Karnevalová královna (29.10. - 2.11) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já myslím, že kdokoliv si od Královny chytne (nebo z beden vyndá) to, co mu chybělo a dlouho na to čekal, bude spokojený a nebude tu psát o zklamání.
    A kdokoliv čeká např. na Jidáše či chlebovník a nedočká se, asi nadšením přetékat nebude, zejména když si přečte, jak jiní hráči otevřeli dva a víc a postupně o stromku píšou jako "těch už mám spoustu, chci něco lepšího".
    To je právě ta past hry na náhodu. Moje Královna dneska naštěstí vyhazuje přece jen víc beden než včera, sice na čísla mnohých opravdu nedosáhnu, ale včera z padesáti odehraných her pouhých 9 bedniček opravdu bylo k pláči. Zatím ale na Jidáše či chlebovník marně toužebně čekám, takže určitě Královnu budu hrát až do konce - pokud nevydá nějaký poklad dřív.

2. satelit

satelit Hvězda fóra

Kdyby tak po mě frkla morče nebo Tisovec montenzumův to by byla královna.:p
    Bohužel toto zboží nemá na skladě.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

satelit - jo, frkne po tobě morče, trefí tě do oka a je z tebe Žižka :p

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

V tom případě bych se nepřibližoval k Rabí ani k Přibyslavi.;)

5. šebejda

šebejda Baron fóra

Satelite-Morče-> tak to zatím je u mne největší šílenost. Ze zakoupeného balíku vypadlo to jedno slíbené, víc ani prd. Mám pocit, že jsem získal dalších minimálně 20 výběhů, ze kterého mohlo vyjuknou. A opět prd dvojnásobnej. Kdepak. Ve zverimexu tenhle hlodavec stojí pár korun, tady má cenu minimálně 10 lvů.

6. satelit

satelit Hvězda fóra

šebejda - No a já jsem právě v té době skončil s kupováním balíků.To mám za to,že už nekupuji TCH ani TS,tak holt si půl roku počkám.
    Kamzík,mlok červený,šnek,vydra aj. taky byli ve své době hit a teď jich už mám od každého min 5 ks.Však ten hlodavec taky dorazí,jen aby ho nesežrali ti žlutí krtci co se mně nějak přemnožili.
    K akci:Královna jezdí,na kytky jsem obětoval jednu plochu na Baha,je tam potřeba na cirkus o 5000 akční míň než na farmě,tak to pak doženu.

7. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Původně jsem prioritně chtěl udělat jen tu výzdobu, zlaté banány se hodí vždy, ale když už RT daly na závěr rakvového kalendáře takový krásný bonus k pěstování, holt jsem krapet zkusil semlít aj těch sítí a zachytat si. Tak bedny mě poněkud překvapily, královna jimi šetří jak šafránem, a to i toho šafránu by byla asi hodila víc :D Navíc asi poněkud ve zmatku či chvilkovém oslavném naložení dokonce na nich zaměnila štítky, bo jinak si nějak neumím představit, proč z bedny na které je: "výběh", na mne pokaždé vypadne SK :cry: Teda křivdil bych jí, z nějaké bedny, ale stejně to bude spíš ještě ta z Labyrintu, na mne vybafl nosorožec :).
    A strašně, ale strašně se to seká, z herního pole kurzorem nevyjíždím, na to si dávám pozor. Počítač a firefox vyčistěný až do čista, animace ve hře mám trvale zastavené, bo občas přesazuju na mobilu, a ten by se z toho množství dat hned tak nevzpamatoval xD. A přesto se koš někde kolikrát kousne a nehne se, a člověk se jen bezmocně dívá, jak se to sype kolem. Aj občas i s tou jedinou bednou, kterou se ta opičí královna uráčila zrovna hodit :cry:xD.
    Dnes začala nová akce, královnu posílám i s celým tím jejím pojízdným tyátrem do hajan, na bonbony si zajdu do cukrárny :music:

