Karnevalová královna (29.10. - 2.11) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. myš59

myš59 Vévoda fóra

žakie..prosím z čeho to je plod na baha? Královnu taky pojedu až do konce, třeba ještě něco přidá ;)

Honzulka05 a danielka0000 tohle ocenili.
  2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Královna stojí za starou bačkoru:mad:, šrot co jsem kdysi pouštěl mimo košík musím teď chytat, protože tam nic lepšího nevypadne:DZa to bombónů a čokolád padá 2 x více než obvykle, ale ty jsi můžou nechat:)

3. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

tato jen lízátková královná dává něco jiného než bonbony?nebo bedny s parfémy? něco mi uniklo, nebo hraju jinou hru? Jidášův strom? kde se to dává?

4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Pěstuju, melu, chytám. Nadávat a kroutit hlavou jsem už přestala a 4 ks SK z jednoho chytu považuji za malý zázrak xD:p
    Otevření beden si nechávám až po skončení akce, abych se když tak vytočila, nebo nadchla na pokračování. Počet od každé zatím kolem 40 kousků, s nimi zrovna ta moje až tak nešetří.

Sovinka, Honzulka05 a kiki2305 tohle ocenili.
  5. Coruska

Coruska Aktivní autor

Tak hlavně se to zdobení nějak vůbec neukazovalo. Graficky tentokrát nic moc. A košík na chytání odměn se mi v půlce minihry zasekne, takže posledních 6 vteřin se ůžu jen koukat, jak to padá mimo. Vypečená hra:(

myšule75 tohle ocenil(a).
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Namlela jsem si čtyřicet sítěk a pustila se do toho výsledek tristní, protože na sladké nejsem, chytač bohužel taky ne. A to, co by stálo za to je tak nevýrazné a mrňavé, že to leckdy ani nepostřehnu.
    Takže jsem s jedním chlebovníkem dokralovala.:p

matlafous123 tohle ocenil(a).
  7. agoros

agoros Perspektivní autor

kralovnu som sa rozhodol hrat az vcera, labyrint mal prednost :D ale padatka boli celkom dobre napadane do zasoby, vytocil som si +100% na 24 hod. takze mam za sebou uz cca 70 minihier. Z debien vyskakuju fajnove veci ako jak, kolibrik, slimak atd a aj niektore stromy, ktore som doteraz nemal + zlate banany a ostatne odmeny tiez celkom potesia.

8. mituli

mituli Polobůh fóra

Prý bedna výběhů-prdlajs dostala jsem malilinkou hromádku SH:wuerg:>:(:mad:,fakt ted nevím jestli mi ta královna stojí za to.Hnojivo,supráč mizivě,bedny klamou,a zbytek????

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  9. dannger11

dannger11 Expert fóra

Já nechápu...chytím bedny s výběhy a vždy mě to dá SK....DIVNÝ VÝBĚH....asi proto,že od jisté doby,co u šlechtění mám jen genetiku mě to vůbec,ale opravdu vůbec nebaví !:mad:

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, to jsou plody chlebovníku

Coruska - musíš dávat pozor, abys kurzor udržela v herním poli a nevyjela s ním někam ven.
    Pro lepší chod farmy je dobré mít vypnuté v nastavení farmy také různé zbytečnosti, jako jsou různé animace a pod (je to velká zátěž - farma je dost náročná)
    A pak by možná nebylo od věci, pokud se ti hra seká, udělat něco pro bezproblémový chod tvého PC
    V technické sekci by ti určitě kolega poradil ;)

Naposledy upraveno: 1/11/18
    šebejda a MatysekKamilek tohle ocenili.
  11. irsko

irsko Aktivní autor

Je fakt, že už Královna není, co bývala - její "první vydání" bylo jedinečné :)
    Ale ani teď mi to nepřijde k zahození, pár SK už mám, teď mi dalších 20 vyskočilo z bedny s výběhy, z beden se stromy a výběhy už mám druhý Jidášův strom (a to jsem jich otevřela asi pět...)
    Rozhodně mě to baví víc než labyrint :)))

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som dnes mal nachystaných 19 sieti s nich som chytil 8 debničiek v nich boli šľachtenci,stromčeky,SK,zelené lístky a PL.SK,SH+FM mince aj keď vyhadzuje pomenej tak čo som nachytal tak som spokojný.Kráľovnú pôjdem až do konca a cirkus je na farme aj bez pestovania:D:D:D.

