Karnevalová královna (17.2. - 22.2.2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/2/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Hezký den vespolek, no je vidět, že krize se dostala i mezi šlechtu, královna zřejmě nemá na rozhazování, mám tucha, že příště, jestli teda ještě někdy dorazí, bude po nás házet už jen cukrátka :wuerg: Ale nevadí, pozitivum je, že ušetřím bonusy, PL, SH i vrtulky a pomalu bez nadstandardu za pomocí jen klasických zdrojů (V+H) se dohrabu ke zdárnému konci až k pikolce. Plýtvat na tuto akci Jacky a pod., se mi zdá holý nerozum aneb taky nemám na zbytečné rozhazovaní, takže milá královno tvé preference opět padají níž 8)

2. libakos

libakos Polobůh fóra

Také mám pocit,že královna je jen pro nižžší lv, banány ani bbz nepotřebuji a i když se jim vyhýbám,přesto jsou miliony BBZ v košíku ,takže picolku a šmytec.Snad vypadne něco lepšího než tanec v listíxD

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jdu chválit :D ráno po mě opice hodila 3x Rybí kostru (najednou) zasadil jsem, teď odtajnil: Metuzalém, Akácie sivozelená a Tulský strom XL, za mě dobrýýý.
    Chytil jsem bednu s točením a z fičáku sladkostí rýmu;)

4. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Zatím [​IMG] a pochytáno téměř vše.
    Škoda, že nejde nějakým kouzelným Arabeliným prstenem proměnit pochytané TBZ na BZ...
    To by rázem těch 23 mega BZ za těch 63 her bylo výrazně vyšší.:D
    Všem přeji hodně úspěchů při chytání... a Královnu prosím - méně TBZ a více BZ! ;)

5. rysak87

rysak87 Perspektivní autor

Karnevalová královna je asi v insolvenci,takže dodělám doprovodnej,dojdu pro picolku a končím:cry:

6. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

Ahoj..Prosím vás královna je v karanténe? Tak chudobná je chúdiatko že mám chuť jej hodiť naspäť tie banányxDxDxD

7. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak kytek by bylo přehršel, teď jen nahonit čajotem padátka a ať se práší za kočárem :D.

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    taky jsou mi TBZ hodně potřebné,jinak královna upadá,brzy skončí někde úplně dole ........
    :sleepy:

9. libakos

libakos Polobůh fóra

Picolka je doma ,tak už si budu od královny brát jen to co se mi hodí,těch skoro 11000 banánů mě fakt stačí;)

10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

libakos
    Taky jsem zkoušel si "vybírat" z vyházených dárků (TBZ a ZB jsou mi k ničemu), nicméně jsem zjistil, že je lepší (kvůli soustředění) snažit se pochytat všechno. Když jsem si vybíral, minul jsem i to, co jsem chtěl chytit...

11. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky vespolek,
    zatím odehráno 75 miniher.
    Královna je skoupá, tak nevím, zda má cenu v akci pokračovat.
    Jedině snad kvůli farmářským mincím, SH a SK. Přibývají sice pomalu, ale zase je to grátis.
    Farmaření zdar! kája53

12. libakos

libakos Polobůh fóra

jan.svatek-máš pravdu je to blbost, aspoň že ti co mají ještě potřebu sbírat banány a BBZ mají radost ;)

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezký večer u královny :) já říkala, že je opět lakomá, samé cukrovinky a žádaných věcí málo :p no nějak se mi to přepěstovalo a tak budu muset kolem jejího kočáru ještě chvilku lítat xD chybí košíky, na noc jsem dala lablab, ať si brzo ráno zaběhám :D bedýnek s lístky bylo 8 a samé zelené, jedna z bonusy dala rostlinné výnosy, tak dobrý :p no měli by ji už možná vyměnit ..

14. raddre

raddre Baron fóra

Pěkný večer, doprovodný úkol splněn už v poledne, ale nějak jsem neměla sílu a chuť lovit "královské" dárky, tak jsem se na to vyspala, těch zbývajících 6 košů daruji někdy později, farma v normálním režimu, stonek stonkuje, piccola bedna se líhne, v bonus bedně bylo 100% rostlinných výnosu, nato, že jsem to dělala ani ne 24hod. tak to nebylo zas tak marné

15. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Pekny vecer Vam prajem :) Tak mne chybaju pajdatka 62ks :cry: a budem mat vedlejsak hotov:music: Kedysi sme nahanali banany a teraz sa im vyhybame ale ked stoja v ceste tak co s nimi xD TBS este potrebujem ;) No inak ako hovorim ked neprsi aspon kvapkaxD a hlavne mna pekne prehana ta potvora a este schovava lepsie odmeny za cukrovinky :mad: no ja mam oci vsade a vidim aj za roh tak ma smolika xDxDxD Peknu hru prajem a snad este popusti kohutik a bude aj prsat :music:xD:music: grose by sa mi hodili,este nemam odomknutu celu mazlikarnu :oops:

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Audienci u královny jsem absolvovala sedmkrát, na další nemám vstupenky. Asi budu muset zrušit na některé další ploše chovy a výrobny, tímto tempem se k piccolce neprokousám, k řádku tak-tak. Mno, nechám to na ráno, propočítám a uvidí se...

17. rysak87

rysak87 Perspektivní autor

Farma v normálu.Všem hodně štěstí.

18. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

19. janar53

janar53 Perspektivní autor

Tak nevím, blbne jen můj počítač nebo jeto i u vás? Královna se seká a posílá jen to, co se jí chce, nemohu chytat:cry:
    samozřejmě po vyčištění i aktualizaci-několikrát

moncicak7070, -Jara05- a Y_n_O tohle ocenili.
  20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

janar53, já hraju farmu přes GCH prohlížeč, ale minihry jen přes klienta, tam se mi to neseká. A ona toho užitečného stejně háže málo, jen cukrovinek moc :)

Naposledy upraveno: 19/2/22
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.