Kéž bys tu byl! (13.7. - 19.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

To se mi ještě u žádné akce nestalo. Se mi ten bambus tak líbí, že jsem se rozhodl napěstovat ještě na postavení chatrčí a ze zbytku udělám letáky. Za hodinu už budu mít 60 dárků a 140 mocktailů. Věnců mám navíc 452, takže teď už budu mlít jen letáky. Klidně by ten bambus mohl na baha zůstat a základní dobu růstu by mohl mít alespoň 18 hodin, aby bylo na baha konečně něco delšího.

2. anica16

anica16 Aktivní autor

ja akci nedokoncim v praci nemam moznost tocit takze po 12hod.smenach takoveto akce kde je malo casu vzdavam ale ty 4kolecka myt budu-.

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Stačilo počítat takto:
    1) Dejme tomu, že ve celou hodinu mi začne běžet 6-tihodinové zrání.
    2) Kdykoli se před nějakou "celou" dostanu ke sklizení, mohu dodat potřebný počet letáků a počkat na "okamžité dozrání".
    3) Takto mohu pokračovat dál a dál. Nemusím tedy dávat ihned letáky (nezkracují procenta z aktuálně zbývajícího času, ale vždy 1 hodinu).
    4) Na zkrácení na 2 h potřebuji např. 4 letáky.

4. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak na všech farmách hotovo.Napěstuju trochu do stodoly co mám málo a už jsem zvědavá,co bude ve středu (info na čtvrtek).Kdo má hotovo,gratuluji,jinak držím pěsti,ať to zvládnete všichni. :)

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Závidím... já možná s odřenýma ušima budu mít stonek na hlavní a na té pokusné snad všechny dekorace... Dobře mi tak, už bych konečně měla umět počítat... když mne k tomu nedonutili na žádné škole, farma snad bude mít úspěch ...

6. _Kleopatra_

_Kleopatra_ Pisálek fóra

Kdybych si hned na začátku pořádně přečetla postup, ani bych tuto akci nezačínala, při mém běžném pracovním týdnu nemám šanci takové akce dokončit. A navíc mi ani nepadají věnce. Ostatním přeji daleko lepší pořízení.

7. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Já akci neudělám... ani jsem ji dělat nechtěl, ale nakonec jsem něco napěstoval, ale věnce mi nepadají... takže nic nebude...nevadí určitě se z toho nezhroutím....

8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dnes brzo ráno posbírány všechny recenze, takže komplet hotovo :). Takový rychlý konec akce jsem nečekal, ale stíhal jsem 3x otočit bambus, k tomu to dobře padalo, tak to šlo celkem rychle. Stonek je naprosto parádní. Sice už jsem v řemeslech 5, ale kdo ví jestli nebudou další levely, k tomu hodně BBZ a bonus pro rostliny, takže spokojenost.

9. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já mám v této chvíli 13 recenzí, dneska stihnu ještě 3, zkracuju je na hodinu, možná 4, pokud budu mít výdrž, ale mám z práce celkem dost, ráno vstávám brzy a ještě jsem nedospala náročnou cestu z dovolené, vraceli jsme se včera večer. Tak spíš 3 a pak noční. Ještě jedna otočka bambusu na obou plochách a budu ho mít dostatek na okamžité dokončení zbytku, horší je to zatím s lasturkami, takže potom tam hodím něco delšího a uvidíme. Zatím jsem utratila cca 100SH - 20 na rozpěstování, 80 na jednu rychlenou otočku kvůli zbytku věnců, takže kdyby to ve středu ráno vypadalo jako přínosné, tak ještě jednou kvůli mušlím otočím, ale budu to tlačit i očima a třeba se to sejde včas. O řádek stojím, SPA mám cca v polovině pátého stupně, tak nějaké čokonápoje ušetřím, ale hlavně se mi líbí, že je to principiálně nová akce, po dlouhé době mám pocit, že jsem zaujatá, tak bych řádek na památku ráda. :)

10. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, tak jak jsem psala minule, tak mám sice pláž hotovou, ale chybí mi teď ještě 15 recenzí. Točím bambus na letáky, z každé sklizně jich namelu 15. Myslím si, že snad stonek urvu, ale budu to mít knop. Určitě bych tuto akci nehodnotila jako STŘEDNÍ. Všem přeji ať dokončí a stonek aktivují. Jára

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Fakt mi ten konec nesedí, mám 21 recenzí na další letáky chybí mušle...18 letáků namleto.
    kdykoli se před celou (hodinu) dostanu ke sklízení.... a v tom je ten problém, nedostanu, podle mě je nejlepší mít dostatek letáků, naházet je tam a konec.
    A co tam vlastně zraje? recenze? ,-))))) a v noci? má víc než 6 hodin to jako je bez užitku? jen jedna sklizeň? no spát na pláži nebudu ,-)

Naposledy upraveno: 17/7/17
  12. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Tak mi chybí 11 recenzí, doufám, že se zítra zadaří.

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Achich,
    ještě 17 recenzí mi chybí

...ale snad napadá puntíkatých ulit, abych mohla urychlit...

do konce akce 41:12 hod.

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Kdykoliv se dostanu k akci tak pokud sklidim Recenzi, tak hned pote dam 6 Letaku dokud nezbyde mene nez 6 letaku... teda opatrne ted na noc, to si necham vic... pak jen cekam az zas bude recence hotova a opakuju, jen pred noci pouziju presne abych na noc dal cerstvou...

Zbyva jeste 3* recenzovat, to uz bych mel dat, mam mnohem vic lastur nez toho bambusu, kdyz se nedostanu ke sklizni co bych potreboval...

15. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem;) akce se mi líbila:) i když jsem udělala pár kopanců:p ale napravila jsem to...nakonec mi zůstalo 20 letáků..
    všem držím palečky !;)

16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tak jsem se právě dopachtil a dolopotil k první recenzi,
    na noc hodím bambus a jdu v klidu spokojeně a blaženě vrnět.
    xD
    Ale jedno nechápu, proč mi z polí padá skoro dvakrát víc lastur
    než věnců. Že by mě chtěli otrávit?
    :D

Edit
    No jo, rybičko, ale ve chvíli, kdy potřebuji víc věnců, ale sypou se na mě
    víc lastury, mě to vůbec netěší. Kdybych se býval byl dřív dobral dárků (věnce), nepotřeboval bych asi tolik letáků (lastur).
    A víš co, už jsem také z té akce poněkud mimoň.
    :D

Naposledy upraveno: 17/7/17
  17. badaji

badaji Obyvatel fóra

Omlouvám se všem optimistům. Akce se skutečně nechala splnit bez dokupování čehokoliv. Opravdu je lepší hodnotit nejdříve v průběhu akce. Stonek stonkuje a držím palce všem, kdo ještě pěstují a melou.

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mikešku - no protože lastur potřebuješ víc :D
    Pitrýsku - než ty recenze napíšou o_O.... A jestli k tomu používají ten gůglpřekladač, tak jim to dá zabrat ;)
    Děcka klíd, to dáte. Pořád ještě dost času zbývá ;)

19. nyiriovamarta

nyiriovamarta Pisálek fóra

badaji to ti přeju ale vím,že kdo nekupuje at radeji nehraje tím myslím sebe

Helena1313 tohle ocenil(a).
  20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mám 18recenzí, za 20min dozraje bambus, tak ještě něco udělám... pak jdu hají. :)
    Všimli jste si výprodeje stonků? Láká mne ten hrachovej (95 x 200 = 18000 krejcarů) x 2 = 38tis. za den.
    A pak ten meflounovej, aspoň dám někam ty blbosti z té akce. Tak za ni budu mít aspoň BZ :) Mnohem víc než to mít na ploše.
    Na ten třetí se mi nějak nezamlouvá.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.