Karnevalová královna (2. - 4.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

tak tomu moc nerozumím
    máme pěstovat laskavec (akční - 5 hod. růstu);
    pro královnu se pěstoval už i v minulých královnách

ale! od 30. 5. 2018 je to současně trvalá plodina - od lev.234 (doba růstu je 30 hodin)

jak to tedy budou mít ti, kteří jej již mají jako trvalou plodinu?
    a po akci se jim taky změní na BZ a krejcary?

maribeja tohle ocenil(a).
  2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

mariejosefa, akční laskavec má mít modrou barvu. ;)

Honzulka05, maribeja a -migos- tohle ocenili.
  3. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Jde vůbec za den a půl ozdobit vůz a nevstávat v noci? A proč královna končí v deset ráno? To znamená, že pro většinu ta akce prakticky končí večer předtím. Ten, kdo to vymýšlí, už je vážně praštěnej.

4. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

MatysekKamilek
    dík za info, ale v popisu akce ho vidím stále v přírodní(= tmavě vínové) barvě

maribeja tohle ocenil(a).
  5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

mariejosefa, neboj nič, to už tu nebudeme

edit

včera som postúpila, bola som kuknúť, kde sa nachádzam, dobré, nie?8);)[​IMG]

Naposledy upraveno: 1/10/18
  6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

mariejosefa, vyšlo to v ofi, asi ještě nemají obrázek :(

7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Chcel by som mať toľko grajciarov. Zkůpil by som celů tržnicu.

8. llew65

llew65 Vážený autor

Něco dám, ale celou asi nestihnu. Tak uvidíme...

Ale zajímalo by mne, proč ta změna informací? Místo popisu, který léta fungoval jsou teď nepřehledné tabulky, chybí informace o plochách, kde lze sít a podobně... Že bychom někomu vydělávali počty kliků myší? Za mě prostě změna k horšímu!

9. Plea

Plea Pilný autor

Člověk se těší na královničku a přijede jen na tak kratičký čas a ještě v dost zvláštním časovém rozmezí.. >:(
    Ta propletenost těch akcí mi už leze na mozek a předposlední akce mne připravila o zvířátka, nestačím ani doplnit a dnes zjistím, že je jakási kapradina. Teď nevím, zda ten dávkovač bude potřeba v budoucnu či nikoliv, do toho ještě královna a tak kratičká, člověku vážně zkazí každou radost, to asi zkouší, co farmáři vydrží..

miloun, myš59 a evainfo tohle ocenili.
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ilew65 - no já nevím teda, ale já to tam všechno vidím - jak umístění (kde se seje), dobu růstu, zisk BZ....dokonce i počet potřebných rostlin ke splnění akce....

kiki2305 a maribeja tohle ocenili.
  11. šebejda

šebejda Baron fóra

Jasnačka . RT nás vyloženě miluje a dělá vše nej pro hráče. První královna byla super, další okrájená, ale přesto nadstandartní.A tahle?? Chtěl jsem psát svým kuřatům, že jim pošlu MJS a ať se do akce vrhnou, že se na nízkých LVL napakují. To jsem si ale nedostatečně uvědomil, jak je akce krátká. Jisté je, že se kuřata nestačí ani rozkoukat, a akce skončí. Ptám se: 1.) Má vůbec smysl akci začít?? 2.)Vráti se mi SH, které do rozpěstování vrazím?? 3.) Proč se akce jmenuje "Karnevalová královna", když s tou původní má společnou pouze grafiku?? Za mne->po původním nadšení s uvedením Karnevalové akce přišlo silné znechucení a předem dávám celé Královně slaboučké hodnocení 10%.

12. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Tak tahle akce se mi vyhne, časově je to v pasti xD. Možná akorát vylepším ten královnin povoz, a tím protentokráte končím, hvězdy a zlatý banoše si nechci nechat ujít :Da dál se uvidí -.-

ldivacka, myš59 a milostivas tohle ocenili.
  13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Takže co? Takže nic... při pracovním režimu bych nestihla ani rozpěstovat. Opravdu dobře zvolená bojůvka:)
    Danka, přestaň se vytahovat na mladší sousedy, to ve své liště nestrpím, příště by jsi mohla chtít, abych to blahopřeji k postupu napsala skutečně 219 krát:D

14. Štika

Štika Mistr fóra

Ta štědrá královna se určitě nevrátí,jediná akce do roka,která nám opravdu dávala plnou náručí. O tu skrblickou ,náhradní opici opravdu nestojím. Ta nás naopak pěkně vysává, na rozpěstování spotřeba SH a ZSH, šibeniční časový termín a aby nám nahradila to co do ní vrazíme tomu nevěřím. Ať si tuhle opičí příšeru RT naloží třeba do láku,ale tuhle akci s chutí vynechám.

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer, teď mě můj opičí idol těžce ranil :oops: :( začátek akce mám odpolední a konec, když budu mít čas, je už v deset ... opice jedna škaredá ... ani slupku xD. No pokud není možnost se tomu opravdu věnovat, je škoda plýtvat SH a jiným. A jestli bude většinou padat samý bonbón s čokoládou jako minule, těch pár odměn oželím. Říkala jsem si, že to zkusím, ale i když něco umelu je nejisté, zda to stihnu vybrat. Kdo do toho půjde a bude mít čas, držím moc palečky ... já si za ty dva dny aspoň s dlouhodobými vyberu dráčka v družstvu, je to už za rohem xD vyměním opici za dráčka :p

16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak zas královna tak už tady dlouho nebyla skvělé už se na ní těším

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer přeji.Při pohledu do faremního kalendáře moje hráčské srdce zaplesalo.Karnevalová královna,jejda,to bylo radosti.Už mě přešla,kontrolujíc délku akce...
    Někdy mi připadá,že chce RT farmu pomalu a jistě zlikvidovat,jaký jiný důvod by byl k tomu,
    nakrkávat hráče a otrávit jim hráčské nadšení.
    Vůbec nevím,jestli se mám do akce pustit.Ve středu jsem mimo půl dne,ani na mobilu hrát nemohu,
    asi se na to velebnosti tóóó,však víte cóó !
    Ještě uvidím,jak budu stíhat,už si připadám jak na závodišti.
    :pxD

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja si kráľovnu zahrám však robiť mi nekážu.SH dám veľa ho netreba aj tak nerobievam všetky akcie.Čo nachytám to bude,len aby bolo dosť košíkov.Ako sa hovorí čo je doma to sa počíta;);).

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Skali - když sem hodíš tu tabulku a já na ni koukám, připadám si jako byste mi navlíkli
    svěrací kazajku nebo aspoň uniformu.

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mikeš - tak hlavně, jestli se v ní cítíš dobře :D Já ne, ještě ne.... ale to přijde.....jojo....:music:

evainfo, milostivas a Prepperka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.