Kéž bys tu byl! (13.7. - 19.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Davson.A

Davson.A Pisálek fóra

místo aby byl o prázdninách trochu klid tak je to ještě složitější.Akce na hřbitov s mletím,Akce na baha s mletím ještě víc,teď už chybí ještě akce na farmě a mletí ještě víc a tomu mlýnu se ty lopatky umlátí a to nemluvím o tom že mi to není jasný ani trochu. snad jenom zatím.

2. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    kdo tuhle akci vymyslel ten by měl dostat medaili.:)

3. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

a vvvoootom to je. to je chaos ;);) a akce je tak zajímavá,že jsem dostal gulášové nápady jak to vytunit na Maďarský guláš

4. baguna

baguna Pisálek fóra

No pěkný na akci jsem nebyla připravená, takže 11věnců, 17 lastur. Hlavně ať čtu jak čtu, nejsem si jistá, že to zvládnu celé. Mám z toho guláš v hlavě.o_O

evainfo tohle ocenil(a).
  5. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

baguna - nic si z toho nedělej, já to prostě beru krok za krokem a ty následující neřeším, neb jsem z toho jelen. Výpočet Druida.Panoramixe mě v tom jen utvrdil - plánování pro mě není. Aspoň v téhle akci. Prostě teď rozpěstovávám, pak začnu mlít. A dál zatím vědět nepotřebuju. ;)

skalara.v, zejdy66 a baguna tohle ocenili.
  6. hullk1

hullk1 Stálice fóra

akc e a akce jak to mam stihnout bez spani tak to nevim jak to zvladnu ale udělam zas jen polovinu a nikdi po 4 rokach nedokončim ukoli celku

karbar tohle ocenil(a).
  7. baguna

baguna Pisálek fóra

No já nějak nechápu tu druhou část - jak dostat získat 35 recenzí. Když jednu dostanu nejdřív po 5hodinách?? Buď to vůbec fakt nechápu, nebo to nejde časově stihnout??o_O:eek::)

8. jarekkv

jarekkv Zelenáč fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam
    Ahoj, posílám kód: REZORT, jarekkv

Naposledy upraveno moderátorem: 13/7/17
  9. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Akční rostliny jsem sice zasela, ale protože akci fakt vůbec nerozumím, tím to asi tentokrát skončí. Ani se mi tak dlouhej návod nechce luštit, dám si oddech. Počítám, že bych stejně něco pochopila úplně blbě, jak je mým zvykem, takže nakonec zbytečný úsilí... ;)
    Všem, co do toho jdou, přeju bystrej mozek a hodně štěstí! :)

hroudov, rampusak a karbar tohle ocenili.
  10. hroudov

hroudov Vévoda fóra

není to trochu překombinované??????????:oops:

11. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj vážení, krátké shrnutí krátce rozjeté akce. Když jsem si včera četla návod věděla jsem jenom jedno. Toto nejedu. Teď si pročítám příspěvky a když vidím kolik je změn tak je tato akce zřejmě rychlovka, že by si dal někdo zkažený vajíčkový salát a co je třeba dohazoval mezi odlety na onu místnůstku? Nesmírně mě těší že i po začátku akce se najdou tací kteří ji stále nechápou. Patřila bych k vám. Nemám ráda cokoliv šité horkou jehlou. Krmím netopýry naprosto zbytečně, dávají mi bubu rostlinky, stonek už jede. Kromě 1ks TS a 1 hodiny combíku nic co by za to stálo ale prosím, toto mě baví. Jo a k žabantům. Taky ty mě bavit nebudou a pochopila jsem je hned. Kdo do tohohle mixéru šel hodně úspěchů, já si dojedu starou dobrou akci s jedním mletím a prales tentokrát nevykácím. Držte se skalní, já tolik KFC už nemám. Martina

evainfo, 9klárka9 a Trepifajksl tohle ocenili.
  12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Nemůže tady někdo prosím spočítat, kolik je toho vůbec potřeba? Ofi přehled je celý proškrtaný, je to neupravený, vypadá to přesně jak
    seznam nákupu, když jde pajda do Kauflandu a pak toho stejně koupí půlku, protože to po sobě nevyluští .... :p

