Kéž bys tu byl! (13.7. - 19.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

Akce nedokončena, chybí 3 recenze. Věnce vyskákaly až v pondělí, lastury chybí. Tentokrát mě i zklamali sousedé, nedostávala jsem dárky.Byl to shon. Snad příště. Barbora6262

marcelina0007 a tykadlo tohle ocenili.
  2. -Zojja-

-Zojja- Pisálek fóra

Jsem zklamaná, věnce nejsou :( A bambus mi bude chybět také. Na co ta dřina....už mne to nebaví jako dříve. Pokud nesypu peníze, nic moc nezískám a nebo u toho musím sedět pořád a o tom ta hra přeci není. Člověk by sem měl chodit za zábavou...vím, že provoz také něco stojí, ale ať mi nikdo neříká, že mají málo...

3. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

pajda361 - nechci do Tebe nijak rýpat, ale možná by stálo za úvahu u podobných akcí, kde je u některé položky nejistý počet dodání (jako třeba byl u této akce leták) napsat do toho Co je potřeba? maximální možný počet toho, co by mohlo být potřeba :)a bylo by povinnosti učiněno zadost, protože jak to tak čtu, jsi vlastně potenciální viník nezdaru mnohých neúspěšných ( neboj, já vím, že nejsi, ale to je spíše tak, že mnozí nečtou - protože aničkamalíčka (na straně 8, příspěvek) pak i moje maličkost ( strana 10, příspěvek 186) a po ní helik006 (strana 12, příspěvek 223) napsali v příspěvku kolik je potřeba bambusu a lastur i při nižších počtech letáků než 210)
    Já chápu, že mnozí nechtějí a nemohou číst všechny příspěvky, ale oznam u vyhlášení akce by být mohl, že budou třeba další položky a každý ať si to zařídí podle sebe :)- vždyť i koně můžeš přivést k vodě, ale nedonutíš ho napít se z ní....a tohle by bylo podobné.
    A teď si mě třeba ukamenujte - já se s těmi kameny nějak poperu. ;)xD

EDIT: Skalárko, Ty rybičko jedna pruhovaná, všetečná, přemýšlivá a provokující - Ty mi ve svém příspěvku mluvíš přímo z duše. Pravda, pravda, Tvá slova by byla hodna vytesání do kamene.

4. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Akce se mi vůbec nelíbila,
    jediný důvod je, že nepadaly věnce,
    lépe řečeno padaly tak málo, že se to už nedalo dohonit.
    Zase se ukázalo, že pokud je zapojena náhoda,
    podmínky jednotlivých hráčů jsou naprosto odlišné.
    Palec dolů.

5. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Finíto...chybí 8 recenzí...ale co, příště to doženu:)

6. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Tak mně chybí 3 recenze....

7. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Akce dokončena právě teď. Nic jsem nedokupovala, ale měla jsem to s odřenýma ušima. Já neměla problém s tím, že nebylo v popisku napsáno kolik bambusu a lastur na letáky. U mě nepadaly věnce a to doslova, z jednoho pole 32 lastur a 6 věnců třeba. Je zvláštní, že jakmile jsem domlela poslední dárek a už věnce nepotřebovala, začaly padat jak divý. Takže od včera jich mam 260. No hlavně, že je dokončeno, ale vnímám ty akce čím dál těžší.

8. wenda114

wenda114 Pisálek fóra

Nejde mi načíst Farma a co vám ??

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

• dal jsem to bylo to o prsa:p

10. formaky

formaky Rádoby autor

Hm smůla,tak mi chyběj poslední 2 letáky na poslední recenzi-stonek nebude:cry:

11. filip783

filip783 Pisálek fóra

Ku...., tak sem si nakoupil za floreny ulity, a chybělo mě na dodání 30 sekund. To fakt naštve.

helik006 tohle ocenil(a).
  12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Vím, díky němu (a tobě) jsem si vyzkoušela, že rozdíl mezi padátky z 200 ořechů nebo 200 javorů je zanedbatelný.

GordonSargent, Apachie1 a DANKA722 tohle ocenili.
  13. flexka

flexka Hrabě fóra

Pro každého jsou možnosti farmařit jiné (ať už subjektivní, nebo objektivní) a tak akci shrnu jen ze svého pohledu (a prosím, aby mi můj názor kritizovali jen ti, co měsíc chodili v mých mokasínech, jak praví jedno indiánské přísloví - jinak neberu v potaz ani souhlas, ani nesouhlas).

