem první otočku akčních plodin, takže zase něco zasela, ale mezi polema a stromama mám ještě chlívky, skoro jednu plochu obr stromů, co by dozrávala až někdy zítra kolem poledne jsem nakonec oproti původnímu plánu vytrhala, nechala jsem jen ty se sklizní zítra ráno, mezi to dala chlívky.... Ale což, plodiny napěstuji, o to strach nemám, proužky vypadají, kdyžtak si pomůžu i kaštanovým řádkem, naštěstí jsem zjistila, že "dozraje" zítra ráno, hlavně nezapomenout vyndat jednu dekorku .... Ale koše, ty jsou hlavně třeba, ty jinak než z chlívků a výroben nezískám ....

Proužků 64 ks
    Košů 32 ks
    Laskavec 25 ks, 65 polí 2*2 zaseto.
    Při pohledu na ty čísla je to bída, je to bída .... [​IMG][​IMG][​IMG]

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

DANKA722 - ty červený nemaj fáro :(

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Skalárko, tys to zabila... xDxDxD

4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

noboha, to som si nevšimla, dobre, že mám aj tie ružové8)
    a GordonSargent ešte asi spí;)

hansicek, mne zo skladu z 8 ružových opíc vypadli 2 košíky

5. iDavis

iDavis Baron fóra

Môj aktuálny stav je okolo 250 laskavcov + nejaké za chvíľu dozrejú, 102 papierov a košov asi 30, tie ZATIAĽ neriešim. Zvážil som viacero možností ako pomôcť vypadávatkám a po osvedčenej skúsenosti z minula a mojich časových možnostiach som dal podvečer na takmer všetky plochy stromy. Ráno ich budem zbierať tak dúfam, že ma milo prekvapia. :) Btw keby vypadávatka predsa robili problém, tentokrát som ochotný uvoľniť dosť SH..

6. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Já jsem přišla na farmu až teď a taky čučím na královnu,už jsem ji ani nečekala,jupí,zítra do večera v rachotě,tak to rozpěstuji zítra večer,ono to nějak dopadne;)

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taaaak konecne mam farmu na akcni sestavu... nastesti jsou sousedici skvely, takze prouzku je dost - a rano z pralesa uvidime, jak to naskoci... takze je to hlavne o kosich na chytani kralovny, az bude dodelana zakladni akce...

Vypadavat ma 150 prouzku/den, v tuto chvili ma byt 59 (nebo chybet 837 ), mam 143 (chybi 753 ), mam 15% hotovo.
    Stav kytek : idealne 648 kusu (1667/den ), mam 1778 z 10000 (17% ).
    Zatim uplynulo 6% casu, zbyva 134 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 256* mouky a 128* mixu, celkem za 5 hodin.

8. Persefone

Persefone Aktivní autor

Mám pocit, že něco dělám špatně. :cry: Přiznávám, že akce mě zastihla totálně nepřipravenou - na všech pěti plochách dohromady asi 30 stromů (většinou XXL), celkem 20 stájí (většina z nich krátkodobá a navíc sklizena před začátkem akce) a na farmě zasazené krátkodobé plodiny (na Baha to bylo trochu lepší, měla jsem tam zelený čaj).
    Že nějaká akce běží, jsem zjistila dvě hodiny po jejím začátku :( (systém mě odhlásil a když jsem se znova přihlásila, objevilo se upozornění). Současný stav padátek - 75 papírových proužků a 6 bonbónových košů. Takže žádná sláva. Laskavce ve stodole 400 ks, dalších zhruba 700 ks zasazeno na pidipolích. Vidím to tak, že si vypěstuji potřebné množství laskavce a pak se teprve začnu soustředit na padátka, a to jak papírové proužky, tak bonbónové koše.
    Minulou královnu jsem nezažila, ale podle toho, jak o ní všichni básní, mám dojem, že by se mohlo vyplatit akci dělat. :p I když jsem měla chuť se na to vykašlat, když jsem krátce po čtvrté sklidila a měla 15 papírových proužků a 1 bonbónový koš.

9. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak košů 40, toaleťáků 66. Marně se snažím si vzpomenout na královnu minulý rok, tak nevím, jestli jsem měla oddychový čas, nebo za to může ten Němec co se mnou bydlí xDKaždopádně tím, že to všichni chválí bych si to asi pamatovala, i když co jsem měla včera k obědu si taky nepamatuji xDxDxD

10. lase2

lase2 Magnát fóra

kdyby ne, hlas se u mne při O&D, mám nějaká navíc ;)

petaM2001, babina51 a skalara.v tohle ocenili.
  11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Nespím, rozpěstovávám. Já se dovím o akci vždy jako posledníxD Brzy po ránu, někdy kolem půl jedenácté dopoledne se podívám jestli se něco neděje a když ne, jdu si po obživě a dostanu se až večer. Náhodou jsem včera omylem hodila na pole místo narcisů kosatce a ještě je ani nezalila, tak vydržely do večera. Takže jsem nakonec byla připravena na neohlášenou akci:) Košíků 28, ale to se po napěstování dožene a také díky sousedům, kteří porušili pravidlo, že i při akcích chci posílat nářadí. Ale pravidla se mají porušovat a do konce královny ode mě neuvidí nikdo ani cihlu, jen košíky:)
    edit:
    Danka,
    já mám červené v paneláku, růžovým bych musela platit ještě parkovací místo:)

