Karnevalová královna (2. - 4.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Kaolín11: 8) po práci půjdu koupit nový mobil,protože starý náhodou upad na zeď,= tak to mě dokonale pobavilo... jakousi záhadoou mi na tu zeď upadlo několik mobilů... proto tvrdě stále požaduji tlačítkový... dobrý kus vydrží pád i několikrát za sebou bez jakéhokoliv následku xD Ty moderní dotykáče, bych se nedoplatila :oops:
    Do akce jdu... Nějak to dopadne ... :music:

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kuteno, černou kočku seženeš snadno v kterémkoli útulku u vás v SK. Podle statistik ochránců zvířat jsou to tam ty nejméně žádané. Asi je u vás málo čarodějnic.:p

Naposledy upraveno: 2/10/18
    Xenie6161, jezule a Trepifajksl tohle ocenili.
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sakra,ten budu muset ještě vymyslet!V té rychlosti jsem jej přeskočil.:) Díky za upozornění,příště si dám pozor!:)

jezule a MatysekKamilek tohle ocenili.
  4. makak-magot

makak-magot Stará škola

Pak jsi šťastný člověk :)
    Ale o zprovoznění Farmeramy na tvém mobilu budeš muset požádat někoho zkušenějšího než jsem já. Takový Chuck Norris by asi byl tou nejlepší volbou (ne-li jedinou).

5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Můj ťamťung "nevímkolikčísloanityp" nepřehraje ani písničky. Je to taková spíše zarážka do dveří než telefon, takže jsem oproštěn od vymýšlení jakýchkoliv ptákovin, které by na tom mohlo být užitečné dělat. Jednou jsem se marně snažil najít jak se mění vyzvánění, než my bylo mým PC guru řečeno, že u tohoto typu to nejde změnit.
    Chytrý telefon nemám (i když jeden se v naší rodině vyskytuje, ale s tím přechytralým křápem kamarádi moc nejsme) protože nemám rád když to na mě 8x deně mluví a pořád to otravuje.

kiki2305, myš59 a spuntka tohle ocenili.
  6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mně to snad půjde rychle... obětuji SH, právě padlo + 100% do stodoly (7.lístek). :inlove:

makak-magot: já mám též **** - vysouvací polodotykový kapesní PC a jen s ním volám a píšu sms. Ta miliarda fcí je mi k ničemu, ale darovanému koni... že. Druhý tel je také nokia a typ? Nemám potuchy, ten nemá ani žádné hry... už jednou se nechtěl nastartovat, ale omylem spadnout na zeď ne,může.. je bývalého šéfa a sim současného... :p tož tak. Jediný, na čem bych mohla hrát farmu mimo domov, je tablet kluka (hahaha, už se vidím), mobil a tablet chlapa (to mi důrazně zatrhl, prej by mu 10GB dat na měsíc nestačilo :oops:, a mám NTB, tak mi musí stačit:p)... Ostatně už se vidím, jak si to tam stahuji, pufin apod. Tudíž radši si nechám po xté vzkřísit svůj NTB... než zápasit s tabletem a mobilem....

Bezejmenný: nápodobně, nějak jsem nechala tel doma a potřebovala poslat SMS o třech slovech... Na tom chytrým mobilu jsem ji posílala asi na 15 x a povedlo se mi to poprvé až po 3 měsících! Se mi děti hodně dlouho chechtali:cry:... Předtím jen pokus ... nepovedlo se, tak zavolat... Na něco je mobil dobrá věc... ale někdy není od věci ho vypnout a mít klid.

**** odstraněn název telefonu - reklama

Naposledy upraveno moderátorem: 2/10/18
    jezule, myš59 a Milka66 tohle ocenili.
  7. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Super miniakce, namlsejte se, hlavně toho moc nevyberte. Všem hezkou hru

8. myš59

myš59 Vévoda fóra

na lakomou královnu se těším, jen aby to padalo jak má ;)

DANKA722, Xenie6161 a jezule tohle ocenili.
  9. Dulisro

Dulisro Perspektivní autor

To se vám zas něco nepovedlo,samá akce,dáte nám na chvilku pokoj,aby jsme v klidu mohli dopěstovat dyť je to akce za akcí a takovej myšmaš že než na to člověk přijde je půl akve pryč.Berete ohled i na pracující,nebo to jsou hry jen pro flákače a důchodce? A Královna ?
    to nemyslíte vážně že je konec v 10h dopoledne tak to tu ještě nebyloco to tam sedí za člověka nebo je to robot co toto připravuje: Jedu farmu 8 let ale asi brzo skončím což mě mrzí ale jde mi z těch akcí hlava kolem.Kde jsou ty akce když jsme začínali 1akce za měsíc!!!
    Královna končí v 10h aby ve 14h asi začala další,kde to už jsme je to dřina u počítače a já myslela že je to odpočinková hra.Dejte čas taky na dopěstování a zklidněte na akcích prosím!!!

Janka79, alloha8 a jezule tohle ocenili.
  10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Dulisro : nic plnit nemusíš. Pokud neumíš číst, tak se spousta hráčů vyjadřuje u akcí že je plnit nebudou.
    Nikdo ti nenařizuje plnit všechny akce. Dej si pohov, vydechni, udělej si čaj, běž se projít a když to nepomůže, tak bych doporučil přestat hrát. Je to takové osvobozující.
    Já kupříkladu neplním tak 30% akcí. A pořád jsem v pohodě a nemám pocit že by mi něco chybělo.

11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Holky, devčata, chlapci a ostatní...
    Já chápu že se někdo může bát dotykového telefonu ale poslouchejte...
    Moje Maminka je už prababička (to úvodem) a řadu let odmítala telefon bez klávesnice.

