Karnevalová královna (2. - 4.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. malanek70

malanek70 Expert fóra

makak-magot "dozvědí se o tom stejně jako o zahájení akce - přečtou si to na fóru. Na něj se totiž dostaneš i bez přihlášení - blokace se týká psaní do fóra, nikoli čtení (to ani při současném řešení technicky nejde)." Tak to nevím, nevím, mě když před pár měsíci z rozmaru na dva týdny blokli, tak jsem musel chodit na německé nebo mi přeposílala novinky jedna hodná sousedka. Sem jsem se nedostal ani náhodou ;) A s akcí ať jdou do háje, pořád tady voláme po tom, aby ty akce neplácali páté přes deváté a pořád jako by hrách na zeď házel. Zhlíží se jen v zisku a nejen, že nám kazí radost ze hry, ale ani sami nejsou schopni realizaci hry zvládat. Ať nechají jednu akci a po skončení rozjedou další a bude to OK. Jenže to bychom jim museli do těch hlav asi namlátit kladivem, aby se to tam dostalo a uchytilo >:(

Naposledy upraveno: 2/10/18
    Brumík, maribeja a Arči1000 tohle ocenili.
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No a co co, mám tu připravenou úrodu sklidit nebo ne, dnes asi Královna nepojede jestli vůbec někdy ..... matla poraď, ty máš aspoň laskavec ,-))))

matlafous123 a michnaj tohle ocenili.
  3. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Ještě že z práce chodím až po 17 hodině. kolik já už dostal kompenzací za hry, které jsem ani nezačalxD.
    Právě vytočen bonus +1 na pole, tak jedu oba druhy kapradí a je klid;).

4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

ako som zvedava na tu kompenzaciu..lebo uz som mala napestovane,s bonusmi padatka +gastanka a kolko som minula SH a RH ani nehovorim,,,no nic necham sa prekvapit...fajn hru..

maribeja tohle ocenil(a).
  5. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Takmi to tak trochu připomíná vtip,jak postižené děti jeli na výlet a porouchal se jim autobus.Řidič odklopí víko motoru,vrtá se v tom,když k němu přijde chlapeček a říká mu:hjá fím co s tím je.Řidič jej odbyde ať odejde,asi po hodině chlapeček přijde znovu a říká:hjá fí co s tim je,řidič celý naštvaný se na něj otočí a říká:Co s tím teda je? A chlapeček mu odpoví:hje to lozbitý.:)

Pitrýsek47 a jan.svatek tohle ocenili.
  6. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Dando, diky za info, ikdyz ne moc potěšující... :-D No promlouvala bych se stejne jako -pechfógl- o drivejsi ohlaseni akce (aspoň tak jak byva zvykem den předem), protože sedet tady většina cely den nesedi a oznameni typu - akce byla znovu spustena je celkem k nicemu). Ikdyz chápu, ze to není uplne ve Vasich silach to ovlivnit. Tak pevne nervy vsem :)

danda-vnovis a švestinka tohle ocenili.
  7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Řekla bych, že jsem člověk, který dokáže pochopit chyby a že něco nejde. Nakonec mám doma technika, který neustále musí řešit problémy, že někomu něco v reálu nejde. Ale také jsem tedy zvyklá na to, že řekne, nepočítejte s tím, že to bude opravené do hodiny, dvou....
    Tak i tady bych ráda se dozvěděla nějakou informaci typu, dneska se to už nerozjede, další informace přijde třeba ráno. A nebo, že je ještě možné, že třeba kolem xx hodiny je možné znovuspuštění, kolem té hodiny vyhlížejte další informace. Ale jenom to, že máme být trpěliví, mě docela štve ač chápu, že modíci za tuto informaci nemohou. Ale takhle bych tam mohla něco dát dlouhodobého třeba do rán /to by zas bylo košů/ a nebo něco kratšího třeba na 5 hodin do té xxté hodiny. Co se divím, tady už jsem si mohla i zvyknout.....[​IMG][​IMG]

Nic, mám málo kukuřice, budu zatím pěstovat tu, jsem zvědavá jak dlouho mě trpělivost vydrží než tam dám něco na noc.

Jinak mě akce jela v pohodě až do této sklizně, kdy nevylétl ani jeden koš a když to bylo i z druhé plochy, tak mě to docela zarazilo.

Tak už info od danda-vnovis vyšlo, tak alespoň vím, že akce dnes ani zítra pokračovat nebude. Za to díky.

8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

No - sklízet zatím podobně jako někteří další zkušení hráči nebudu. Doufám, že oznámí, že nám to, co doposud napadalo a co jsme vypěstovali, zůstane a objeví se to při restartu akce. Pak s klidem sklidím.

Pokud ne, očekávám kompenzaci v hodnotě BZ za ušlé sklizně (a klidně i za parky a stonek) cca 5 megaBZ za 24 hodin... (no to myslím z legrace, nicméně pravda je, že denně si na těch 5 mega přijdu, a pokud nebudu sklízet, tak mám skutečně výpadek, ne? ;)).