Naposledy upraveno: 1/11/18
  8. sliacka1960

sliacka1960 Pisálek fóra

Pripajam sa ku kritike že čím ďalej tak slabšie odmeny. V bedniach nachádzam tie isté veci čo už mám a nové žiadne. Tak sa neviem dostať k novým stromom ani stajniam!!!!

jirinasinova198, Pavca42 a puntík50 tohle ocenili.
  9. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

sousede, jednoho morčáka máš u mne jestli půjde posílat při OD,
    královna zklamala, moc se nepředává, ale jsou to dárky, tak díky za ně

10. Preceja

Preceja Mistr fóra

Hm, tak jsem ty bedny asi přechválila, včera padala bednička skoro pokaždé a spousta výběhů nebo stromů, dneska mi 13 pokusů padly 4 bedny točení kolem, 3 radostná zvířata a výběh ani strom ani jeden. Chlebovníček by se hodil, Jidášův strom, kamzík je osamělý...

11. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

Já jsem starou královnu nezažila, ale i z téhleté jsem nadšená. Konečně se mi dnes podařila chytit bedýnka s jidášovým stromkem :)

ale i kdyby se nepovedlo, odměn je tam dost a dost. Jen namátkou: vodní dráček, humr, nosorožec, hroch..sice nepotřebuji, ale nezlobím se za ně :) Dál padl meduzový a dva stromky s duchem. Eugenie též. SK jsem nachytala taky dost, hodně toho bylo i v bednách. SH,UH,ZH za těch pár dní nachytáno taky dost. Rozhodně jsem se na této akci namlsala dost a dost. Budu hrát až do konce :)

ps: jak může někdo na tuto akci brblat? nechápu. v cirkusové hojnosti je jako odměna např: 40 SK a 40 SH a já v této akci nachytala nejmén trojnásobek... Jen za jedno sklizení baha mám 13 pokusů a v každém mi vždy SK padne, někdy i dva, vyjímečně tři kousky...a dost bylo v bednách.

Naposledy upraveno: 2/11/18
  12. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

To nemá chybu - můj první chlebovník a navrch 2 medůzy s eugenií: [​IMG]

13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Zahradnice4, týýjo, to je sestava :inlove:. A ti šnečci :inlove::inlove:.
    Já pořád doufám, že ta vopice, co jezdí u mě, si vzpomene, jak vypadá chlebovníček, eugénie nebo třeba nosorožec.
    Nestačí, že su sklerotik já? Musí mi to ještě jezdit na farmě na dřevěným dvoukoláku?
    Soustředěně na mě místo výběhů hází SK a když už z bedny se stromy a výběhy musí, tak posílá vodní dráčky číslo 28 až 32. Takhle se, milá vopice, paměť netrénuje. To se musí střídat co nejvíc položek, začít můžeš třeba chlebovníčkem, pak mrsknout eugénii, Jidáše, vzpomenout si zase na chlebovníček, protože víc než tři položky by už mohlo být těžké:p, u zvířátek nevynechat šneka a nosorožce... Jo, já bych si to naplánovat uměla a ještě by mohla tak jako omylem vyhodit jilm, já bych ho nereklamovala. xDxD

14. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

No neviem, mne nepadaju ani bedne ani banany, ked SH alebo SK tak po jednom :oops: je to bieda

15. avotram

avotram Rádoby autor

zdravím farmáři,
    nedá mi to nepřipojit se k diskuzi - díky moc vám všem,kteří jste se rozhodli královnu ignorovat,popravdě i tak se to dost seká a samozřejmě povětšinou když letí nějaká bedna..
    naprosto souhlasím,že s 1.královnou toho moc společného nemá,ale všichni,kdo jsme ji zažili,víme,že se děla v tak hojném provedení z určitého důvodu a ten teď na straně RT není..
    za mě ale DÍKY i za tuhle variantu - oproti jiným chudým a nezáživným akcim hodně BZ,BBZ,také dost SK,SH,UH,mince atd,ale hlavně spousta šlechtěnců z beden,nemluvě o nových stromech a výbězích,které spousta z nás zatím nemělo..
    další předností bylo,že se děje,teda děla na baha,která je povětšinou málo využita,ovšem jen do té chvilky,než na bahu hodili další akci a to se mi nelíbí-je mi jasné,že na tom,co se nelíbí mě RT nezáleží..
    abych to se psaním nepřeháněla -královna,byť v téhle podobě je pro mě jediná akce s minihrou vítaná -minihry nesnáším...
    a snad ještě dovětek-všeho moc škodí,myslím tím tu záplavu akci navzájem se překrývající,dokonce narušující..ale jak už bylo mnohokrát řečeno,je jen na nás,co si vybereme a co budeme hrát...

