Karnevalová královna (2. - 4.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

xDxDxD kde asi soudruzi z NDR udělali chybu ? xDxDxD

maribeja a -migos- tohle ocenili.
  2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tentokrát projela docela rychle, nemyslíte?? xDxD

3. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

Tak ať dají vědět jestli mám zasít mrkev a nebo dvouzrnku....
    -.-

maribeja, švestinka a Apachie1 tohle ocenili.
  4. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

Naštvalo ma len to že som pretočila zbytočne toľko lístkov na kolese nešťastia:wuerg:

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Mně se nic neztratilo ,-))) ani jsem nezačal, přijdu, otevřu fórum a tam na mě jukne pajda a chyba, akce vypnuta. Nebojte, dostanete kompenzaci, možná i já ,-))))))

libakos: to se máš, na mě nikdo nečučí, prázdno všude, jdu sklidit na Baha

6. libakos

libakos Polobůh fóra

Já tedy sklidila i zasela a královna se zavřenýma košíkama na mě čučíxD

maribeja tohle ocenil(a).
  7. michnaj

michnaj Pilný autor

no to byl teda fičák, jsem si říkala, že je ta akce krátká, ale , že až takhle:D jsem ani nestačila vytáhnout koš a byla fučxDxDxD

8. silou0071

silou0071 Pisálek fóra

Som na tom rovnako, kopec lístkov, čo značí bonusy a akcia nikde....kto my to nahradí? :(

maribeja a ldivacka tohle ocenili.
  9. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

Tak stihla jsem zasít 165 semínek z první sklizně,samozřejmě se superhnojivem a zuzkou a teď čtu,že je akce zrušená.Tak to je paráda,aspoň jsem se poučila,že příště musím být pomalejší :)

10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

A ejhle, takže to jako vypnou? Bravo!
    Pro jistotu si zde napíšu stav, abych věděl, co mám dosud ve stodole a co mě to "stálo":
    Investováno (zatím): 110 SH, 110 ZH, 110 hnoje, zisk doposud: 288 papier-maché, 145 bonbónových košů.
    Doufám, že alespoň to, co jsme již rozpěstovali a co nám napadalo, nám ponechají, protože v opačném případě to vidím jako podvod na hráčích...

No, už jsem si pro jistotu "ofotil" stav padátek v čase 17:28, takže v případě úprav v neprospěch hráčů hodlám bombardovat RT opakujícími se (a možná poněkud nevrlými) dotazy. Doporučuji udělat totéž více hráčům, abychom je svými dotazy trošku popíchli a dali na jim vědomí, že tento způsob orání s hráči (kteří se jim skládají na jejich výplaty) je (slušně řečeno) nefér.

Mimochodem - vtipné je to, že jsem se zatím neodhlásil, takže mám zatím akci "dostupnou" a pokud bych byl opravdu odvážný, potom bych mohl takto někdy po 20. hodině možná začít chytat... Skoro mě láká to vyzkoušet a pak testovat, co s tím jako hodlají dělat.
    V každém případě mám v 17:54 další sklizeň... xD

Naposledy upraveno: 2/10/18
  11. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, tak to nám ta akce zase hezky začala. Začal jsem ji včas, zasadím 10 rostlinek - měl jsem zrovna kaštaňák, takže jsem podráždil laskavec vodou, hnojen, superhnojivem a Zuzinýma vrtulema, po hodince dozrálo, sklidím a zasázím a hle někdo mi to kradl zasazené přímo z řádku. Podotýkám, že jsem to podpořil MJS, vánočkou a bílou nevinností a o tohle všechno s nějvětší pravděpodobností příjdu. Takže, pajdo361, žádám o zpětnou vazbu na RT, protože tohle není chyba hráčů a ani mého kompu, ať si připraví kompenzaci.... a nejlépe včetně nové aktualizace kaštanového řádku. Pokud mají na serverech a úložištích dobré zálohy, tak to nebude žádný problém. Pochopitelně hru adekvátně výpadku prodloužit.
    Někdo to tady u kosmické lodě Nublonů předpovídal, že s touto akcí budou problémy a bude se několikrát prodlužovat? Ať se přizná dobrovolně a bude mu udělen titul "Farmeramský jasnovidec" a nahradí FarmOrakulum v jeho rubrice.
    No, takže si v klidu sednu do křesílka, budu popíjet čajík a čekat, až to bude funkční.... tedy pokud to zase nebude nějaký DDoS útok na Farmeramu. Takže příjemné čekání všem a snad to všechno dobře dopadne.

EDIT:

Ještě pro úplnost výčetka - díky, jan.svatek za inspiraci.
    Investováno: 10 x hnůj, 10 x SH, 10 x ZSH.
    Ve stodole: 100 x laskavec, 52 x bonbonový koš a 119 x papírový proužek. Hmm, teď jsem dočetl FAQ o kritické chybě a zastavení akce.... takže vysít na plochy nejde, ale ve stodole se to vypěstované a napadané udrželo.... zatím.

Naposledy upraveno: 2/10/18
  12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jejda já jsem dodal jednu barvu tak to jsem v čudu

matlafous123, burds a michnaj tohle ocenili.
  13. tolca

tolca Pisálek fóra

tak jsem sklidila 70 akčních potvor...chci je zasít - kombajnem nejde, i ťukám je ručně, a stále nic. Tak aktualizuji a ejhle, jsou pryč. A s nimi i všechno, co jsem na ně narvala, abych to stihla :-( Trvání akce od 16 do 17,25 jednoho dne je bleskovka...no nic, tak jsem se zdržela čekáním a musím letět, snad po návratu domů budu vědět na čem jsem...

švestinka a burds tohle ocenili.
  14. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Škoda kupónu, lístků, SH, hnojiva, bonusů atd... Navíc mi za chvíli končí 100% do stodoly, který byl ještě na jednu sklizeň akčního.
    :cry:

15. stěby

stěby Hvězda fóra

A ještě tady nezaznělo, že je to naprosto brutální útok na naše peněženky o_Oo_O. A že pro bambilion hráčů je to poslední kapka, a odteď se na farmu svatosvatě vyprdnou :D:D:D;):p.

EDIT: jdu zkontrolovat tu moji prkenici. Co kdyby fakt náhodou na ni někdo zaútočil. Nubloni jsou pryč jenom chvíli, tak se možná vrátili...

16. burds

burds Titán fóra

Koukám,že jsem věděla proč královnu nemám hrát.Alespoň jsem o nic nepřišla.

evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  17. cvrčička

cvrčička Pisálek fóra

To si dělají srandu !:mad: Až jsem všechno sklidila tak nic , tak co tedˇ?

burds, maribeja a ldivacka tohle ocenili.
  18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Trpělivost, chce to čas a trpělivost, všechno bude.

19. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Hmmm, parada, tentokrát jsem taky nastvana... Listky protocene, podarilo se 100% do stodoly a prd velebnosti :-( Navíc byla akce pro me v idealnim terminu, patek a sobota jdu k volbam do komise a to nemam na net sanci :-( Chjo, se na to uz taky vyprdnu :-/

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Královna si pronajala tryskáč???xDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.