Kéž bys tu byl! (13.7. - 19.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Přemulka,
    základní otázka je, jak moc máš splněnou legendu nebo poháry a jestli případné poháry správně přesunuješ. Dále je důležité nemít velké prostoje při pěstování.

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Přemulka - co máš na Baha na plochách ? Pěstuješ jen akční, nebo máš plochy zabité chlívkama, které trvají zbytečně dlouho a padátek dají méně (věnce dokonce žádné) ? Doporučuju pěstit jen bambus - na všech políčkách a na noc eventuelně něco delšího ;)

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Hotovo. Použila jsem 172 letáků, mohla jsem ušetřit, ale už se mi nechtělo čekat vždy hodinu nebo dvě. Ve stodole je v tuto chvíli (dva dny před koncem akce) 344 věnců, 172 lastur, 5 máty a 1100 bambusu.
    Až se bude akce za rok opakovat, už si budu pamatovat, že nemusím použít 600 SH, že bude stačit běžná dávka 100 na rozpěstování. A je možné, že do té doby získám třeba i nějaké JC. Ale jak je vidět, jde to i bez nich.
    Přeji hojný výskyt věnců i lastur těm, kdo je ještě potřebují.

skalara - díky, to jsem tam fakt přehlídla
    Casey27 - jo, tak tímto způsobem by to šlo. Ale stonek dá denně víc než by bylo z takto nahrabaných recenzí

4. flexka

flexka Hrabě fóra

Druide, nerada bych byla za tetu Kateřinu, ale přísloví, které mě v mé situaci napadá jako nejvhodnější není ani jedno z těch, cos uvedl, anóbrž: Za peníze v Praze dům.
    Všechno jde, když máš prémiový prvek... by se taky hodilo.

Casey - i ten 1 dárek, co jde posílat, tak potěšil, naposledy jsem to típla já, bo starý dobrý funkční skype zničehož nic byl aktualizován na nějaký skypeforlinux - no a tam to při pokusu o navázání spojení s voknama jde akorát skrzevá klávesnici a hlas padá a padá a ta stará pravěká verze už nejni a nebude, což znamená, že jsem v .... bambusu pokropeném zeleným svinstvem.

Recenzí mám 9 a nádrž se zeleným blivajzem má buď díru, nebo to žere jak emerický auto.

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tuhle akcičku jsem pojala zcela špatně - nepochopila a nepřečetla pořádně. Šedé buňky mozkové ssi zkrátka daly voraz a šly k vodě. No ono když se vedle vás čtyřiadvacet hodin někdo dusí, máte jiné priority.
    A aby bylo veseleji, maé upřesnění: Do bambusu se nehází srp, ale mačeta.

6. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Tak jsem musela na dvě hodiny od PC a situace je stále stejná i po několikanásobném restartu i odhlášení a přihlášení.
    [​IMG] .
    Možná, že by plusko mělo zmizet ale mně nemizí. Nebo vidíte něco špatně?

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Xenie6161 - ty recenze musíš dodat (do úkolu)- tím zeleným pluskem - ty je sice máš, ale nedodané ;)

8. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Xenie6161 - a když to plusko zmáčkneš, tak dodáš ty recenze a máš celou akci splněnou.
    Skalárko, Ty rybičko jedna všetečná pruhovaná - i když máš splněnou celou akci, tak snad jde v mlýně mlít ( tedy pokud máš z čeho) - mocktail, letáky..... anebo ani to už potom nejde? ;)xDxD Teda ten češtin, ten zase dostává za ušiska - Druide.Panoramixi s měkkým i na konci, protože já zase nejsem takový tvrďák, abych zasloužil na konci y. 8) No na druhou stranu jsem rád, že nepoužíváš výraz Druide.Panoramatixi. xDxDxD To bych si připadal jak barevný film.....

9. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Ježiš, děkuji! Někdy jsem taková zbrklá a pořádně si to neprohlédnu. Myslela jsem, že když dosáhnu 35 recenzí je automaticky konec. No prostě díky, já už chtěla psát na podporu.

10. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

chybí mi ještě 60 věnečků,z kterých rostlin to padá nejvíc?

evainfo, babina51 a Helena1313 tohle ocenili.
  11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Druide.Panorama...(však víš) - ve mlýně mlít můžu, ale né recenze (škoda). Ale ono je to fuk. Semelu zbylý bambus 1212 a mušle 438 a prodám RT letáky. A těch 645 věnečků si můžou vzít taky. Rozdala bych to, kdyby to šlo :)
    Xenie6161 - z toho si nic nedělej, stávají se horší věci ;) (ještě, že jsi dala ten obrázek - mi to docvaklo)

12. matička3

matička3 Perspektivní autor

ano, jen akční, na noc zase akční na pohopoli s SH

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A jak jsi na tom s legendou ?
    Edit: snažila jsem se ti poslat sovičku ale bezúspěšně :(

Naposledy upraveno: 17/7/17
    evainfo a babina51 tohle ocenili.
  14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

skalaro, omez se jen na druide, je to jistější a dokonce důvěrnější;) na to, že sázím jen na ostrově, tak už chybí jen na 12 pochval, sice tam stále prší, ale zítra už zase budu muset do "procesu" a tak jsem nucena návštěvníkům dodávat propagační materiál, zítra už na ně nebudu mít čas:)

15. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj farmáři. Já jsem se u téhle akce nějak zasekla :) Nedaří se mi dokončit čtvrtý úkol, ty věnce nepadaj a nepadaj. Už mam nachystáno sto letáků a zítra přibudou další, tak snad to pak dodělam všechno najednou :p

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A když to budeš chtít jo roztočit, napiš Druyde. Mimochodem, není to pojmenování odvozeno od řeckých stomových vil, což bývaly dryády?
    Hele, echte mě teď pár dnů blouznit, musím se vyrovnávat s tím psím postižením, pak mám ještě jeden lidský problém, který nemohu ovlivnit - tak mi odpusťe, když očas ulítnu jako vtipálek i jako hráč.
    Co se záseků trýče, nemám ještě ani jednu chatrč, spím pod širákem, ale velebně se blížím k dostavbě celého města, a pak hurá na ty zpropadený recenze.

17. PanPeřina

PanPeřina Zelenáč fóra

tak je 1. sklizeň na velkých polích s SH za mnou a padátka přibývají o trochu lépe než z malých, ale při lehkém propočtu co je třeba zvládnout do konce akce se mi orosilo čelo:

na zrychlení 35 recenzí na nulový čas je potřeba celkem 210 letáků (= 9450 bambusů), 36 jich mám vyrobených a tak stále potřebuji 7830 bambusů :eek: a to asi nijak ošálit nepůjde

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak, právě jsem sklidila na ml. farmě poslední bambus na pidipolích (jen s vodou), bez JC, bonusů a jiných vychytávek. Legenda 29/30. To jen pro srovnání.....
    To první je z pralesa (174 pidipolí). To druhé je plantáž (188 pidipolí)
    A taky finíto ;)

19. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Ač to možná vypadalo, že snad budu v háji,
    už bych nyní mohl letět na dovolenou v Ráji.

Naposledy upraveno: 17/7/17
  20. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Zajímalo by mě, proč RT tým vynechal tak zásadní informace že je potřeba ještě napěstovat na letáky max. 9450 ks bambusu? Informace v úvodu jsou tentokrát nedostatečné, mnoho hráčů bude mít problémy s dopěstováním!!!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.