Karnevalová královna (2. - 4.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Rozpestovala som za pomoci SH a dala som minipolíčka. Trikrát po sebe som sadila a zrazu kráľovná ktorej to asi išlo na nervy všetko zrušila.

myš59 tohle ocenil(a).
  2. masožrout

masožrout Zelenáč fóra

Asi zase udělali soudruzi chybu, rostliny, vrtulky a kapky v tahu a nikde ani čárka, že by něco vysvětlili.:mad:

maribeja a myš59 tohle ocenili.
  3. Mr.Shovel

Mr.Shovel Pisálek fóra

A má cenu psát jak jsme naštvaný? Tohle je zrovna jedna z nejlepších akcí a každý se na ni připravuje. A teď... >:(

švestinka, myš59 a ldivacka tohle ocenili.
  4. Mythosa

Mythosa Zelenáč fóra

Ahoj, chci se zeptat jak to, že jsem nedostala žádnou plodinu na karneval a ani nemám k této hře přístup. Děkuji za odpověd

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím vespolek,

bohužel je v akci chyba a tak ji prozatím zastavili. Nemá cenu psát, že vám nejde, nejde totiž nikomu.
    Děkuji

PS: jakmile budou další informace určitě vám je hned předáme.

vladenkaner a Koulička1 tohle ocenili.
  6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Mr Shovel nemá, my s tím stejně jako vy nic neuděláme.
    Do odvolání je akce přerušená a odebraná ze hry Mythosa. Vyčkejte na další instrukce. Až budu mít info, že akce je spuštěna, jste první, kdo to bude vědět. Napíšu vám to a pajda vám zveřejní potřebné informace v ofiku.

Danda

7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tento typ akce, zdá se býti dost rozverný.
    Už mi spadla celá hra.
    Takže nazdar za 3:00 hodiny. Kapradí jsem zasadil na 2x ale snad se povedlo.

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

EDIT:

• Proběhla změna barvy u plodiny Laskavec (Láskavec) na modrou.

[​IMG] [​IMG]

U mě žádná změna barvy neproběhla;) http://prntscr.com/l1buak

pajda361

Omlouvám se,chybka se vloudila;)vlastně jsem měla vyvodit z infa,že se jedná o jiný laskavec,než ten co byl momentálně ve hře,neumím mezi řádky číst,tohle bude asi můj největší problém:cry:

Naposledy upraveno: 2/10/18
  9. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

já naštvaný nejsem jen se tomu směju Od 11 hodin zralé dlouhodobky na vypadávátka a rozpěstuji pomocí vrtulek a sh a nic. Že já nepěstoval místo dlouhodobek radši kapradiny.:D

maribeja, švestinka a myš59 tohle ocenili.
  10. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

královnu mám ráda.
    tak snad to brzy spustí.
    jako všichni jsem rozpěstovala a nic. tak snad akci alspon prodlouží

11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Asi na RT pošlu právníka .... nejlépe z Plzně, ten jim ukáže, asi nejlepší bude Verešová .... ta jim ukáže, třeba nový plavky :p

To je zase poprask ....

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj modro.ocko22,

změna proběhla u stálé plodiny určené pro level tuším 234. Máš tento level?

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já mám sice taky už uzrálej laskavec na poli,ale nikde není psáno,že mě po sklizni zůstane. Stačí opravnej skript-vše sklizené zmizet- a je to. Možná až hru opraví,dají místo laskavce Truskavec a nemusí vymejšlet skripty které by "zmizely" aji to co jsme pěstovali včerá.
    Jé..to by teprv bylo řevu,kdyby se vrátili nubloni bez půlky již jednou hotového.

dasa1143, myš59 a matlafous123 tohle ocenili.
  14. makak-magot

makak-magot Stará škola

Tož hodně štěstí s tem pertinaxem.
    Tonek Trósil, Katoda Olomóc
    ;)

15. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

doufám když jsem nyní zasel dlohodobku,že akci zase spustí:D

myš59 tohle ocenil(a).
  16. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

No, (před?)minule královna nešla pořádně/sekala se celé dny, tak ji prodloužili o dvě hodiny.:music: O čemž jsem se dozvěděla náhodou po práci, když jsem si po původně ohlášeném konci šla sklidit farmu v knihovně (- ještě jsem neměla chytrý mobil s internetem).
    Takže čekám ohlášení někdy uprostřed noci, že akce už běží a bude prodloužená o 3 hodiny 15 minutxD

Peto121 a švestinka tohle ocenili.
  17. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

pokud nemáš hotový úkol v družstvu na guáno, aspoň můžeš dokončit,

lott_lott a MatysekKamilek tohle ocenili.
  18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

.helm.
    Naopak, RT usoudil,žebychom si moc nahrabali,tudíž dojde ke zkrácení! Vidím to na zkrášlení alegorického vozu a šmitec!:eek:xD

19. llew65

llew65 Vážený autor

To se zase soudruzi z NDR pěkně sekli. Akci sice prodlouží (možná) ale marmelády a podobné, co na rozpěstování použiji mi nikdo nevrátí. Fakt mě ta hra přestává bavit.

20. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Ahoj v FAQ se vloudila chybička slovenský názov má byť Láskavec, ale je tam Tropická papraď :) ;)
    Možno preto nám zmizol z hry ??? xD:):D

maribeja tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.