Karnevalová královna (2. - 4.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Jonsdorf - to tedy jo - nejkratší. Po čtvrté hodině jsem nasela 10 akčních, pohnojila a urychlila vším čím se dalo a za hoďku jdu sklízet a čumím jako tele na nová vrata - akce ukončena. o_O

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  2. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Škoda,zítra jsem v práci,to znamená 15hodin pryč z domu,mohla jsem mít něco málo napěstováno.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Atina5454 - "Bližší informace pro vás budeme mít ve čtvrtek 4. října 2018. "
    Takže můžeš jít v klidu zítra do práce (taky jdu) ;)

4. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

danda-vnovis:
    A jak to bude s dárkama pro sousedy? Stihla jsem jim poslat bonbónové koše a ty jim teď seberete, když je akce odpískaná?

zejdy66 a marketka47 tohle ocenili.
  5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ano, koše budou bohužel odebrány, takže přijdou o své dárky. Ale taky je psáno, že bude kompenzace. Nicméně to samozřejmě jednotlivým hráčům tj. nám všem, nepomůže.
    Tak to prostě je a všichni o koše přijdeme.

6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

danda-vnovis: Tak to prostě je a všichni o koše přijdeme.

Takže příčina problémů je jasná - příliš štědrý systém v oblasti "košových srážek"...
    Ach jo. A takovou jsem měl radost, že jich je poměrně dost...

EDIT: Omlouvám se všem, kterým mé předchozí peskování snad mohlo kazit náladu. Kéž se restart akce povede a kéž akce samotná bude pro nás hráče přínosná (SK, SH, ZH, BZ, TBZ...) ideálně tak, jak kdysi původní Karnevalová královna!

Naposledy upraveno: 2/10/18
  7. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Snad po druhé za dobu co farmařím jsem koupila koš (ten nejmenší, protože jsem vytočila + 200 % do stodoly), použila co se dalo a po druhé sklizni mám napěstováno..., padátka taky ze dvou třetin a 103 košů, doufám (ale nevěřím), že až (jestli) akci spustí znovu mi vše připíšou :D

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Řekl bych že příšina je známá už několik let. Prostě nemůžou nasadit 5 akcí současně.
    Nechápu že jim to ani po těch letech nedošlo.

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Myslím, že se mýlíš - příčinou je to, že příliš mnoho hráčů si dnes vytočilo +200% do stodoly xD Opravdu v neobvykle velkém množství příspěvků se ten bonus zmiňuje. A to nemůže být náhoda :D

10. Baroland

Baroland Ikona fóra

Přes 170 košů,třetina napěstovaného...tolik sexi pracovnic lítalo vzduchem jen když jsem stěhoval dvoutunový kurník přes skleník. Cesta 9 metrů dlouhá (a 2,5 vysoká),mě trvala týden.Jen postavit tu rampu ze 160 palet...bože,zač mě trestáš.....a teď toto.!
    -.-

11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No ještě že ty koše nebyly s houbama.
    Tak to bych byl teda opravdu žádná legrace!

Jéééé lidi buďme rádi že jsme to přežili.
    Co je to proti nějakému hnoji i kdyby byl z vrtulema...
    :D

Naposledy upraveno: 2/10/18
  12. Brumík

Brumík Aktivní autor

Fáááákt ftipnýýý>:(

13. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Bude změna, začátek bude ve dvě ráno a konec za dva dny ve čtyři ráno.

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Pompo68: máš tam malou chybu. V rámci prolomení zažitých zvyklostí, příští královna překročí rychlost světla, tož skončí dvě hodiny před tím než začne.

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Trapný.o_O
    Já si myslím ,že RT teprve v průběhu akce přišel nato,že to přehnal s košema.Defakto to bylo jako u první královny,akorát teďkom padaly koše ze všeho,v minulosti jen ze zvěřiny.:eek:

16. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

to je hnus velebnosti :wuerg:

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

a tak pekne som to mala rozbehnuté, no čo, aspoň sa s tým odfotím
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] :(

18. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ještě že nepřišel konec světa,tohle přežiju.Prostě i technika si žije svůj život a provádí nám různá příkoří.Co se mi stalo,že mně to vůbec nevytočilo,asi jsem nemocná.....o_O

Xenie6161, modro.ocko22 a Jonsdorf tohle ocenili.
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Miloslav11 - "Za vulgaritu se považuje i její náznak pomocí teček a jiných znamének".
    Takže pár teček ve vulgárním slovu nic nezmění - je to stále vulgarita.
    Pravidla fóra

maribeja tohle ocenil(a).
  20. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Mno, ja jsem taky strasne zvedava, kdy a jak bude kralovna spustena znovu a v cem budou upraveny podmínky, protože jsem taky mela 69 kosu hned po první sklizni, coz je za me celkem dost (nemluve o sikovnejsich farmářích tady :) ) Ale kdo vi, v cem ta strasna chyba byla :-D Pravdou je, ze po spusteni akce se všechno dlouho nacitalo :) Mno, uvidíme, řekl slepy.
    Joooo a to "vtipne" ofi oznameni na me v tehle situaci pusobi jako pichnuti do vosího hnizda, toz nevim... xD

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.