Kaštanový festival (21.11. - 28.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 20/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana563

jana563 Dozorce fóra

Asi jsem za hvězdu.Ráno jsem sklidila a divila jsem se jak málo.Jasně došla marmeláda.Takže jednou 6 hodin navíc.>:(Ale stihnu.Do Topky leda tak salát za korunu xD.Stodola bude jak po vyhoření

Lacrima tak to by mě kleplo.:mad:

Naposledy upraveno: 24/11/14
    lacrima a 14087 tohle ocenili.
  2. dohmi

dohmi Pisálek fóra

Tak neudělám poslední 7 úkol dodat 1600 protihodnotu šlechtěnců - nemám 40 miliónů krejcarů - škoda :cry:

3. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

nejde mi posouvat TOP1000 ani myší poraďte

4. -BigJohn61-

-BigJohn61- Perspektivní autor

Je úsměvné sledovat některé hráče a jejich myšlenkové pochody -od prvotního názoru,že akce je strašná a plnit ji nebudou či splní max. 2 úkoly až po současné hlášení,na kolikátém místě jsou v TOPce:)
    Jinak tu chtěl někdo vidět současného lodivoda a vyčinit mu za jeho křečkování na zimu - no nevím,jestli Indové křečkují zásoby zrovna na zimu,každopádně to ale není žádný troškař...

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky Johnny , moc ti děkuji .

Ahojky jana563 ,
    v takovém případě , jaký ty uvádíš o sobě , tak to jsem pak já , vedle tebe , hvězda jasná - blikotavá.
    Protože mi se přesně to samé již podařilo několikrát a nejen to.
    Asi při třetím úkolu této akce jsem se podívala špatně na čísla v úkolu : máš dodat x máš v inventáři a klik
    Bylo to přesně o půlnoci a zjištění, že jsem tam naklikla všechno co jsem měla napěstováno ,připraveno k osazení všech ploch
    včetně ostrova a že mi zůstalo pouze 10ks topinamburu .... co tady budu povídat , málem jsem si volala záchranku.

6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

jsem velmi potěšena tím, že ve své sousedce vidíš silnou hráčku, která to zvládne se svými zásobami sama a zároveň jsem ráda, že mám tak chytrého souseda, který ví, komu má pomáhat ;). Je sice pravdou, že jsem se ráno s nadějí šla kouknout do stodoly, zda-li tam přistála dle tvých slov "velmi chutná prima levandulová marmeláda", ale bohužel. Nicméně jsem zkonstatovala, že si den tím zkazit nenechám a že radši své přebytečné kaštany hodim do sudu, abych se v té Topce udržela a Tvou důvěru nezklamala. Takže 240 kaštanů mě posunulo ze 719 místa na 703.místo.

Příště tam hodím přebytek 5 kusů akční plodiny a budu doufat, že těch dalších pět kusů do stodoly přibude rychleji než po 5-ti hodinách. Bude to tedy makačka tam běhat s pár kusama akční plodiny, ale co se dá dělat, nějakým způsobem tu chybějící marmeládu vykompenzovat musím :(.

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj masenka75,

listovat jde údajně pomocí kolečka myši. Píšu údajně, protože mně se to nedaří, takže to nemám na sto procent ověřeno. V každém případě již je to hlášené k opravě, tak snad to brzo zprovozní.

8. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

umístěníjménotrhpomoc
    15Erča101AMzatím zvládne sama
    34[pompo]AL
    35RaB2000ARna fóru Rondon, zatím zvládne sám
    36peztBCzatím sám
    38Monicka79ANplodiny a plody ze stromů
    44EuphraziaAEpomůže nákup na trhu-krmivo,produkty,řemeslo
    58DominikBorec
    61Griffmen
    98Mahira72ACkupujte na trhu
    132michnajBCpokusí se sama
    135marcipánka74AY
    277daniela80AQ
    299lacrima1 ?
    338beruska61 ?
    345-kanistr-
    347jh666AR
    405Helca1955 ?
    408strach1 ?
    412Lúpačka ?
    425kacka05 ?
    462nezbednice1 ?
    522xxsoptikxxBG
    566Scharulka
    589Michalka59
    593beny1967AF
    631babicka38 ?
    635anickamalirkaAHpo sečtení stodoly chybí moc
    656Casey27BBzatím není rozhodnut zda do toho půjde
    719LyzarkaAG
    742Witchy.D.AP
    754sirchose
    782babajda13ANzatím jen přebytky
    784SlovakiaAIpomoc nepotřebuje pokusí se sám/a
    817vierka64 ?
    824farmář-Šimon
    974Petka03jen si chtěla vyzkoušet, soutěžit nebude
    1000divoch70soutěžit asi nebude
    1000kaolin11AJstačí duševní podpora