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak z beden s výběhy sice zatím jen SK, ale vítám i to. Z beden stromů a výběhů vylezl šnek. Jinak po jednotkách chytám SH, SK, Zuzi, to ostatní spíš napadá omylem samo, než že bych se snažila.
    No, není to opravdová královna, tak co bychom taky čekali, že? Ale vcelku prima akce, nic moc náročná a odměny potěší :)

evainfo, Sovinka a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Jak je vidět, priority se trošku mění, dříve jsme byli rádi za každý chycený banán, teď je nechávám padat okolo. Tajemno už nás taky nebaví a když nám dají rovnou výběhy, či stromy, na které nemusíme čekat až se vyklubou a víme hned, co jsme dostali...tak nám to taky nevoní. Pravda, SK ček minule člověk nachytal mnohem, mnohem víc a mnozí měli zásoby na půl roku...ale o nich farma jenom není. Mě Královna nezklamala, čekala jsem málo a zatím získala poměrně dost. V momentě, když mnozí už chytali, já teprve rospěstovávala, i tak už jsem pomlela cca 60 sítí a nachytala slušné odměny - hlavně 2x chlebovník, který se mi vyhýbal..takže spokojenost.

15. kuba899

kuba899 Rádoby autor

No ja se pridam take, otevru 10ks beden s výběhy a vyběhne na mě 12ks superkrmiv. Tak proč se to jmenuje bedna s výběhy. To ta královna s nama pěkně vyběhla, co?
    A nejen kralovna. Z minulé akce jsem měl 13ks jednoho druhu stromku, ten poslední model, nevím jaká je to pravděpodobnost, že místo aspoň jedné novinky mám Ambron XL asi 3x, modřín, třešen, ... ale ani jednu novinku. Ten mám nachystaných 13ks beden z kterých polezou morčata, mám strach je dát na plochu, že z nich vylezou jen žlutí křečkové, jako se mě to u posledního velkého množství stalo. Mohl by někdo říct kolik musím mít těch beden, aby z toho vylezl aspoň jeden požadovaný kus?????

kerim1947 a miloun tohle ocenili.
  16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No, když se zeptáš takhle, pak odpověď zní "musíš mít alespoň 1 bednu". Jistotu nebudeš mít při žádném počtu, protože jak jsem pochopila, každá bedna je sama za sebe. Tedy teoreticky můžeš mít třeba 500 beden a výsledek může být 500 žlutých křečků :p

stěby, Honzulka05 a -Kuteno- tohle ocenili.
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

zvoneček - Jidášův strom jsem dostala z bedýnky s výběhy a stromy, které jsem si nachytala u královny ;)

evainfo, Honzulka05 a monsaf tohle ocenili.
  18. Píšerka

Píšerka Zelenáč fóra

Prosím poraďte mi někdo, jak to děláte, aby vám padalo víc pistolí, nebo i jiných padátek na Baha? Pěstuju sice jen na hlavní Baha farmě, ale do konce akce snad ani nepostavím loď :( a to mám x bonusů, nějaké stromy, z těch je to téměř jistota, že něco vypadne...a pořád je toho šíleně málo :(

19. davidson00

davidson00 Baron fóra

Píšerka - ahoj a na jakých políčkách sázíš, nejlepší jsou ty nejmenší 1x1 s MJS, co máš na druhé ploše v deštném pralese?

ahoj, stan na baha nám zabral ikonku do královny - jenom pro informaci, dá se tam dostat přes pulsující hodiny na levé straně, anebo přes novinky, taktéž jsou přilepené na levé straně lišty

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Co se týká odměn z karnevalu, prožívám předčasné Vánoce. Před chvílí jsem dostala medůzovou vrbu :D:inlove: Jsem přešťastná - u Jacka by mi trvalo věčnost ji získat. Navíc mám v liště XXL verzi bez základu. Tak je po starosti :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.