Karnevalová královna (29.10. - 2.11) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

měla bych pěstovat do úkolů,ale když ta královna ,tak láká ;)bedny prozatím daly dva kamzíly a jednoho oran.mloka..Snad i mi vypadne nějaká novinka,mám dost tajniček,jak chlévů tak stromů, tak copak asi z nich bude?;)

2. šebejda

šebejda Baron fóra

Mno-> královna je pořád skvělá. Ale, to by člověk nesměl zažít tu původní. SK, SH, obě Zuzany padají jenom po 1 kousku a řek bych, že spíš nepadají. Zato ty cukrovinky znásobily x hafo. Bedny mne zatím (odehráno 15 her) ani nenadchly, ale ani nenaštvaly. Tím, že akce běží na Baha (kterou mám víceméně nevyužitou), je i tahle královna nadstandartní a domnívám se, že je nesmyslné ji ignorovat.

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Fóglová,to je jednodoché...Kostěnka je hotová,Labyrint též a na děsivce pěstuji do stodoly,tak CO mám dělat ? :p
    A pak,darovanýmu koni....co kdyby motyka spustila.

Zubatá - u nás se hnůj prodává za 4900,ale já,protože mám sociální cítění,tak ho nabízím jen za 4200/ks
    ;)

Zatím 37...
    Za posledních 10 kol padly 4 bedny. A.-3ks Korálové houby,B.-1ks krmení opicím,C. -strom Eugenie,D.-1ks SH. ...curám blahem.

Naposledy upraveno: 30/10/18
  4. Mariana60

Mariana60 Pisálek fóra

prosim je tu nekdo kdo mi poradi strategii jak docilit aby mi v každe akci nechybeli padatka

5. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

mě nejde hrát chytání vypadávátek z lodi nevím proč když síťku mám

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mariana60 - můžeš si pročíst vlákno Jak na vypadávátka (klikni). Je tam spousta užitečných rad.
    Já mohu za sebe napsat:
    1. Živoucí legenda - poháry vložené ve stromě moudrosti na co nejvíce %.
    2. Večer před akcí udělat pořádnou přípravu - budou-li padátka ze všeho, tak nasadit tu nejdelší rostlinku,co máš (někdo dává všude zase stromy v základu s 20-ti hodinovou dobou růstu). Obecně platí, že čím delší doba růstu, tím větší šance na vypadávátka.
    3. V průběhu akce šoupnout na noc třeba místo akční rostlinky zase nějakou tu dlouhodobku (kterou si můžeš vyšlechtit ve skleníku na pokrácení doby růstu).
    4. Při akci vyházet z plochy zbytečnosti, ze kterých to nepadá (nebo padá málo) a udělat si co nejvíce prostoru pro pěstování akční - ať je co nejdříve napěstováno a můžeš dohánět padátka.
    5. Omezit prostoje mezi sklizněmi - tzn. když vím, že nebudu 10 hodin u PC, nedám na plochu pětihodinovou akční, ale šoupnu něco delšího (kvůli padátkům). A nebo šoupnu akční, ale na komfortní pole (pohopole) a pokrátím to hnojem a třeba i SH.

pinda-ada - pokud máš vyzdobený alegorický vůz, a síť na bonbóny, tak by to mělo jít.
    Klikni na síť na bonbóny
    [​IMG] Pokud se ti minihra nespustí, zkus restart hry (odhlásit a znovu přihlásit).
    Pokud bys měla problémy i po restartu, obrať se do technické sekce (bude to chtít asi nějaké čištění PC).

Naposledy upraveno: 30/10/18
    bursuk59 a maribeja tohle ocenili.
  7. myš59

myš59 Vévoda fóra

pinda-ada ...Skali ti už odpověděla, já jen dodám, hlídej si kurzor ,at ho máš na ploše a můžeš pohybovat košem;)Jinak ta letošní je ke ně skoupá, ještě nic jsem nedostala,co by stálo za řeč,myslím stáje a stromy z beden a že jich padá opravdu poskrovnu Na druhou stranu, zas platí pořekadlo darovanému koni...;):p

bursuk59, Xenie6161 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Hezký větrný večer farmáři. Já jsem tedy s královnou spokojená na 1359% :D Pochytala jsem spoustu BZ, TBZ, krejcarů, zl.banánů, nějaké vrtulky, SH, SK a z bedýnek mám kolibříka, bažanta, žirafu, vodního dráčka, humra, blahočet a 2x jidášův strom!!!
    Pokračování zítra. Snad bude královna stejně štědrá :p

9. miska006

miska006 Pilný autor

Noo,za mňa je to výborná akcia,doteraz 26 pokusov,jeden druh bedien mi v počte 6ks dal 48ks SK.Cca 70 SK za 26 pokusov ja považujem za určite porovnatelnú královnú z tou starou..
    Treba chytať bedne,zbytok podla toho,čo potrebujete.V priemere mam cez 50k BS,to tiež určite nie je špatné.

