Kaštanový festival (21.11. - 28.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 20/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Dala jsem se na boj:) zásoby stromů došli:)
    prosím jestli máte někdo možnost kupte něco - nakoupím za to plody stromů.
    Na trhu BF mám šlechtěnce – větrná slípka 758.000,-, 2x byznys opice 150.521,26 , netopýr sportovec 785.000,-.
    Netopýr 25x 17 nabídek po 750 KR/ks, spoustu krmiva, produkty sýr po 2.000 kr, guáno po 1.250,-, hit po 1.350,-, kozí mléko po 650,-, MJS za 45.500.
    PŘEDEM DĚKUJI. Moc děkuji všem co poslali kaštánek a koupili na trhu zvířátka, kytičky atd. Denča

lacrima tohle ocenil(a).
  2. emkopa

emkopa Pilný autor

dekuji za odkup letajiciho prasete a ostatní taky a taky dekuji hračum trh AR že ponukaji plody mombi,liči,kunqnat,kakao pod 100 a javor,mandle olivy pod 65 za predane šlechtence skupujem dekuji mam ešte dalšie šlechtence pošlite sovu nechcem to zbytočne davat na trh aby som neplatil provizi ale nakupil plody trh AR

3. snupinka12

snupinka12 Zelenáč fóra

Tak stodola vymetená, šmejdím, kde co ještě prodat, nějak nenacházím :D V tabulce někde kolem 500 místa, protihodnota 80 mega. No nevím nevím :(

lacrima tohle ocenil(a).
  4. _merien_

_merien_ Pisálek fóra

Ahoj,tak jsem se dala taky na Topku,prosím kdo má trh AD jestli by něco odkoupil od _merien_ moc by mi pomohl. Prodávám šlechtěnce za reálné ceny(požitkář). Díky za to.

5. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Dnes musím opravdu poděkovat petal.ap za obrovskou pomoc na trhu a kdyby měl někdo zájem mi pomoci mám na trhu BF pírkového netopýra , čtverzubou rybu a čmeláka , každá pomoc od vás je vítána . prodávám i výrobky a žábu moc děkuji . Ještě zelený čaj , káva a ibišek .

Naposledy upraveno: 26/11/14
    lacrima a Lyzarka tohle ocenili.
  6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Pomáhám jak můžu, posílám mlsky, bohužel počet dárků je omezen, kdyby ale někdo chtěl ještě pomoci na trhu s nákupem nebo levným prodejem, ozvěte se, rád pomůžu trh AB 8)

Lyzarka a lacrima tohle ocenili.
  7. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

Ja by som potreboval na trhu AA odkpiť parfemy a vajcia pomôžete mi udržať sa v Topke 1000.Prípadne napíšte.

8. hudy260

hudy260 Perspektivní autor

Tak já mám splněno na obou farmách, do Topky nejdu, ale klidně někomu pomůžu..akorát jsem při pročítání nenarazila na nikoho, kdo by chtěl pomoci na trhu AV nebo BE...když tak se ozvěte, klidně i holoubkem...
    hudy260 nebo hudy536

lacrima tohle ocenil(a).
  9. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tak akce konečně splněna, poslední kaštany dopadaly zároveň s poslední sklizní slunečnic, šlechtěnce jsem taky kdesi vyhrabal. Možná zkusím někomu na trhu BF pomoct s tou topkou, pokud takovou osobu najdu a budu mít krejcary na jeho nabízené zboží.
    Těm co ještě plní akci držím palce, těm co se pokouší o topku samozřejmě taky. ;)

lacrima a hubabuba1968 tohle ocenili.
  10. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Mahira kde bych vzala 400 Mega to nikdy mít nebudu já se držím při zemi mě stačí jen 40 a krejcary jsou a budou hlavní je že máme zdravá zvířátka a nezkaženou úrodu :D Jinak jsem zase neodolala a něco do toho bezedného sudu hodila já jsem prostě nepoučitelná :p

Lyzarka a lacrima tohle ocenili.
  11. takjo

takjo Pisálek fóra

Monicka79 A kdo je tu poučitelný? Též si říkám už nehodím bude na příště a pak je to jinak, ale už se krotím je jedno jaké bude místo, ale hlavně, že bude.

lacrima tohle ocenil(a).
  12. -Brontosaurus-

-Brontosaurus- Zelenáč fóra

Ahoj....TOPku tady nejedu a tak rád pomohu...Tady jsem trh AJ. Jinak pro majitele AO trhu hraju jako -Elcondor- a jsou tam za zajímavou cenu šlechtěnci...

13. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak vzhruba už 300 těch kaštánků navíc. :) Jinak koukám že se další hráči pustili do Topky. :)

bbowling: Jestli chceš u mě by se taky nějaká houska našla třeba ti to pomůže :p

14. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Tak jsem chtěla udělat jen první dva úkoly a nakonec už jsem dávno na konci.Jen Topku nedělám.Ale slíbila jsem si,že budu celý rok pilná,budu střádat a utahovat si opasek a příští rok se pokusím.Při mé smůle zruší Topku nebo celé dožínky.Vždyť už teď mají velké zpoždění.

Apropo: pokud chce někdo podpořit písněte co byste rádi,jinak můžu i něco levně nabídnout na trhu AA nebo AZ.Pokud se dopoledne ozvete a já neodpovím,nelekejte se,jsem v práci.:)

Witchy.D, Lyzarka a lacrima tohle ocenili.
  15. zuzana57

zuzana57 Rádoby autor

Na trhu AY kdo může ať pomůže s mým prodejem. Díky! Už nemám krejcárky a dva dni ještě před námi. Všem Topkařům držím palce ať Vám to vyjde. zuzana57

lacrima tohle ocenil(a).
  16. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Zdravím...také mám akci hotovou už 48 hodin...ani jsem to nechtěla psát...no příště nepustím ani toho nejnižšího šlechtěnce:music:
    TOPkářům hodně štěstí;)

17. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

jéééé jsem chomout myslela jsem 400 mega protihodnoty né krejcárků
    děkuji za Topku je to jak s dětma nepoučitelné nenapravitelné
    původně jsem hodila do sudu přebytky plodin + kaštánky a už v tom jedu už se vezu..........:music:
    ale musím Vám říct jsem za to ráda hra ně nudila nebavila ale věnovala jsem ji dost času a ted .....baví mě to a moc jupííííí čerte

18. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Ahoj, naházela jsem tam za 60 000 000, tak teď čekám, až se bude aktualizovat žebříček. Pokud by mi byl ochotný někdo pomoci trhu AV prodejem plodin nebo nákupem nejvyšších šlechtěnců, byla bych moc ráda.

Moc děkuji sousedce BEBUSCHE za zaslání marmelády na prodej. Všem moc děkuji, budu se snažit, a pokud to nedopadne, tak mě utěší slova klasika : No co, aspoň jsem to zkusil...

Edit: tak už tam jsem, 774 místo..

19. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Hezký večer, ráda pomohu, pokud je někdo trh BC. Pošlete mi holuba.

Všem, kteří si vůbec troufli udělat celou akci a nakonec šli do Topky, držím palce!
    Osobně jsem moc racionální a tuto akci jsem po dlouhé době úplně vynechala.

michnaj a Lenka*14 tohle ocenili.
  20. Borek51

Borek51 Rádoby autor

Ahoj jsem trh AJ odkoupil by někdo z trhu zlatého osla a lítací prase? Hodně by mě to píchlo před finále

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.