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tak jsem to vzala pěkně od konce - 10 letáků a 10 uvítacích dárků už čeká ve stodole :music:
    Budu zpracovávat hned po sklizních, protože letáků je potřeba fakt hodně. S napěstováním a doufám i s padátky snad problém nebude. Uvidím, jak to bude vycházet, případně od poloviny akce posílím chlévy, aby bylo víc tečkovaných na letáky.

evainfo a sisinka tohle ocenili.
  14. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Po druhé točce z akčních plodin mám 85 květinových věnců a 129 tečkovaných lastur a plodin přesně podle mého předchozího výpočtu a ruším těch 10 velkých polí, které jsem použil na rozpěstování, už jich není třeba protože mám dost rostlin na celá pěstební pole. Inu je znát, že byla Královna karnevalu a mám přebytky jak SH, tak ZSH a tak mohu popustit uzdu fantasii a trošku těm vrtulím a zeleným kapkám utrhat křidýlka.... ano, krok za krokem, tak je to správně a za 1:16 jsem tu se stavem po 3.točce akčních rostlin.;)8):music:
    Btw, nezdá se Vám ta třetí akce s těmi bažanty trošku odbytá.... čekal jsem nějaké další pořádně promyšlené víceplodinové pěstování na Farmě okořeněné šlechtící akcí s těmi medvědy a houbelec Velebnosti. Ale zase takový bažant, to je ideální pole neorané na šlechtění.... kdo ví, třeba se dočkáme i toho pověstného Zlatého bažanta z Hurbanova. ;)xDxD

GordonSargent, Trepifajksl a kiki2305 tohle ocenili.
  15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, taky jsem začal mlít a pak jsem začal číst návod. Taktiku měnit nebudu, tolik letáků a dárků jako Mája nemám, ale něco ano ,-))
    Nakonec jsem ty stromy pokácel přímo vyrval ať mám místo, k užitku v akci nejsou. Nějaké chlévy jsem na ploše nechal.

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak kupodivu i když mi připadalo, jak to napadalo málo, Farmsčot hlásí u pajdátek velký náskok. Že prý obojí plním na více než 300% o_O. Zato u bambusu mi hlásí velký skluz, ale je fakt, že stále ještě nemám úplně rozpěstováno, tak snad se to zlepší.:)

evainfo a Lyzarka tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hlavně, že jsem si o obědové polední pauze dohnojila SH ráno zasazenou guaranu, abych mohla sklízet co nejdřív a pak jsem se na farmu dostala až 16.15 :oops: Nojo, kdo chce víc, nemá nic... teda nemá SH... ale i tak z cca 200 políček 72 lastur a 69 věnců (zrušila jsem jen chlívky, stromy jsem nechala, i když nic nedávají, ale já potřebuju plody do opakovaného plnění herbáře na postupy...). Citrony nemám, legenda je 30/30.

Trepifajksl, krakoramaja a kiki2305 tohle ocenili.
  18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

J.C. jsem nepresunoval, takze prvni sklizen jen 101/45, prvni akcni a uz je 145/92, trochu spatne je, ze prvni potrebuju 900 vencu, coz mam teda opacne... jde o to abych co nejdriv mel 4 ukoly a pak teprve budu resit ty zkracovaci letaky... takhle to vypada, ze nez udelam prvni 4 ukoly, tak mi ty lastury uz budou k nicemu...

19. caddy-beru

caddy-beru Pisálek fóra

a mé oko z toho postihl tik.

jandak a Boty tohle ocenili.
  20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

začnu tím, co je potřeba namlet, samotné plodiny plodiny lze nakonec dohnat SH od královny, snad to nespletu kolik je čeho potřeba ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.