16. fgs001

fgs001 Pilný autor

Nejdřív jsem si říkal, že je to takový průměr a že první (dávnou) královnu nemá šanci trumfnout. Pak jsem ale pozotvíral všechny bedny - takovou štědrost jsem nečekal (ať už jde o body, krejcary, či jiné věci). Takže díky!!! :)

17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Jak tady čtu, jsou tací, kteří by byli nespokojeni, i kdyby jim Královna nechala třeba celý povoz s odměnami. Taky mi chybí spousta vzácných stromů, dokonce jich je tolik, že už ani nevnímám, které mi chybí. Nicméně mám radost, i když se daří třeba někomu mě blízkému (Kristýnka), kdo dostane právě něco takového jako Žakii, Jidášův strom a kdo ví co ještě.
    A že trovna na mě se po otevření bedny štěstí neusmálo? Tak ať! Dokud není naprostá novinka podmínkou pro splnění některé krátkodobé akce, je to fuk. A nesplněné stálé akce mě nemohou rozházet (momentálně jich mám v Družstvu celkem 84).
    Takže jsem upozadil Tiki cirkus, dojíždím Královnu a doufám, že mě za věrnost náležitě odmění.
    EDIT:
    Tak jsem dodatečně zjistil, že mám také "žakii" - totiž Chlebovník! :D
    Tak vida - přej a bude ti přáno!

Naposledy upraveno: 5/11/18
  18. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Prostě první královna byla nejlepší, ta věděla jak si své poddané udržet a ocenit jejich práci... ;) No, u mě to taky žádná sláva není, když už padá bedýnka tak mě při otevření kousne akorát krokodýl, žralok a chytí za rukáv humr - vše mám už dávno... Stromeček ani jeden... Každopádně lišta je ráda, když jí přibydou noví osadníci... xD

Trilian, mě pár banánů se podařilo chytit aspoň v těch sladkostech svítily, ale bylo jich po skromnu...

petaakubik, to je jednoduché, protože to každému padá jinak... Je to náhodné, mě taky moc bedýnky nepadají a vůbec jsem neměla tu se stromky takže fakt náhoda... Královna si asi cení každého jinak, že by dělala rozdíly?

Naposledy upraveno: 2/11/18
    MatysekKamilek, Honzulka05 a mituli tohle ocenili.
  19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Sice není královna jako první nebo druhá v pořadí, ale i tak se mi stále líbí - minihra mne baví, když se to neseká - a odměny jsou fajn. Je superka stále víc než z jakékoli jiné akce. Tady padá SK i z bedýnek a v dost velkém množství. Těch BZ a BBZ je taky požehnaně a ramamince s banánem se taky hodí. Nebrblat a užívat si hru, je pořád jedna z nejlepších. Předchozí mincovní královna se mi také líbila, ale mohli měnit odměny, některých produktů je tolik a budou neprodejné, když je nepoužívám, bo je má každý
    :)

20. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Vzpomínanou první královnu jsem kvůli pauze v hraní nezažila. Z této jsem ale nadšená. Z jedné sklizně umelu 11 sítěk a v každé minihře chytím 1-3 SH, SK, zlaté banány, farm. mince. BZ, TBZ a krejcarů je taky dost. Sleduju místo, odkud lítají odměny a jen chytám. Pokud letí bedna, má přednost :) Takže když se vezmou v úvahu všechny odehrané hry, jsou podle mě odměny luxusní. I když získám strom nebo chlívek, který už mám, je to dárek v podstatě zadarmo - jen za trochu pěstovačky ;):)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.