9. mirec99102

mirec99102 Zelenáč fóra

smola,dneska ukončím 7 ulohu a TOP1000 už obsadena no netrafí vás:mad:

10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

mirec99102: Jak je TOP1000 obsazena? Tys asi princip této akce nepochopil. Když už máš dodělaný celý úkol, tak se ti otevřela možnost se TOPky zůčastnit. To že tam teď je 1000 hráčů, to nic neznamená, pořadí se bude měnit. Rozhoduje množství protihodnoty, kterou naházíš do sudu. Ale pozor, abys tam nenaházel celou stodolu a ve finále by to nemuselo stačit. Proto si to dobře rozmysli předem. Pořadí posledního je teď spíš jen tak pro usmání, ale bude húř. I tady platí známé pořekadlo: Co RT schvátí, již nikdy nenavrátí .... :)

11. mirec99102

mirec99102 Zelenáč fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš.Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    odstránená zbytočná citácia
    dakujem za informaciu :D

Naposledy upraveno moderátorem: 25/11/14
  12. anvan

anvan Dozorce fóra

Já jsem fakt asi pošuk, ale neodolala jsem a zbylé kytky a kaštánky jsem šoupla do sudu. A už se vezu - teď počítám stodolu,kolik je tam nakřečkováno, ale těžko bych to dala z vlastních zásob, pokud by to šlo jako vloni. Takže budu sledovat jak to narůstá a brouzdat po svém trhu, jestli se dá něco šikovně nakoupit. Zatím vyčkávací pozice....kdyby to náhodou vyšlo, tak to by byl tedy nářez-původně jsem totiž s TOPkou vůbec nepočítala. Všem hodně zdaru!

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Lyzarka: Marmeládu už tam dávno máš, stačí se podívat na regál. Tím pádem je tvůj příspěvek ohledně nedoručení bezpředmětný, ale vzhledem k tomu, že jsi tam o mě napsala, že jsem chytrý, tak ho nemusíš mazat a já to nebudu považovat za napadení hráče.xD

Ještě podpořím Twinulku a Witchy, budu jim posílat ty kaštany nebo co to je.
    Loni tady snad byla tipovací soutěž, kolik bude potřeba na poslední místo v TOPce, pletu se? Nebo si to nepamatuji?

14. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Tak já se zatím držím v topce + - kolem 250 místa , no doufám že si udržím krok s ostatními hráči , zatím mám ještě rezervu tak budu doufat ;) že mi to vyjde.

lacrima, evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  15. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Já mám akci též hotovou, ale mám problém, co se týká přehledu umístěných hráčů v Topce. Vidím jen prvních 5 a své přátele, ale posuvník mi nefunguje. Vyčištěno mám, tak nevím, kde je chyba. Dělám něco špatně?

lacrima tohle ocenil(a).
  16. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak ja uz mam napestovane aj gastanov dost akutat mi treba do poslednej ulohy dodat este asi 150 000 hodnoty zvierat a to uz dam z obrych stajni vylozil som ich na plochu tak do konca akcie casu dost na zber niekolko krat

skalara.v a lacrima tohle ocenili.
  17. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

óóó, já nestačím zírat, bbowlingu děkuji
    s kaštánky od tebe není šance, že bych topku nedala :p
    ale casey mě momentálně válcuje, asi budu muset fakt přihodit víc salátu ;)

18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

drakobyk: Funguje to, ale blbě. Musíš si najet na jméno hráče, nikam jinam a točit kolečkem na myši. Jinak to nejde. A taky to nefunguje po každé aktualizaci.

Ale počítač si určitě vyčisti, aspoň už budeš mít před Vánoci něco hotovýho :music:

19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Vážení TOPkaři, se zájmem sleduju váš tuhý zápas a budu vám držet palce, ať se v té tisícovce udržíte až do konce...tedy s jednou vyjímkou - opovažte se předběhnout mého farmářského tátu :)

20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

dávno, dávno - pěkně po urgenci přišla. Ale přesto Ti patří dík za tak velkou pomoc. Slibuji, že pokud se v topce udržím a získám tajemné stáje, tak Ti pak nějakou oranžovou králíkárnu nebo nějakého krtka za to pošlu. ;)
    ------------------------
    Děkuji za 2 obdržené marmelády, ale prosím, zatím opravdu nepotřebuji.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.