Kéž bys tu byl! (13.7. - 19.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

skalara : sice se už nenervuju a jsem v klidu ale tohle mně fakt naštvalo. Občas mi to prostě nedá a musím to ze sebe dostat.

PS : kdybych se mohl víc rozjet tak by to bylo delší a na zdejším fóru nepublikovatelné. Slíbil jsem že nebudu mluvit a psát sprostě. Zatím se asi tak 2 roky docela držím a sprostých výrazů použiju třeba jen 6 za celý měsíc.

2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Nenervuj se Bezejmenný, nemá to smysl a především škodíš jen svému zdraví, no ne?
    Ale na druhou stranu, každý má možnost vyjádřit svou nespokojenost, to je pochopitelné.

danda :)

marcelina0007 a michnaj tohle ocenili.
  3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nenervuju se. Psal jsem to sice malinko nakrklej ale jinak jsem naprosto v klidu.

Óóóuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm ....... Ale jak mně budete prudit tak - pošlu prcka a háj hajaja hááááj

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bezejmenný - prcek je taky dost hustej :D
    Danda - tak vyjádřit nespokojenost samozřejmě můžou, ale vópatrně, bo prášky na tlak jsou drahý :D

danda-vnovis a michnaj tohle ocenili.
  5. 8erulenka

8erulenka Rádoby autor

Akce nedokončena, věnce napadaly až dnes a pak nebyl čas na recenze.

6. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Tak jsem dorazila z práce...akci jsem vzdala kolem poledne, prostě bych to nedala. Bylo by škoda SH, stejně jsem ho od rána spotřebovala hodně. Všeho jsem měla dost, padalo to docela dobře, jen ten čas jsem podcenila. Baha jsem ze začátku nebourala, pak jsem zlikvidovala chlívky, zbytek nechala. Takže jen moje špatná strategie, ale co už, příště asi nebudu ani takovou akci začínat. Jak mě to hned nezaujme, tak mě to nebaví. A co mě nebaví, to nedělám ráda a pak to tady podle toho dopadá.-.-;)

marcelina0007 a skalara.v tohle ocenili.
  7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Já jsem nakonec s akcí docela spokojená. Info mi při čtení přišlo hodně složité a nechtělo se mi dělat poznámky, tak jsem postupovala krok za krokem. Jak akce začala, podívala jsem se co domečky chtějí aby byly dostavěny a to jsem pěstovala a dodávala. A stejně jsem postupovala i u poslední 5. části. Akci bych v pohodě dokončila už včera ráno, ale chtěla jsem ještě vyrábět recenze navíc, takže jsem stonek získala až dnes těsně před koncem akce. A to vše jen s asi 50 SH, 0 JC, Legenda 27/30 a bez nákupu čekoholi za floreny i reál. A ještě zbylo.
    Jen bych vytkla, že chvíli běžely souběžně dvě pěstovačky, je to sice výhodné co se týká MJS, ale stejně bych měla raději každou zvlášť.

1) Souhlasím s těmi, kteří říkají že bylo nutné všechna políčka předělat na pole 1x1. Dala jsem to tak hned po první sklizni, kdy jsem měla jedno pole plné stromů a na druhém jsem měla hodně chlívků a moc padátek mi nevypadlo. Jak jsem ale dala pole 1x1, začalo se skóre lepšit, až jsem dohnala i tu ztrátu z první sklizně.

2) Další věc, která hodně ovlivňuje dokončení akcí jsou dárky od sousedů. Komu to málo padá, jsou nutností. Já děkuji všem svým dárcům, řádek fachčí i díky vám.

3) Taky mi přišlo, že v druhé polovině akce se padátka rozpadala o poznání víc než v polovině první. Možná to byl můj subjektivní dojem, zápisky jsem si nedělala, ale jsem o tom pevně přesvědčená.

No a nakonec bych ráda promluvila za ty, kteří se spoléhají na info od Pajdy a chtěla bych ho pěkně poprosit, zda by se příště aspoň zmínil, že bude potřeba ještě další ingredience na dokončení. Žádnou velkou újmu mi to nezpůsobilo, ale jen díky tomu, že poctivě pročítám diskuzi, kde se někdo o potřebě více bambusu zmínil. Tak jsem šupla jednu várku navíc než jsem dodala do chatrče, takže jsem nemusela rozpěstovávat znovu. Ale je fakt, že ofi je pro mě hodně směrodatné, a to právě hlavně ono sdělení co je potřeba. Info nad tím jen prolítnu, akce bývají dost intuitivní, takže moc nezkoumám co a jak. Pročtu si hlavně co bude potřeba a co za to získám. A podle ohlasů tady to tak asi dělá víc hráčů. Takže já se na modíky nezlobím ani je z ničeho neviním, jen je prosím jestli by se příště slůvkem zmínili, že tyhle počty nejsou konečné, třeba jen: a další bambus v neurčeném množství.

modro.ocko22 a flexka tohle ocenili.
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

danda: Jakl můžu ventilovat svou nespokojenost, když nemohu mluvit sprostě? Když řeknu děva prodejná, není to totéž jako vulgární synonymum a zkus to zařvat, byť do světlíku - neuleví se ti.
    Akci bych asi dala, ale vzhledem k vnějším konstelacím jsem nestíhala a díky nervovému vypětí jsem v noci spala jako dřevo, dokonce tolik, že jsem přespala i natažený budík. Uvidím, jak to bude šlapat příště.

MatysekKamilek a modro.ocko22 tohle ocenili.
  9. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny, akce už skončila, akční položky byly přepočteny a vaše zpětná vazba odeslána
    Prima hru
    danda

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.