I když ve světle toho, že Farmerama je v současnosti (za exponenciálního růstu náročnosti v BZ) nedohratelná, mi nějaký ten megaBZ navíc či míň může být, víte kde...:D

Ještě malá otázka: Chápu, že příliš "otevřené kohoutky" s koši by mohly ovlivnit ekonomiku hry (rozuměj, hráči by si nasyslili kdeco a nechtěli by utrácet reálné peníze), ale je to jejich (RT) chyba, ne?
    Mě se taky nikdo neptal, když jsem třeba omylem nakrmil louku slepic SK nebo pohnojil (v obou významech toho slova) pomocí SH louku pšenice - moje chyba, moje důsledky.
    Opravdu se těším, jak tohle budou vážení organizátoři řešit! :D

Dá se říci, že Karnevalová královna je čím dál tím vypečenější! xD
    Ještě že je nenapadlo nám vzít Obrstáje a Obrstromy, o případném Florenovém stromu nemluvě... to všechno jsou přece rovněž prvky, které (z pohledu RT) negativně ovlivnily ekonomiku hry, nemýlím-li se?

Takže od 19:30 Akce OaD?
    Ono nestačí, že souběh více akcí (jako obvykle) vede ke kritickému chování hry - my ten zmatek ještě podpoříme další akcí! My vám, kamarádi, tu Farmeramu s radostí třeba i dorazíme!!! Čest její památce!!!

Přijde mi to celé jako snaha léčit chudokrevnost pomocí pouštění žilou...:D
    Ale co, některým stačí kobliha, nám musí ucpat ústa něčím jiným (OaD)...

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak máme už na noc zasít dlouhodobky nebo to ještě dnes půjde? Tak na to si asi můžu odpovědět jen sama :eek::oops:

malanek70 a marian.rom tohle ocenili.
  10. alisek1984

alisek1984 Pisálek fóra

evoku57

je psáno že akce bude úplně ukončená :-/

Naposledy upraveno moderátorem: 2/10/18
    Danielaa25 tohle ocenil(a).
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jéééé, zaplácli nám pusu za půl hoďky jdeme obchodovat a darovat, mě klepne ,-))))))))))

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ale ¨úkol v družstvu zůstal:p;)

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

danda-vnovis - ne, že akce je spuštěna, ale že akce bude spuštěna.
    To bych se při té délce akce mohl také dozvědět až po akci.
    Já to povídal, že toto veličenstvo nás může jen naštvat.

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47 Poradim bez zaruky: ve chvili oznameni kriticke chyby mi zbyvalo 34 min. k dozrani. Zkusila jsem sklidit jedno pole, dat F5 a po minute se mi laskavec normalne pripsal, takze jsem to shrnula kombajnem vsechno a ve stodole mam tudiz 2,5 tis. akcni (mam vytoceno 200% do stodoly na 24 hod., takze bych ho tam nenechala hnit tak, jako tak).

EDIT: Nj, ted jsou na forech vsichni, tak to bude v OaD nabidek, jedna basen! xD

spuntka a maribeja tohle ocenili.
  15. makak-magot

makak-magot Stará škola

Ano, přímo ze hry se do fóra nedostaneš - to by tě totiž přihlásilo a mohl bys psát příspěvky. Ale pokud si do prohlížeče zadáš adresu cs.bigpoint.com/farmerama/board/ , bez problémů se do fóra dostaneš. Jen holt budeš muset mlčet, protože budeš mít vše jen pro čtení
    ;)

tydýtková a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  16. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Díky přípravám na královnu už mě nevypadalo tolik repráků na předešlou akci, než jsem doufala. Vypotřebovala jsem hromadu vrtulek a ponožek a stejně musela 6 repráků koupit za floreny. A teď koukam, že jsem se mohla na celou královnu vykašlat a nasadit všude stromy. A to jsme čekali až do 16 hodin a nesklízeli:wuerg:Už není akce za akcí, ale už se překrývají a potom to takhle vypadá. Říjnovou tabulku přehledu akcí už mam pomalu přes celý monitor, jak je nacpaná:eek: Do toho si někdo vymyslel to jiné zobrazení akcí, tak klikam, klikam, klikam z jednoho infa na druhé, třetí.....Nic bych neopravovala a celou akci zrušila a přesunula na listopad na celý týden, aby si hráči pořádně zahrály. Pokud se královna bude prodlužovat, bude se překrývat s dalšími dvěma akcemi a to teda bude paráda!!! :D

malanek70 a maribeja tohle ocenili.
  17. tatana60

tatana60 Rádoby autor

To vše je hezké,tak je v tahu zbytečně kombajn,hnojivo,superhnojivo,Zuzančino superhnojivo,mrkvovojablečná marmeláda a nevím co ještě.No to jsem zvědavá co vrátí:wuerg::wuerg::wuerg:xDxDxDxD

maribeja tohle ocenil(a).
  18. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Technické problémy, které brání opravě a opětovnému spuštění akce nás moc mrzí, ale je nezbytně nutné akci ukončit. Bližší informace pro vás budeme mít ve čtvrtek 4. října 2018.

Tak zasejme dlouhodobky;)

19. máťochov

máťochov Stará škola

No a je to, místo chytání dárků jdeme šmelit:p.

Pitrýsek47 a matlafous123 tohle ocenili.
  20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Trapnou kompenzaci nepotřebuju... stačí když při příštím pokusu o Královnu se mně připíše to, co jsem již získal a klidně si můžou tu další Královnu zkrátit o 2 hod ,-)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.