Karnevalová královna (12.2. - 17.2.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rysak87

rysak87 Aktivní autor

pezt-spíš zdar pohřbu;)

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Akce komplet hotová. KŠ bylo sdílné a dalo 100 %. Použila jsem pár Jacků a pěstovala na všech třech plochách. Padátka jsem získala z pokrácené zeleniny a bez použití SH. Odehráno 64 her. Napadlo 2170 HM. Nejlepší zisk: 65 a nejhorší 5. Meče jsem dnes během BB vyšlechtila - stačily dvě otočky.
    Tímto akce pro mne končí.

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Řádek mám, 53 jízd, 1810 mincí, zasadil jsem, něco ještě v příštích dnech pochytám, teď nemám do čeho ;).

4. rozbob

rozbob Pisálek fóra

Osobně si do koše rád vždy něco pochytám, jen mě teď zarazily odměny v družstvu, kdy dřív bylo výhodnější splnit úkoly než mlít ve mlýně. Ještě že jsem si toho všiml dřív a ověřil si to zde na fóru, než jsem začal dodávat :D

5. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Hlásím hotovo. Štědrost královny nemá cenu komentovat, už tady o tom bylo napsáno dost. Jsem ráda, že to mám za sebou.
    Úspěšný a pohodový nový týden přeji Vám všem!:)

6. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Od včera mám hotovo v družstvu a na 10 miniher ještě přepěstováno. Čekám na padátka. Tak vyzobu, co se dá a dám bahamku zase do pořádku. Jako na potvoru mi v noci padlo 100%. To je vždy tak. Když o nic nejde, tak premie padají. Ale ono se to hodí. Napěstuji krátkodobky do sezony.

7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

idem z karnevalu, nabalená odmenami, superkrmivom, hnojivami, parfémami deluxe:inlove:....
    [​IMG] 312 košov som odbehala, najviac hviezdnych toliarov na jeden kôš hodila 65, SK 10
    [​IMG] [​IMG]
    obchod vykúpený a do štrimfle si odložím 3590 HM [​IMG] :D

Nech sa vám darí;)

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Akce téměř hotová, ráno to snad dotáhnu, dopoledne strávím v HK, tak snad to dopadne.
    Druhou akci trochu popoženu těmi brky, ale až budu doma... do té doby snad nasbírám dost těch červených per...
    Ještěže občas skočím na fórum, výběhů na ropuchy mám 16 + 13 červených, tak snad nachovám dost na blížící se akci... ve stodole jich přezimovalo jen 98 :oops:

9. maribeja

maribeja Komisař fóra

Ahoj akce hotová,i když kolo nedalo ani plus jedna a to a to trvá už dlouho.použila jsem zásoby sh a nějaké Jacky ,tajemno usazeno,ale vše lišta.nějak se té nové ropuše ke mně nechce.

10. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

Karnevalovú kráľovnu som nemohla vynechať, je to klasika 8) aj keď bolo za posledné roky mierne znechutenie, musím povedať že teraz to padá slušne, hnojivá, krmivo aj mince. Horšia je ponuka, čo si môžeš kúpiť za mince. Ale zachytala som si a prekvapivo ma to tentokrát bavilo :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.