Co se týká mého hodnocení, vadilo mi na této akci, že nebylo víc možností. Prostě zrušit vše a dát pidipole, MJS a točit. U jiných akcí můžu mít přípravu stromy, chlívky, plodiny, co chci a podle padátek a počtů napěstovaného to v průběhu měnit a dohánět skluz.
    Tím, že tady byla možná jedna jediná úspěšná strategie zadarmo, už jsem ztratila možnost manévrovat a dohánět jinak, než se SH (nebo JC).
    Také při padání 15 lastur/věnců z plochy jsem nemohla měnit za stromy, nebo chlévy a byla jsem zcela odkázaná na náhodné číslo. Jestli se změnilo v průběhu na dvojnásobek, protože to RT měl blbě spočítané, nebo odměnou za použité SH, to už nikdy nezjistím a je mi to celkem jedno. Když si spočtu, kolik mají 2 plochy na Baha pidipolí, tak při 100% zaplnění akční/dlouhodobkou vzrostl vliv toho, jestli otočím za den 2x, nebo 3x a jestli jsem nucena dát na noc akční bambus, nebo můžu dlouhodobku.
    Pokud nevyužívám všechna políčka, můžu v případě méně sklizní za den jich dát víc a naopak. Tady zase pevně dané.
    Proto jsem byla akcí znechucena a nelíbila se mi, v podstatě jsem ji dojela, protože mi tolik farmářů drželo palce a posílalo dárky, že jsem měla motivaci je nezklamat. Ale opravdu nemám ráda nalinkovanou hru bez možnosti improvizace a přizpůsobení škole/práci/dovolené/zdraví/míře KFC.

Další akce bych uvítala co do strategií volnější, ať si můžu zaimprovizovat.

14. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem;) teď mě budou asi mnozí kamenovat!!! ale musím se zastat Pajdy když jsem začala hrát farmu(to bylo pomalu od začátku) tak nám nikdo propočty žádné nedělal!!! a museli jsme si poradit sami... a tak jsem opravdu vděčná za každou radu kterou tu najdu:) tím chci poděkovat všem co jsou ochotní poradit;)nechci všechny jmenovat... mohla bych na někoho zapomenout:p často sem nepíšu... ale názory hráčů ráda pročítám...někdy se i zasměji;) všem přeji hezkou hru a hlavně trpělivost... kačenka5

Naposledy upraveno: 19/7/17
  15. anica16

anica16 Aktivní autor

ahojte no po precteni jsem neco nasypala do lastur a superka a nakonec jeste v noci vstala a otocila akcni a pak jeste dvakrat a vse namlela a zdarne dokoncila.....takze stonek s vypetim vsech sil je :pa aby toho nebylo malo jeste nesel internet.....:cry:

16. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Akce opět nedokončena,ač jsem dělala co jsem mohla.Určitě v noci nevstávám,ale padlo spoustu SH a stejně to nestačilo. No,do práce se prostě musí,bohužel nejsem pánem svého času,práce mi ho dost sežere.Spíš mě mrzí to SH,fakt jsem myslela,že to bude stačit.Ještě tak do 10 večer to chtělo.No tak snad po tom neúspěchu ,co mě teď potkává, si mě štěstí zas najde.
    Papapaa

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Místo toho abyste byly rádi že tady vůbec někdo dává info o akcích, tak zase držkujete (samo že ne všichni)
    Dříve žádné informace nebyly a když jsem přišel z práce koukám že je akce . Nikdo nic nevěděl (sem tam prosáklo info které sem tam i bylo správné ale spoléhat se na to nedalo) a všichni byly v pohodě.
    Teď se tady někdo - VE SVÉM VOLNÉM ČASE A ZADARMO - piplá z detailama akce, všechno vám tady vypíše abyste náhodou nemusely přemýšlet sami (jo bolí to a počítám tak 70% lidí si nespočítá bez kalkulačky ani ponožky) a vy ještě držkujete ??
    Vykašlal bych se na vás příště. Na všechny. A byl by klid. Držkuješ ? Běž si info sehnat třeba do Bolívie.

Pajdo : to chce klid. Mnohým ty informace stačí (jo jo děláme sem tam blbé narážky ale víš že to myslíme dobře) a komu ne, ať jde do Francie bosky po cestě plné střepů.
    Nevděčníci.

18. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Lidi, nevím jak vy, ale já nechci farmu dlouho vidět. Jestli bude nějaká akce, nejdu do ní. Tato akce mi vzala chut farmařit.:oops:
    Sice jsem s odřenýma ušima dokončila, ale takhle se honit více nehodlám.

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Bezejmenný - hustý :D Ale je to tak ;)

20. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Akce není nic pro mě který bi zvládl vsechni akce na 100% tak sem zvladl jen 40% protože jeto hard super těžkej.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.