Karnevalová královna (2. - 4.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

To, že jim ujelo množství bonbonových košů, mě napadlo hned, jak jsem viděla, kolik jich tu hlásí lidi z první sklizně. Já nemám JC a měla jsem jich 85 - to by bylo her. Navíc akčních kytek bylo v požadavcích minimum, takže by byly pro hráče docela žně.
    Nějak se to ve mně skládá, myslím ty věci, co mě štvou (moc akcí, moc novinek, moc všeho) a mám obavu, že brzy přijde poslední kapka a vykašlu se na celou farmu. Zatím je mi líto toho času a práce, přeci jen za ty roky je nějaký pokrok vidět.

2. stibovam

stibovam Pilný autor

Chyby se stávají všude a určitě se nezblázníme,také jsem o dost přišla,budu se těšit na čtvrtek a teď jdu na obchoduj.

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

krtekradek73: třeba se nebudeš muset vykašlat, třeba se jen jednoho dne všichni nepřihlásíme, jak tu už jeden z dlouholetých hráčů napsal... dokud můžeme, hrejme si a nenechejme se vytočit... ztrátou vytočených bonusů a dalších vylepšovadel, výpadkem, změnou, úpravou... kdo nás nutí se přihlásit, RT to nebude, to my sami. Když jsou vánoce nebo silvestr tak v obchodě není pečivo a saláty a uzenina, protože zákazníků je moc a zboží málo. Holt je téměř všude poddimenzovaná kapacita a předimenzovaná nabídka... Jen ty zisky očekávají všude ty předpokládané 8)

4. cukricek124

cukricek124 Zelenáč fóra

pekny vecer ....chcem sa spytat ...preco nikde neviem najst karnevalovu kralovnu? je mozne ze to na svojej farme nemam??

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

cukricek124 - akce byla zastavená z technických důvodů
    KUK TADY

burds, maribeja a MatysekKamilek tohle ocenili.
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Taky jsem si říkal že kdyby napsaly normální vyjádření, tak bych to zkousl líp, než takovou "humornou" báchorku u které jsem měl pocit že si ze mě dělají srandu.

7. backa

backa Rádoby autor

mám 73 rokov,ale netrpím demenciou ,ale dnes som mala taký dojem.... prežila som nadprirodzený jav , ktorý ma do nej skoro hodil .... začala som si rozpestovávať laskavca / mám ho na reálnej záhradke a volá sa laskavec, prekladateľ do slovenčiny je asi Európan a vymyšľa novotvary pre Slovákov,poslednú dobu sa mu darí/, všetko bolo v poriadku,pozbierala som úrodu a zasadila novú /vždy to tak robím/ ,prešla som na druhú plochu a znovu som sa vrátila na prvú a div sa svete kde nič, tu nič po rastlinke ani stopy..... pred očami som mala zasadenú a na ploche nebolo nič , tak som znovu zasadila a pri poslednom poli mi všetko pod rukami začalo miznúť, tak som do tretice znovu chcela zasadiť , lebo som neverila svojim očiam ani rozumom som to nevedela spracovať , ale všetky semiačka mi zmizli a doteraz nemám nič....snívam??????????????????????????????????????????

X-mole, burds a Borek51 tohle ocenili.
  8. xhellax

xhellax Perspektivní autor

RT něco slavili ? Za střizliva by snad nenadělali takový binec tolik chyb.

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

backa - bohužel nesnívaš. Akci zrušili z technických důvodů.
    KUK TADY

maribeja tohle ocenil(a).
  10. modrovous1954

modrovous1954 Pisálek fóra

Ani mě nepřekvapuje další zádrhel. Akce mrskají jak Baťa cvičky, jen aby měli co nejvyšší zisky, pak není divu,
    že je nestihnou pořádně připravit.

11. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ofi sem pojala po svém, kdo chce, ten se tomu pousměje, kdo nechce, bude nabručeně čekat, až mu prdne cévka a bude tahat nožičku.
    Takže vynadat můžeš mě osobně, pokud se ti uleví, já to zcela určitě rozdýchám a i když sem přišla o dost, tak cévka mi neprdne a ustojím i ty stížnosti na netradiční ofi 8);)
    Lidi málo se usmíváte a moc dramatizujete, tohle má být hra pro radost a víme všichni, jak to (ne)funguje, tak snad vás to po takové době už nepřekvapuje, ne? Mě to taky štve, ale zkouším to brát s nadhledem. Zkuste to taky, ani to nebolí.
    danda

12. lott_lott

lott_lott Stará škola

A mne už to nemrzí, protože mám díky krachu akce morče - jupí, jupí a tak dále :inlove:

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, máš recht a jednou budeš moc ukazovat vnoučatům co jsem mohla mít, kdyby... no nevím, ale když něco v reálu zkolabuje, a doprava je toho zářným příkladem, tak se mně nikdy nedostalo nějaké kompenzace, třeba slevy na další nákup "lítačky" ale naopak že jsem zpovykovaná a mám být ráda, že vůbec něco přijede.Ovšem že to bylo nemilé, ale je lépe když královna zabloudila tady, protože nejenom bude určitá kompenzace, ale vybereme si ji v křesle... a ještě ;):)

14. jana563

jana563 Dozorce fóra

Já měla tedy čuch že jsem ani akci nezačla.Teď koukám jak tele a je mi divné že je O+D.xD

15. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Dandi - máš recht, oznámenie bolo koncipované tak, aby vylepšilo náladu. A pri tom všetkom, môžeme dúfať, že akciu prerobia tak, aby začínala aj končila v časoch, na ktoré sme zvyknutí, možno - ak motyka vystrelí - ju predĺžia a ešte je tu prísľub kompenzácie...
    Netreba všetko vidieť len v čiernom. Veď na svete je tóóóľko krásnych a pestrých farieb.;)

16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Když já už jinej nebudu.
    Ze všech neřestí a škodlivých věcí, mi zbylo jenom to nadávání.
    Jo a holení, ale manželka se vyjádřila že jako "zálesák" vypadám líp, takže se už ani neholím.

Takže si občas potřebuju odplivnout, abych si připadal jako normální člověk který má právo se jednou za 5 let naštvat.
    Jsem holt obyčejný venkovský vidlák, který se nezmění, jen proto aby slečinkám v šatičkách nešlápl na nové lodičky.
    Myslím že ty plivance si RT zaslouží.
    Jo a tahat nohu nebudu určitě. Nechci se rozepisovat, ale někteří vědí co tím myslím.
    -.-

Nechte mi alespoň to prudění.

17. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Milý farmár bez mena, pokojne si pruď a rýp, nadávaj a pľuj. Pekne sa aj parádne sa naštvi, vôbec sa nesnaž holiť.
    Ale, prosím, nešľap slečinkám na nové lodičky. To by sa ti mohlo vypomstiť. Ak sú nové a ihličkové... Ak by ťa s nimi nejaká trafila, to by bolelo!
    No a medzi nami - keby ťa tu nebolo, bola by tu nuda. Tak pokojne pokračuj a nezmeň sa:inlove:

18. Berry.308

Berry.308 Rádoby autor

tohle bylo pefektní,po dvou 24-hodinových směnách jsem to kráááásně minula,ani jsem si královny nevšimla,hi hi,,,,nechci nikoho naštvat:inlove::inlove:

evainfo, burds, epek a 1 další uživatel tohle ocenili.
  19. milostivas

milostivas Znalec fóra

tohle byla takzvaná "fofrkrálovna" :) ale tak nějak mě to ani nepřekvapuje a ani nemrzí... jsem totiž zanedbala přípravu a to mě štvalo víc.. už nemusí :)

20. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Dando, však to není nic proti nicemu, me osobne naštve máloco, coz se teda dnesku podarilo, neb kralovna tak, jak mela byt byla pro me extra vyhovujici :) A ze na me ofi zapůsobilo, jako pichani do vosího hnizda jsem proste napsat musela :-D Presto jsem se tomu zasmála, stejne jako tady nekterym prispevkum o extrarychle kralovne a pod. Byt me to dneska nastvalo, coz přiznávám, urcite ne v takove mire, abych tady prskala vzteky na monitor, ci něco podobného, stale ten nadhled zustava... Co jiného taky, ve hre... :p A za me mas teda bod navíc, protože popíchnout takovymhle příspěvkem ty nejvic nastvane, to chce odvahu... xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.