Karnevalová královna (29.5. - 4.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

mr.lordi87 ano potřebuješ je na minihru:

Tohle je staré video k té minulé královně.

2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Doben, moc díky, koukla jsem se na chytání, neuměla jsem si to představit - no to bude asi něco na tom mém dědečkovi xD, určitě se to bude trhat a sekat, se nastěhuju mlaďasovi na jeho mladý a výkonný, to si zase vysloužím nevěřícných pohledů, a až uvidí, co tam dělám xD.

3. Filipov

Filipov Pilný autor

.... taky jsem nějak zaspal - přijdu v 6 večer na farmu - koukám jak vyvoraná myš :oops: - na farmě akce a ještě k tomu tak dlouho ztracená královna :p - no po sklizni mám 15 tácků a k tomu 66 papírků - tak už rozpěstovávám a hlavně už se těším na chytání xD ;) :)

4. Manažerka

Manažerka Pisálek fóra

Doben, díky za instruktáž - tak to jsem asi v loji, tohle mi fakt moc nejde :cry:

5. doben

doben Ikona fóra

Sovinko zase tak těžké to není. :D Až nasbíráš dostatek sladkostí, tak už se soustředíš jen na to, co potřebuješ. Navíc ten košík je celkem velký a při nejhorším můžeš jezdit pořád z jedné strany na druhou. :D

6. abc23

abc23 Komisař fóra

Taky vám roste tak pomalu? o_O
    Dívám se do starých záznamů a k minihře jsem se dostala asi až na poslední 2dny, tak jsem zvědavá, jak to dopadne letos.
    Sobota večer žádná romantika, asi se budu věnovat královně :inlove:

7. llew65

llew65 Vážený autor

Tak já začal až teď, protože jsem o akci nevěděl. Naštěstí jsem měl od rána dlouhodobky a na dvou plochách chlívky, takže až taková trága to není. Nejvíc mne dostali berušky, které ne a ne získat a z posledních TS padly hned troje (!), takže z nich radost mít nemohu. Ale pro hodně hráčů to asi bude hezká a vítaná odměna. :D

8. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Tak jsem znechucena, všude chlívky, pár stromů. To abychom to nestihli a oni se mohli chvástat, jakouže pěknou hru nám dali. Ještě že se už poohlížím po jiné hře. Po pěti a půl letech uvažuji o ukončení Farmeramy. Je mi to líto, ale trpělivost má své meze.

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak tento Tvůj komentář absolutně nechápu. Když hraješ pět a půl roku, tak bys měla dát akci levou zadní a možná i dvakrát...

EDIT: a to "nechápu" platí i pro příspěvek pod mým, dasah53; kdyby sis přečetla příspěvky od ostatních, pokud nehraješ dlouho, věděla bys, že dřív se oznámení o akci vydávalo ve většině případů současně se začátkem.
    Chjo... ještě že dnes byl alespoň v práci relativně klid a nikdo nestihl mou nervovou soustavu zneužít na maximum kapacity 8)

Naposledy upraveno: 29/5/17
  10. dasah53

dasah53 Rádoby autor

Dopoledne jsem kontrolovala , jestli není nějaká akce (nebyla), tudíž jsem sklidila a najednou koukám , akce jak Brno . To je na svěrací kazajku. Se nedivím, že se mi za poslední dobu ztratilo několik sousedů. Asi dostali rozum a šli dělat něco užitečného .

petaM2001 a Sirovodik tohle ocenili.
  11. Boty

Boty Magnát fóra

Tady je to samý zoufalec a zítra budou hlásit HOTOVO !!! Asi bude třeba konečně najít tu čtvrtou místnost :p

12. Y_n_O

Ne čvrtou tady, ale místnost č. 5 ve Šternberku v příjemném ubytovacím zařízení... krásný park...

EDIT: a zařídit stálé rezervace...

13. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Jůůůů , paráda královna je tady, tak jdem na to ...to je ale překvapení ...SUPER :inlove::inlove::inlove:

14. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Jestli si pamatujete minulou královnu, tak víte, že to sranda nebyla. A je to o vypadávátkách, která jsou v tomto případě závislá na plodinách a stromech. Takže jindy kolem 200 nyní celých 20. A to je už zásadní rozdíl. Prostě ztráta jednoho dne. Ale la pardon, že mám svůj názor.

15. Y_n_O

Stromy s padátky nebudu řešit, já je mám pořád v XXL provedení kvůli plnění herbáře na zisk postupových bodů, takže mi moc nedají, ty obyčejné podle zkušeností dají každý kus.
    Plodiny jsou ale pošéfované už dávno skleníkem, Alchymista rozdává, co může, lazebník mixuje a pořád to není dost? Tak jo, v tom případě asi hrajeme každá jinou hru.

16. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Y_n_O č.5 je v Opavě, moc hezky o tom zpívá Jarek Nohavica :p
    Minule jsem tu královnu neviděla něco házet, celkově jsem to prostě nestihla, všichni byli nadšeni jaké to bylo skvělé, ale pro mne tedy ne, je fakt, že teď jsem zkušenější , tak se snad dočkám. :))

17. abc23

abc23 Komisař fóra

Květa54 nezvdávej to, jestli jsi měla převážně chlívky, budeš mít aspoň předzásobu bonbónových košů. Kolik ti jich vypadlo? Stejně bys ty chlívky musela nasadit, takhle to máš plněno trochu odzadu :) A akční dopěstuješ a s kytkama a stromy zase posbíráš papírky.. bych to neviděla tak černě ;)

18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Květa54: Je v pořádku, že máš svůj názor... někdy je ale mylný... což je lidské ,-) Sice nemáš padátka z plodin, ale zase máš košíky, když si měla všude chlévy. Takže teď pojedeš plodiny a máš ten den k dobru v košíkách..... stejně by si musela napěstovat tak, aby jsi pak stihla ještě dát chlévy na košíky (do něčeho ty dary musíš chytat), teda pokud ti nestačí jen těch pár kousků jako dárek od sousedů ,-) Prostě máš to pořadí trochu jinak. Horší to měli ti, co sklidili 3hod před akcí.... ti neměli skoro nic ,-)

EDIT
    : Tak abc23 byla rychlejší ,-)

19. Y_n_O

Kolomajzník, však ono to ze Šternberka do Opavy není moc daleko... Já jenom mám tuto instituci víc zažitou, jsem původem z Olomouce.
    Ale pro tuto komunitu by asi občas nestačily ty naše dvě pětky, plus Kroměříž, Bohnice...

Nevím, proč kdo šílí. Já jsem začala pěstovat později, ale už mám umleté nějaké ty mouky a to cosi dalšího, však jsme na startu ;)

20. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Skalarko bobky sem nahlásila k prověření, asi to špatně bobkuje ale jen u nás o_O
    tak vítej v klubu
    Někdo se tu ptal na Lyžařku, kontakt nemám, ale třeba prostě nemá chuť psát a až bude chtít, tak se ozve.

danda

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.