Karnevalová královna (17.2. - 22.2.2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/2/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ledvinka01 - postupně to dodávat můžeš, pokud máš v nastavení hry povolené částečné dodávky

část dodávky.png

PS: jen je potřeba si dávat pozor, abys nedodala všechny akční rostliny co máš a nemusela pak znovu rozpěstovávat ;)

Naposledy upraveno: 17/2/22
    raddre, -Jara05- a Apachie1 tohle ocenili.
  2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, já jsem zatím po druhé otočce. Přitom příprava byla důkladná. 4x Jack, 2 řádky v nebi, akorát jedno odkliknuto předevčírem a druhé včera. Zdá se že nepřítomnost kolegů v práci má i jiné než fyzické důsledky. Ale když končil Večerníček tak napěstováno bylo.:)

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak toto je fakt o chlup :cry: xD

[​IMG] ... [​IMG]

4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Svätý grál pestovačiek je tu a ... ja som na to včera hodil bobku,takže bez prípravy! No nevadí,nejako bolo,nejako bude!;)

5. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Rozpěstováno a díky +1/6 hod se počty trochu navýšily.
    Nejprve plním doprovodný úkol a sbírám koše. Zatím odehráno 7 her.
    Pěkný večer a přesnou ruku :)

6. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Odehráno 14 her a nějak se mi zdá,že ta vopičí královna je zase o něco lakotnější než ta předcházející, příště už bude házet jen lízátka a přidá i bobky :p

Hotovo, picbedna doma stonek nějak o ničem.
    Jo kdysi to byla akce akcí,Opravdová královna :oops:

Naposledy upraveno: 18/2/22
  7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som až teraz rozpestoval a zasadil akciovku.Nikam som sa neponáhľal.Tak pokračovať budem až zajtra nechce sa mi zbytočne na noc aktivovať Jacka a bonus +1 do stodoly.Ponocovať sa mi nechce,lebo nejaká pliaga na mňa sadla:(:(.

8. coneznam

coneznam Osvícený autor

No tak nevím, ale kromě lízátek, bonbónů a čokolád toho tedy moc nepadá. Ostatní aby pohledal s lupou a baterkou i v pravé poledne

9. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Ahoj, no asi hodně lidí překvapím, kupodivu jej ani tak asi nebudu používat na padátka, jako spíš kvůli tomu +1 na zázvorovník (je třeba do krmiv) :D.
    Přiznám se bez mučení, že se mi do téhle akce ani nějak zvlášť nechtělo, zlákala mne vidina zelených kapek a vrtulí od královny, no zatím to spíš vypadá na kokina xD...

10. anvan

anvan Dozorce fóra

Dobré ráno,
    dnes jsem si pečlivě posbírala 30 košíků od královny, ale jak píšou farmáři "nade mnou", královna má opět utažené kohoutky. Minule jsem se soustředila na bedny, co vyhazovala, ale teď vyhodí tak jednu za uherský rok. Nicméně radost by mi dělaly tropické body, kterých nasbírám do jednoho košíku vždy 1-2 miliony, ty jsou mi ale k ničemu, když jsem na baha v lvl 600. Takže kvůli lízátku nebo čokoládě, a pár odrobinkám, se mi na tohle vůbec nechce plýtvat nějakými bonusy apod. Dojedu tedy v klidu pro picolku a končím.
    Dříve snad nejlepší akce na farmě, teď opravdu bída.

11. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Moc nepotěšilo co tady čtu, ale jsem optimista a věřím, že RT nám něco ještě "pustí". KŠ nedalo nic a já, Barka lakomá, šetřím bonusy na něco lepšího. Akce na Baha mě nevadí, tak tam akční ještě chvíli nechám, třeba se to rozjede k všeobecné spokojenosti.
    Přeji všem pěkný den a ať Vám dá královna co chcete nebo potřebujete!

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

36 jízd, musím potvrdit, že kdo čeká závratné odměny, tak bude zklamaný. Bonbónů, lízátek, čoko až oči přecházejí, rovněž tropických BZ (jak jinak jsme na Baha), sem tam 1x SK, SH, zlatý banán, rama mince, krejcary, bedýnka přihl.zvířat, 3 sazeničky Rybí kostra.....
    S košíkem se nemusí ani hýbat :) dřív jsme se pro 1 banán mohli přetrhnout:D no, picolky po nás královna házet nebude. Nenapadá mě žádná odměna, kterou by hráči ve vyšším levelu uvítali, všechno máme....tak jen si hrát pro radost a přát těm "nižším" to, co potřebují.
    anvan: pro nás, kteří jsme na Baha v lvl 600, asi zvlášť odměny nevypíšou, prostě TBZ spadnou do černé díry ;).

Naposledy upraveno: 18/2/22
  13. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

prosim poradte ake mate finty na hru aby ste to zvladali napestovať v takom množstve

kája53 tohle ocenil(a).
  14. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

jozefinapizgovaguza - pokud to jde pěstovat na všech plochách - malá políčka + MJS + voda + hnůj.
    A potom z jedné sklizně máš 188+188+156= 532 x 3 =1596 růží, pokud stihneš 4 sklizně za den- 6.384 ks Když nemáš otevřené vodopády, tak to bude ze sklizně 1.128
    Když budeš mít štěstí na kole můžeš získat víc, ale...

15. 14087

14087 Dozorce fóra

Tak já tentokrát zasela 15 ks až o půlnoci a zalehla po 18 hod šichtě.. kolo nedalo nic a tak to bude pomalé.. nevadí.. bbz stejně nepotřeba a kam dojedu tam dojedu, všem fajn akci a pěkné úlovky.:music::);)

16. 007lala

007lala Pilný autor

Vrtulky ani zelené kapky nebo SK jsem už ani nečekala, po předchozích královnách už až zas takový idealista nejsem, ale aspoň normální body bych si dala říct. Přece jen ty několikamiliardové skoky mezi vyššími levely chvilku trvají... Jenže padají jen sladkosti nebo banánové body, které jsou k ničemu, protože Bahama už moc výzev farmářům ve vyšších levelech nenabízí. Takže Královna je bohužel další akce, která má sice dobrou pověst, ale už za ní daleko zaostává.

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

18. raddre

raddre Baron fóra

zdravím, mám sice jen 25 jízd, ale chuď do dalších asi odvála vichřice, říká se sice "nemusí pršet, stačí když kape", normálně odměny neřeším, jenže ty desítky milionů TBZ a banány, mě ničí a berou chuť do další hry, vidím, že nejsem jediná, tak jdu pokračovat abych získala nějaký ten SB a piccolu. Přeji všem pěkný den a ať je k vám královna štědřejší a dá vám co chcete nebo potřebujete

19. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Zatím jedu lážo plážo, Jacky aktivuju, až to bude i s děsivkou :p Pak možná zkusím i KŠ, jestli něco nedá

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Najlepšia kráľovnička bola tá prvá.Potom postupne nič moc.Tak že urobím iba úlohu a končím.Lebo tie lepšie akcie vždy pokazia:sleepy:;).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.