Karnevalová královna (16.2. - 22.2.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/2/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Meli8

Meli8 Rádoby autor

prosímtě co je to pobyška

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Sice je tahle Královna jen napodobenina, ale na Bahamě se toho moc neděje, tak není důvod se neúčastnit. Určitě to potáhnu přes doprovodný úkol a bude-li něco navíc, bude to bonus. :)

Padátka zatím jen z plantáže (lablab), napadalo 85, to vypadá docela nadějně.

3. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O a odkedy je v češtine zavedené ,,nie len'' ? :D

K veci:Vyskúšal som darovaný kôš a nebolo to špatné.Spadlo mi len na záver niečo,ale vcelku dosť na jeden kôš som chytil.Ale rozhadzuje biedne!

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Raději bych doporučil ve mlejně zadat krmení na dlouho! Kdysi moje sousedka přehlídla doprovodný úkol a mlela květinový koše ve mlejně. Zbytečně pěstovala hafo akční plodiny navíc!:cry:

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Peťo, když můžeš československy psát Ty, já taky. No ani maškrty ve slovníku nemáme xD

Podruhé rozpěstovávám, ani si nepamatuju, kdy jsem začínala akci včas. Vehikl zamrzl, stodvacet lístků, půl zelené, půl modré a ani ťuk. Co se dá dělat, pojedu trubka tyč, teda voda hnůj s MJS. Ono to nějak dopadne :)

6. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky:inlove:
    Mám volno do neděle, takže do akce jdu. Tak dojdu aspoň po stonek :D, protože na padatka mám smůlu:cry:
    Přeji všem fajn hru, ať padá a roste8)

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - nič v zlom,nie,že sa urazíš.A maškrty ma nenapadli. :p Ja som pretočil len okolo 70 lístkov,ale tiež mám guľové,tak nejako bude.

8. libakos

libakos Polobůh fóra

Pěstuji jen na 2 plochách,vodopády nebourám .Sledovala jsem biatlon a odstřelila jsem si skoro 3000 hnojiva ,ach jo, tak jsem každé ráno dávala pozor>:(Na trhu draho ,budu se muset taky víc soustředit i když je to jen hraxDKrálovnu mám ráda ale už to není to co kdysi:(

9. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Meli8 rostlina na baha má čas 24hodin.

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na noc jde na plochu lablab, padátka nepadají ;)

11. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

ahojte, ešte sa opýtam, tie bonbony, či cukriky a lízatka su vlastne načo ? ďakujem

moncicak7070 a smoulinek123 tohle ocenili.
  12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Džejninka73 - no predsa na párty!!!!Veď je karneval!

smoulinek123 - vďaka za objasnenie,ani mne nebolo jasné,čo to je,lebo u nás je to Ixora.(ale netrápilo ma to.)

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Osladíš si farmářský život ;) promění se ....
    Darovaný koš nic moc odměny, 1 SK, SH, Zuzi, fusky asi 3x, body, ale hlavně, že je nálepka v albumu :D.
    A proč zrovna pobyška, to z ní padá víc než z další dlouhé saquara? Čas ale mají stejný.

Naposledy upraveno: 16/2/23
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Džejninka73 - ahoj, po skončení akce budou cukrovinky proměněny dle tohoto kurzu ;)

sladkosti výměna.png

15. BigClick

BigClick Expert fóra

Zatial takto. Ale este dnes dokoncim ukol v druzstve a viacej nemienam hrat.
    Pekny vecer, farmari!

P.S. Hlasim uspesny koniec (pre mna :p).

Naposledy upraveno: 16/2/23
  16. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Pekny vecer prajem ;) mne sa zadarilo v robote rozpestovat tak uz idem na vsetkych 3 plochach :music: KS mi ukazalo akorat 2x +1 ale nedalo :mad: skusim neskor ;) bosorku som rozpestovala pred chvilkou,no nez pojdem spinkat tak bude mat ruzicky tiez na vsetkych plochach :) kosov mi napadalo 384,zatial ich nebudem riesit ;)

17. ezzra

ezzra Hrabě fóra

u mna len takto,,snad dnes este nieco dodam a idem lazo plazo.Ked som sa uz pustila dotoho.;)

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tímto považuji misi za splněnou!8)

19. máťochov

máťochov Stará škola

Nestíhám kaolínexD.

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer s královnou :) tak já hlava dubová, jsem dala dva a půl tisíce růží do mlýna a mletí byla rychlovka xD
    Teď už to jde všechno do družstva, na noc půjde lablab a zatím je 21 her :p myslím, že není kam spěchat a míjet SH za ty cukrovinky co madam hází, se nevyplatí ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.