Kéž bys tu byl! (13.7. - 19.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skodule

Skodule Rádoby autor

Souhlasím s názorem "dismiruse" bude to jen tak tak. Ale zase na druhou stranu, mohl každý propočítat co potřebuje (naše lenost a zvyk, že to máme vždy vše pod nosem)
    Tak hodně štěstí všem

eli2006 tohle ocenil(a).
  2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

dismirus: To byl test pozornosti a logiky..... 210hod. + 4 úkoly fakt do 6 dnů nenarveš ,-) Navíc nikdy není v OFI uveden počet u položky, která není přesně dána... u každého je ten počet jiný ,-)

evainfo a eli2006 tohle ocenili.
  3. karbar

karbar Vévoda fóra

Jo a právě to počítání.
    Včera jsem vázla na věncích a dnes mi chybí ty tečkované potvory - teda lastury.
    No snad to dám. Ale nikde jsem se tu myslím nedočetla kolik by bylo potřeba letáků na splnění těch recenzí aby se nemuselo čekat.

4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

karbar - jednoduché počty. 34 x 6. Tu první totiž odklikneš hned po splnění základní části, na tu se nemusí čekat.

evainfo, eli2006 a skalara.v tohle ocenili.
  5. nyiriovamarta

nyiriovamarta Pisálek fóra

Vůbec to nechápú kolik mám mít tích recenzí já už tam dala spousta a ukol neni dokončen

eli2006 tohle ocenil(a).
  6. doben

doben Ikona fóra

dismirus stačilo se podívat na to čtyřminutové video, které jsem tentokrát dal do příspěvku hned pod FAQ. Bylo k dispozici do hodiny od začátku akce. Má přes 580 zhlédnutí, takže bys rozhodně nebyl jediný.

7. karbar

karbar Vévoda fóra

krakoramaja velice děkuji, teď už vím že jistě dokončím. Letáků mám dosti.

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pokud se zvolila správná taktika, tak stačila i polovina ;)

nyiriovamarta - recenzí potřebuješ 35.

eli2006, hrobinh a karbar tohle ocenili.
  9. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Počítání mě nevadí, i to že se na to má přijít logikou. Jde o to, že tento druh akce tu ještě nebyl, navíc vysvětlení v úvodu není zcela pochopitelné. Video pod příspěvky jsem možná přehlédl, každopádně nečtu všechny příspěvky, na to kolikrát nemám čas. A myslím si, že o prázdninách tu většina vysedávat nebude a čekat, jestli uplyne hodina, aby nějaký leták ušetřili.
    Stačilo dopsat do Co je potřeba: max. 210 letáků, tedy přesněji, pokud je první recence bez čekání 204 letáků.

Pitrýsek47, eli2006 a hrobinh tohle ocenili.
  10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak už zbývá pouhých 6 pochval a tak můžu přestat ostrov týrat kyselým deštěm,kdo ví co tam teď po nějaký čas poroste:)
    skalaro, ale tady potřebuješ ještě jednu a dost důležitou konstantu, čas na pochvalu. Pokud můžeš roznášet letáky po celý den tak ano, pokud to je jenom brigádička po ránu a po večerech tak jim holt musíš těch letáků narvat víc;) a čtvrtá místnost začíná mít silnou konkurenci:)

Naposledy upraveno: 17/7/17
  11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak za pět minut dozraje 32 recenze a pak ještě sebrat bambus za něco přes hodinu a semlít. Dodám, pak budu půl hodiny vejřit do inventáře a sepisovat, co chci zase na ostrově vysadit. V rámci akce jsem na poli nechal jen Ingrid,mystické draky, 1 JC a dekorku, co dává nějakou tu bednu. Se mi nevešla na ostrov, jo a ještě 2 můry tam mám uloženy.
    Spotřeboval jsem kolem 570 SH, poněvadž jsem nevěděl, jestli budu moci udělat v práci další otočku bambusu. Hned první noc jsem dal cukrmeloun, bych nahonil další padanky a pak už jelo jedno pole čaj a druhé bambus. Letáky a mocktaily jsem mlel hned ,jak bylo z čeho. Nasadil jsem jednou čaj zbytečně, nu semlel jsem jej na mockteily a ještě hafo věnců zbylo. Dnes jsem po noční, tak jsem ve tři ráno hodil na pole papyrus a vylezlo dost mušlí i na poslední tři recenze.
    Děkuji sousedům za padátka , gratuluji hotovsonům a všem ostatním, co finišují, držím palce a pěsti, by měli štěstí a podařilo se jim akcičku dokončit.

12. nyiriovamarta

nyiriovamarta Pisálek fóra

Ano děkuji za vysvětlení na začátku jsem psala ,že mám z akce guláš,kdyby jsem pořádně to pochopila tak bych tuto akci nedělala těd pochybuji,že se mi podaří ji dokončit na pěstovat přes 9 a půl tisíce bambusu nato už je málo času.

eli2006 a PanPeřina tohle ocenili.
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jojo, taky mě to zmátlo co pěstovat dál až vystavím obydlí, vadí mi, že ten "konec" není automatický, klikat a klikat. Uplyne 6 hod a sklidit musím já? pak zase no pro mě blbina. Zkrátit letákama klik, ťuk, klik jako datel a nakonec plus recenze ty už se snad dají dodat najednou.

GordonSargent a eli2006 tohle ocenili.
  14. stěby

stěby Hvězda fóra

Poskočil jsem na 25 dodaných recenzí, ještě dám dneska 3. Zítra bude celodenní výlet kolmo (= na kole ;)), ale stihnu sklidit ráno a večer, takže by to mělo všechno klapnout s rezervou tak 16 hodin. Když ne, budu až ve středu, no xD. Farma už je přestavěná do provozního režimu, baha ještě dojíždí...

15. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Akce mi moc nejde, jsme na dovolené a nechce se mi trávit čas pořád sklízením a přemýšlením, co pěstovat. Takže už asi ani nestíhám. Ani nevím, o co přijdu.

aljanu a evainfo tohle ocenili.
  16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

GordonSargent - pravdu díš - čas je hrozná potfora, a je-li ho málo, může mít takový farmář velký problém, vó tom žádná.
    Jó, zlatá čtvrtá místnost xD

dasa1143, GordonSargent a Y_n_O tohle ocenili.
  17. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Hm, tak jsme právě zjistila, že akci nedokončím. Nevím proč jsem si nespočítala, kolik bude potřeba bambusu a teď jsem zjistila, že potřebuju ještě 7 otoček (pidipole s MJS). Vzhledem k tomu, že chodím do práce, kde nesklízím, tak asi smůla....to už se mi nestalo několik let :oops:

aljanu a PanPeřina tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

skalárko, já jsem se do té čtvrté zamkla sama, když jsem ze začátku nechala na baha stromy... teď tomu bambusu pomáhám růst i očima. Kdyby pomohlo "Vstávej semínko, holala," od Křemílka a Vochomůrky, pěju bez rozmyslu ihned a neustále... 8)

19. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

tak jsem totálně otrávená z bambusu na Baha - plantáž i lesní prales z 320 pidipolí vypadlo slovy 19 věnců - použita mrkvovka, velikonoční marneláda a mrkvový chleba. Fakt super úspěch!!!!!!!! Čím dál, tím víc jsem z farmy zklamaná.

aljanu a Trepifajksl tohle ocenili.
  20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky ze slunné plantáže :) si myslím, že se nemusí hned všechny letáky bezhlavě odklikat po šesti na recenze, se přizpůsobit návštěvám na farmičce a hned se nějaký leták navíc ušetří :p mi to o víkendu trochu pomohlo ke splnění akce.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.