"co já stará bába bez knoflíků, to je jako bych ztratila zuby!"

Tak dlouho jsem jí dokazoval že k novému telefonu zuby nepotřebuje a i když prabába, prsty, hlava i oči fungují skvěle.
    Tak se stalo že telefon co měla doma začal odumírat na baterku.

"Mami klávesové telefony už nevyrábějí!"

:p:p:p

Po několika hodinách zácviku bylo hotovo.
    Dnes odchází na záchod stále sama po svých, ale sedí tam déle.
    Proč?
    Dlachní dotykáč!
    A to věřte-nevěřte jeden už utopila!

Tak že holky, děvčata, chlapci i vy ostatní.
    Jde jen o to nebát se, farmička pak pojede jak po másle.
    Prima den všem telefonistům...

12. larelay

larelay Analytik fóra

Všeho s mírou, i s dotykovým telefonem. Čím dál víc mi vadí koukat se kolem sebe, třeba když jedu vlakem, a každý v ruce dlachní dotykový telefon. Já mám takový předpotopní model, sice dotykový, ale asi brzo poletí do koše. Ale je pravda, že když jsem tudle byla offline celý den, taky jsem na něm farmu sklidila. Ale ty nervy u toho, jak to bylo pomalé :(
    No váhala jsem s královnou. Dnes jsem si spočítala, kolik je toho potřeba na výzdobu vozu, žádná tragédie, takže se i těším, jen nevím, kdy tedy budu zase chytat koše. Pořád je to ale podle mne plus v odměnách, ale načasování pro pracující mimo domov fakt nešťastné. Ale asi o tolik zase nepřijdete...ale ráda se budu plést :). I tak ale myslím, že něco málo odehrát by mohli snad všichni...

maribeja, MatysekKamilek a Milka66 tohle ocenili.
  13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jeden ťuk chyběl .. a měl jsem sklizeno.
    Kruciš,to ať mě nedělaj,aj pavlovův pes ví ,že se ve dvě zvoní.

PS. v době (měl bych napsat dávno tomu),kdy začaly mobily s možností nastavení vyzvánění jsem "pracoval" se skupinou lidí,co je měli jako jedni z prvních.Když jsme se sešli a zasedli,nikdo mob. nevypínal.Za prvé to nebylo ještě zvykem, za druhé,každý na něm měl tisíce klientů a práce měla přednost.Samozřejmě,že to tam občas bylo jak u kolotočářů.Proto jsem já,abych nemusel po každé znělce sahat do kapsy,měl nastavenu klasiku (crrrrrn crrrrn, pro ty mladší).
    Věřte,nebo né,ač každému hrál mobil jinak,pokud zazvonil mě,všichni se vrhli po tom svém.
    Takže i když je akce od 16,já prostě v 14:01 sklízím,zvyk je železná košile.

14. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, také se těším na Královnu, k diskuzi k telefonům, vloni mi na mou Noki poslal operátor vzkaz, abych se u nich zastavila, že mi zdarma vymění kartu kvůli zlepšení datových funkcí. No říkala jsem si, že je to zbytečné, ale zašla jsem tam. Řekla jsem jim, že je to zbytečné, ale nevěřili, kdyř jsem telefon vyndala z kabelky, vykulili oči a nakonec se mnou souhlasili. Nic se nevyměňovalo. Jára

15. maurehata

maurehata Osvícený autor

No tak ja .... si sklidila :(. No vsechno je jednou poprve.

MatysekKamilek a matlafous123 tohle ocenili.
  16. larelay

larelay Analytik fóra

Taky už jsem sklidila ručně asi 10 políček, než mě trklo, že se nic neděje. Dřívější konec jsem zaregistrovala, pozdější začátek ne. To je fakt bojovka, doufám, že ty zmatky aspoň mají nějaký smysl :(
    Jara268: pobavilo :)

Pajda361: Tak to jsem pak v nejlepší společnosti :)

davidson00 tohle ocenil(a).
  17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj layrelay,

neboj, já sklidil skoro vše než jsem zjistil, že nemám co sít. Hmm fakt už z toho asi blbnu :(

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Jj, Pavlovuv reflex hlasim i u sebe xD 14:01 restart, udelala jsem misto na smecku JC a pak.... STOP, tady je neco spatne, pac u novinek na me nesviti nic cervene :D

Milka66, davidson00 a Xenie6161 tohle ocenili.
  19. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

Až teď jsem si všimla,že začátek je až v 16.00 ;)

20. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hmm včera jsem kolem půlnoci překopala farmu královna je královna a dnes hledím jako buk mezi břízkama na dobu trvání. Toto čo je hej omyl či sranda? SH mám ale v práci si neuťuknu ani s dotykáčem ani s klasikou nad kterou není :p. Stejně když se potřebuji surně dovolat nikdo telefon nezvedne tak na co jsou? Na naštvání. Jinak u nás lítá čas od času talíř a pomáhá to hlavně při uklízení střepů :). Čas akce trapárna tohle vědět kašlu na opici a lezu za svým opičákem do hajan. Jo ani rozpisy akcí už nejsou jako dřív, na jednom místě všechno ..... a kdysi byly akce kdy byl na konci součet potřebuješ a dostaneš. Zkusím něco nahrabat, SH je díky stromkům docela dost ale jestli bude královna tak lakomá jako je krátká ušetřím víc syslením než hrabáním. Málo času, když chcete RT many musíte nás nechat je někdy vydělat 8).

Trepifajksl, MatysekKamilek a bubla321 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.