bursuk59 a tydýtková tohle ocenili.
  10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Sovinko, mluvíš mně z duše... taky jsem si nevšimla, že akce není až tak kratinká a jen tak pro jistotu jsem těch několik sazenic ráno hodila na pole. A nějak se rozmnožily, tak už mám i sítě na chytání. A i kdyby byla tato hra za lízátka, tak se určitě budu bavit víc než u labyrintu.:)

11. Baroland

Baroland Ikona fóra

50 lízátek,70 čokolád, 1 (jedno !) SK...to jako vážně ?? :wuerg:

12. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Baroland, to asi aby jsi se moc nenamlsal a nechtěl víc a víc...xD
    Já jsem si rozpěstovala až dnes tak snad někam dojdu a stihnu běžet za královnou a chytat snad nezakopnu...;)

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. misspacman008

misspacman008 Rádoby autor

Dobrý den, nejde mi spustit minihra. Musím mít kompletně vyzdobený vůz ke spuštění minihry nebo ji spouštím po každém jednotlivém dodání? Jedno dodání mám splněno, síť mám taky, ale nic se mi nespustilo.

14. davidson00

davidson00 Baron fóra

misspacman008 - ano správně, musíš mít vyzdobený celý vůz, skládá se z 5 úkolů, přeji příjemnou hru
    lízátek mám již připraveno na výměnu za 650 tis. BZ, dnes z 26 sítí vypadlo mimo jiné 4 radostné bedny, 6 výběhů, 8 stromů s výběhy, snad největší radost mi udělal jidášům strom, ten jsem ještě neměla

Naposledy upraveno: 31/10/18
    bursuk59 tohle ocenil(a).
  15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Baroland Brrrr.... socialni citeni? Jezis, kde ses tim nakazil? o_O To bych fakt chytnout nechtela, protoze bych nemohla poradne odirat na trhu ty, kteri maji nemoc hamty hamty, co roznasi ta opice-ce xD

16. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Tak tady čtu většinou nadšení z královny. Za mě bída. Královna nám čím dál tím víc chudne, ale asi má přebytek sladkostí. Jako by její království někdo vytuneloval.
    Hezkou hru a ať se vám daří nachytat co nejvíce vzácností. Pozor na zuby!!!

Naposledy upraveno: 31/10/18
    bursuk59 tohle ocenil(a).
  17. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Tak prvotní nadšení z královny hodně opadá. Při prvním kole pokusů, jsem byla namlsaná, ale jde to dolů pod velmi nebezpečným úhlem. Z 11 pokusů jsem vytočila 2x bednu se zvířaty co mi daly 2x 8SK, 1 bedna s pokusy na kole štěstí (tak standart 2+1) a 1 bednu s výběhy (a v něm asi 25 bažant). Trpím - SK, SH, mince, vrtule a ponožky vždy tak po jednom a to ani ne ve všech pokusech. Úplně první královnu jsem nedokončila, protože jsem byla nováček. Ve druhé jsem se napakovala na celý rok dopředu (vlastně z toho základu žiju ještě teď), ale toto je fakt bída.

hrabenka1951 a bursuk59 tohle ocenili.
  18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tak synáček,(nebo dcerunka) někoho z RT právě dokončila výzdobu,začala chytat do košíků a s brekem šla žalovat výsledky.
    Jinak si nedovedu představit proč by jinak povolili kohoutky.
    Z 11 her mám 13 beden,dokonce jsem chytil 3 SK v jednom kole !
    Ještě by chtěly doladit ty tajemna.Už podruhé jsem v bedně Chlévy měl 20 SK. SK sicě potěší,jen by ho měl házet Skrblice a né zvířatová bedna.

EDIT: A jak to tady čtu...žádné povolování se nekoná...Skrblice zřejmě jen objíždí servry.
    :oops:

PS-zubatá,jak překročíš první miliardu,tak tě nákej grejcar nezabije.:D

bursuk59, Zrzinka11 a matlafous123 tohle ocenili.
  19. anvan

anvan Dozorce fóra

Barolandovo pidinadšení nesdílím - u mě je to spíš opačně. Ze začátku jsem si libovala, že chytat bedny je super, odměny v nich krásné - ale teď už mi bedna lítá jen sem-tam (i několik pokusů po sobě bez bedny) a většinou už jen lístky, navíc jen obyč-párty ani za nic!
    Sbírat jen cukrátka mě nebaví. Takže to vypadá, že momentálně královna naděluje jinde...Ale je fakt, že jsme asi už hodně namlsaní z té úplně první, kdy nám všem lezly pomalu oči z důlků. Věřím, že do konce akce mi ještě něco hezkého přilítne..

20. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

U mě nadšení trvá - dnes jsem krom SK, SH, farm.mincí a dosti TBZ chytila sokolí hnízdo, které jsem neměla a krokouše :D

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.