Karnevalová královna (2. - 4.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jako kompenzaci OaD??? Tak to beru .... jdu někoho okrást, abych si spravil náladu :pxDxD

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Sakra já se na to vytramtarátrajtuju!
    Chtěl jsem akcovat a ono nic...
    Hurá...

-Kuteno- a babicka72 tohle ocenili.
  3. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Sklidte, co máte na ploše, stejně dojde ke zrušení a všichni budou začínat úplně od znova. Horší je to vždycky s bonusy, které si člověk vytočí a pak o ně přijde. Proto neplejtvejte čas čekáním a zkuste bonusy využít na něco užitečného, co vám ve stodole schází.
    Mikeši,. však sem napsala, akce je ukončena, neběží a už nepoběží. A navíc vám to sem nosím přímo čerstvé od zdroje,. ať to víte a můžete se podle toho zařídit nebo né? :)

danda

4. larelay

larelay Analytik fóra

Tak nad tímto řešením mi zůstává rozum stát a raději nad ním ani nepřemýšlím. Normálně je mi RT líto, hoši a dívky v RT už by vážně potřebovali odbornou pomoc...

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

malanek70 - já ti nevím, ale nesbíráš ty trestné body za vulgarity, napadání, dehonestace ? Takže si nejspíš za ty aresty můžeš sám
    - rozhodně to není z žádného rozmaru. Pravidla fóra hovoří jasně.
    Ale k věci ohledně přístupu na fórum, jsi-li zrovna zablokován - zjistila jsem toto: vyčistit historii prohlížeče, tak se na fórum dostaneš jako nepřihlášený uživatel (ty jsi tam zůstal "viset" jako přihlášený uživatel - proto ti to zřejmě nešlo). Nesmíš na fórum po vyčištění jít přes farmu, ale přes úvodní stránku.

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No stejne si myslim, ze hra mela zasadni chybu v tom, ze moc lidi sklidilo ve 14:00 (no i moderatori), tak to musi nastartovat znova :D
    Tak a ted mi to skuste vyvratit :)

Predpokladam ze nic noveho v OD nebude? Ale i tak budou pretizeny servery, to je prast jako uhod...

kiki2305 tohle ocenil(a).
  7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Samozřejmě Tassi, navíc někdo schválně pustil královně plavidlo po proudu a ona nestihla nastoupit, takže smolíček pacholíček a musí čekat na nové.
    Jen se přiznejte, kdo to byl

8. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak dobře, já těch 10 ovrtulkovaných polí za 1:15 hod. tedy bezpředmětně sklidím
    a budu se věnovat pěstování něčeho jiného...

a jakože O+D?

Dnes je opravdu DEN od božího rána... Ani Vám to nebudu popisovat.

maribeja tohle ocenil(a).
  9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Kvůli Caseyovi se to všechno podělalo ... podívej kolik toho stačil za tu chvilku nahamounit -.- pak bábu zalehnul a ona raději vzala roha.

10. cherry33

cherry33 Zelenáč fóra

Jsem se tak těšila, dlouho královna nebyla,škoda

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

To jako znamená,že nedojde k náhradě za vyplácané SH,zuzino a ostatní.Se asi někdo pomátl...
    Nebo si RT myslí,že O+D je nějaká náhrada?Na to jim házím bobečky.
    Kdyby nechali doběhnout akci s kapradím a spravili co je třeba,udělají lépe.
    Prosím tedy o vyjádření,jak to bude s tím,co jsme již do zrušené akce investovali.Děkuji.

P.S. Tak už jsem četla ofi ke zrušené akci.Z toho blablabla.. jsem celá natěšená.
    :p

safira65 tohle ocenil(a).
  12. spuntka

spuntka Magnát fóra

Tak jsem dala Protěž a sbohem královno - už na nic nečekám.

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  13. zl.jola73

zl.jola73 Pisálek fóra

ahoj nevíte proč mne zmizela akční rostlina a po sklizení není? ach jo to mě nebaví

maribeja a safira65 tohle ocenili.
  14. Skali

pajaable - cituji:
    • pro všechny uživatele připravíme kompenzaci, která bude zveřejněna ve čtvrtek a přibližně v pátek 5.10. nebo nejpozději 8.10. půjde kompenzace do hry
    KUK TADY

zl.jola73 - prosím, klikni na ten zelený odkaz, co jsem tady dala a dozvíš se více.

15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Takže děkuji za informaci. Nicméně bych uvítal, kdyby nám to, co jsme dosud získali, zůstalo do příštího spuštění akce...
    Minule či předminule to museli několikrát prodlužovat, teď holt budou muset několikrát startovat. Vskutku interesantní přístup!
    Přeji RT skutečně bohatého Santu! Snad jim velkoryse pokyne, usměje se na ně, zamává a bez zastávky bude pokračovat někam dál... docela by si to zasloužili, chytráci!

Poslední stav laskavce a padátek, jak jsem je zaznamenal:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Za sebe mohu prohlásit - než kompenzace, tak ať nám nechají, co jsme dosud získali!

Naposledy upraveno: 2/10/18
    vinea05 tohle ocenil(a).
  16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Skali ...píši v dodatku,že už jsem četla ty tlachy.Děkuji.Náladu mi to nespravilo.
    To už není farma,co bývala.Problém na problém se kupí a v RT bude asi hodně "nezkušených" lidiček,že to takhle kopou poslední dobou.
    :p
    Ale děkuji Ti za odpověď.

P.S. Jo,jo,letěla jsem kolem....
    xDxD

17. Skali

Aha, asi jsme se minuly ;)

pajaable tohle ocenil(a).
  18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Jedno nej to ale má, byla to nejkradší akce jakou si pamatuji.
    Vrtule v tramtárii, sup.hnojivo v tramtárii.
    No ještě že jdu zítra do práce.
    Hurá...​

19. libakos

libakos Polobůh fóra

Konec diskuse a hr na O a DxDxD

maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  20. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

Ať se jdou fakt bodnout .... :mad: Asi jako každej - naplánováno od včera, po 16 h raději zkontroluju, jestli akce začalaxD , sklidím, zaseju akční, vyplácám hnojiva, sklidím akční a prd .... a máme po ftákách .....

xhellax tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.