Naposledy upraveno: 29/5/17
  12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

GordonSargent
    no veď to, aké parkovanie, a ešte v ružových avetkáchxD
    mojim netreba parkovať, sú zalezené, alebo lietajú, a kým vyjde slnko odovzdajú 44 misiek8)

Naposledy upraveno: 30/5/17
  13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak košíků 45, papírků 220 a laskavce 2756. Takže jsem zrušila pole a nasázela chlívky. Tož se ráno ukáže :p
    Jinak z akční mi vyskákalo tak 16 papírků z plochy (pole 2x1) - to není moc, holt to budu různě prokládat vyšlechtěnýma borůvkama.
    Snad to půjde. A teď hurá na kutě :sleepy:

14. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím hansicek
    Při teď provedeném testu a sklizení jednoho jediného zvěřince II (kde je mlok červený, bizon, labutě) vypadly rovné 3 košíky

Určitě sem si při testování všimla, že to padá méně, ale rozhodně nevypadne z jednoho zvěřince vždy pouze 1 košík.
    Záleží na spoustě aspektů - co je ve zvěřinci, kolik slotů je použito. Při testování pouze 4 slotů vypadnul pouze 1 koš (testovány samé kočky)
    Takže je ořezané vypadávání, ale není pravdou, že vypadne vždy jen jeden koš na zvěřinec.

danda

15. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak nevím co se všichni rozčilují, že se to nevědělo. V začátku této hry se to též nevědělo kdo ví jak dopředu.

Já třeba začínám až nyní. A kdybych měla čas, zasela bych si možná včera v 16h....kdy mi na pohopolích dorostl šípek....no líný farmář....co jak může dá tyto pole.

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já to netestoval,jen jednou vyzkoušel a fakt vypadl jen jeden kus z 8. Teda,možná to bylo těma slepicama....:(

17. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Ze zvěřince mi teď ráno ze 4 oranž. medvědů a 2 oranž. lišek vyskočilo 5 košíků. Včera na Baha jsem si nebyla jistá, jestli jsem z osazenstva dráčků a plameňáků viděla dobře - 3 košíky, ale teď jsem si už jistá, že to omyl nebyl. U mě zvěřince zůstávají.

Edit: a teď jsem sklidila Baha zvěřinec, na který jsem ještě čekala, než prchnu, a košíků rovná 0. Padání bude volaké obtížné.... nedá nám to Dáma zadara xD

18. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

hurá do toho
    mám rozpěstováno, zasazeno
    tak snad to pofrčí

petaM2001 tohle ocenil(a).
  19. hansicek

hansicek Expert fóra

danda + danka a ostatní: dakujem za ochotu a odpovede, je to tak pada to pomenej ale nie je to taka katastrofa ako som sa obaval, som sa zlakol, lebo vcera na baha mi padlo iba 1, synovi aj manzelke tiez iba 1 (z oranz. psov), tu som cital ze iba 1, tak som chytil paniku -zrejme len zhoda nahod.
    Teraz som pozberal zverinec 6x oranž. medved+ ruz.osol+ruz. zaba a zasa plny zasah 8ks kosikov tož su klidnej, jedeme dal, nech to sype

20. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak po ránu mám přes nepřipravenost na startu k dispozici 248 papírových proužků (27,68 % požadovaného množství proužků), 2060 laskavce semleto na laskavcovou mouku, ve stodole 5 ks laskavce a oseto 692 pidipolíček (HL+DL+Baha). Z výroben, stájí a od milých sousedů (děkuji) zatím 44 bonbónových košů.
    Čili dnes ještě 3 x sklidit akční a zítra ráno jen na Baha => ranní sklizeň laskavce coby poslední akční sklizeň.
    Sice mírně zaostávám s proužky, ale to se dá dohnat případně aktivací kaštánkové řady a karafiátů (včera jsem měl čerstvě zapláclé zlaté sloty a rozhodl se rozpěstovávat pouze s koeficientem 0,4. Tím jsem ušetřil jak kaštánkovou řadu, tak i SH. Tipuji, že někdy ve středu by mělo být (možná s pomocí karafiátů) vše pro výzdobu alegorického vozu připraveno a pak začnu využívat bonbónové koše nasyslené ze sklizní stájí a výroben na Mýtině. Jsem zvědav, jaký budu "chytač".
    Všem přeji významný přísun BZ, TBZ, super- a ultra- sarapatiček, o zlatých banánech či farmářských mincích nemluvě. Snad nám ty pochytané sladkosti nerozežerou chrup.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.