Kéž bys tu byl! (13.7. - 19.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem konečně ráno vybudovala všechny domečky a už získala první recenzi. Docela bylo milým překvapením zjištění, že letáků na tu jednu recenzi se může použít vícero, takže vlastně jí můžeme získat ihned, pokud bude dost letáků. Původně jsem si totiž myslela, že na každou recenzi se dá použít na zkrácení času jen jeden leták, ale bylo mně tedy hodně divný, že získání 35-ti recenzí zkrácených o hodinu, tedy po 5-ti hodinách zabere víc času než je doba trvání celé akce. Horkem to být nemohlo, asi jsem si seděla na vedení ..... co víc k tomu říct [​IMG].

Jinak v tuto chvíli čekám až vyroste bambus, ve stodole je ho pouhých 25 ks. Zatím tedy hnojím, ale nabídky na trhu se snižují zatímco cena se tedy zvyšuje a hnůj už je za víc jak 500 krejcarů. Ale lastur je dost - 527.

2. -Kamila2012-

-Kamila2012- Zelenáč fóra

Ahoj .Máte to prosím někdo přesně spočítané kolik čeho je potřeba mít ?
    Pokud ano,podělí se někdo s přesným rozpisem ?
    Děkuji :inlove:

3. helik006

helik006 Rádoby autor

Kamila2012: Aničkamalirka (jak jsi od ní kopírovala ten příspěvek), to má správně: na první 4 domky potřebuješ 2000 akčního bambusu, pak musíš namlet 140 čajů + 60 dárků na uvítanou (ty chtějí vždy po jednom čaji), takže vlastně 200 čajů, což je 3000 akční kytky čaje, 300 tečkovaných lastur a 360 květinových věnců . Věnce potřebuješ ještě 300 ks samostatně, takže potřebuješ celkem 660 věnců. (jo a samozřejmě taky 3000 cukrové třtiny ze stodoly)
    A když chceš jet recenze bez prodlevy, tak je to 35 recenzí * 6 letáků, což je celkem 210 letáků, na které potřebuješ vždy 45 ks akčního bambusu a 6 tečkovaných lastur. Tedy 9450 akčního bambusu a 1260 lastur navíc.
    Když budeš chtít na každou recenzi dát 5 letáků, tak by to bylo 35*5, což je 175. Potřebovala bys 7875 akčního bambusu a 1050 lastur navíc. (a celkově na dodání recenzí budeš čekat 35 hodin)
    Když budeš chtít na každou recenzi dát 4 letáky, tak by to bylo 35*4, což je 140. Potřebovala bys 6300 akčního bambusu a 840 lastur navíc. (a celkově na dodání recenzí budeš čekat 70 hodin)
    Když budeš chtít na každou recenzi dát 3 letáky, tak by to bylo 35*3, což je 105. Potřebovala bys 4725 akčního bambusu a 840 lastur navíc. (a celkově na dodání recenzí budeš čekat 105 hodin)

4. papulice

papulice Veterán fóra

děs běs,jsem zatím pesimista při tom počtu všeho,nevím jestli to půjde...:(myslím že bez nákupu košů to není možné a už vůbec nechápu,že někdo píše že už má hotovo,jak je to na další stránce...o_O

Naposledy upraveno: 14/7/17
  5. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

helik006

děkuji za souhrn..myslím že to všem pomůže..mě samozřejmě taky ;)
    ..ty čísla jsou ale hrozné..nu což,s chutí do toho a půl je hotovo :p
    ..já už mám skoro napěstovaný marocký čaj..pak už jen ten akční bambus a snad napadají padátka..
    tak práci zdar!..ať se všem daří..

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem ráno posbíral 126 věnců a 156 lastur. Namlel 30 mocktejlů a 9 letáků. Navíc nestačil matroš. Samo zaseto.Bobky jsem měl schované a bohužel mi je do rána někdo z trhu vykoupil, takže jsem utřel nos...:cry:
    Díky helik006 za detailní rozpis.:)
    Rozhodl jsem se, že předběžně budu počítat s možností 4 letáků na recenzi a až podle toho, jak budou padat lastury, mohu vypěstit další akční dřevo.

7. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

1.úkol - 2000 x bambus obrovský - splněno
    2.úkol - chybí 84 květinových věnců
    3.úkol - melu 140 x mátový mocktail - přísady mám komplet
    4.úkol - tady jsem se zakysnul - chybí mi těch 900 x marocký mátový čaj ( ale tady to půjde) a 360 x květinový věnec (zatím největší brzda akce) do 60x dárek na uvítanou
    5.úkol - 39x tečkovaná lastura a 170 x bambus obrovský..... tady by to šlo
    Díky helik006 za přehled toho nižšího počtu letáků.

Ještě je čas, vždyť neuběhlo ani 24 hodin od vyhlášení akce........tak práci čest a rukám klid a v práci v šest.... ať se všem daří. ;)xD

8. SofiaAlex

SofiaAlex Zelenáč fóra

musím sa pochváliť, na kolotoči som si vytočila 1x 200% na 12hod. a 2x 100% na 24hod. tato hra pôjde jedna radosť. Som nadšená:)

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Vůbec se nechytám. Zatím mám naletých 40 / 60 Mátových mocktailů abych mohl začít dělat Dárek na uvítanou ale chybí mi padátka (123 věnečků a 211 mušlí - což nestačí na výrobu dárků na uvítanou a to ještě potřebuju padátka na letáky a přímo na dodání do akčního "+") , takže nemůžu nic mlít a navíc ještě potřebuju dalších 140 těch Mátových mocktailů (teda dohromady 200) na což nemám Marocký mátový čaj.
    Vypadávátek mám tak málo že pochybuju že bych vůbec začal dělat nějaké letáky což znamená že nestihnu vybrat stonek, takže na to kašlu rovnou a jdeme bruslit a posedět někam do stínu a uzmrzlinovat se až do omdlení (když už mám tu dovolenou kvůli prckovi a jsou ty prázdniny)

Horší akce byla snad jen chrám dveří (ten první) kde jsem stihl doslova a do písmene 35 minut před 14 hodinou.
    Takže na to kašlu a nazdar u nějaké lepší akce.

Zpětná vazba pro RT : když už děláte takové kmplikované a zmatečné akce, dělajte je alespoň tak aby se daly stihnout. Nedovedu si představit jak bych na tom byl kdybych chodil do práce (nebyl bych tu přes den a v noci, což by znamenalo že bych měl minimálně o třetinu míň toho co mám teď)
    Palec dolů nebo 1 z 5 nebo 15% ze 100.

Naposledy upraveno: 14/7/17
  10. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Tak ono by stálo za úvahu u vypadávátek, kdyby jedny vypadávaly z rostlin a druhé třeba ze stájí a výroben (anebo stromů) a ne tak, jak je to teď při této akci:
    1. Tečkované lastury budou vyskakovat pouze při sklizni rostlin, stájí a výroben!
    2. Květinové věnce budou vyskakovat pouze při sklizni rostlin!

To pak ty chuděrky rostliny jsou z toho tak zmatené, zda tečkovanou lasturu anebo květinový věnec, že raději nedají nic a pak se tu mnozí zlobí kvůli nedostatku padátek. A já se jim nedivím !!! Těm rostlinám...... ;)xDxD Já být rostlina tak bych byl zmatený jak lesní včela na jaře.

Tohle byste měli, modíci, dát do zpětné vazby, aby se to už vícekrát neopakovalo a RT si v tom udělalo pořádek a nechtělo po rostlinách nadlidské úkoly. Působí to zmatky ve hře, nemluvě o tom, jestli náhodou nejde o týrání rostlin. ;)

11. -Kamila2012-

-Kamila2012- Zelenáč fóra

helik006 mnohokrát děkuji ! :)

manech72 a helik006 tohle ocenili.
  12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] [​IMG] ... hezký dník .. tak jsem ráno konečně začala a právě jdu z pláže na oběd :D Postavila dvě letoviska a u třetího chybí jen 13 mátových mocktailů :p jasně, že jsem musela pustit ten zelený chlup a točit na 1x2 bych měla jinak prázdnou pláž a já chci taky plno turistů, ať se čvachtají než přijdu z práce no né xD Do čtvrtého se pustím až zítra, mám nachystaných 251 věnečků, 658 lasturek a dárky na uvítanou snad půjdou rychle :p letáků zatím 12 ale o víkendu je volno a do výroby zapřáhnu i opice xD
    Akcička supr a všem přeji pěkný den na pláži [​IMG] [​IMG]

13. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Tak jsem přestavila celou baha i s pralesem, vyrýpala všechny stromky, měla jsem jich požehnaně... V pralese mám jen políčka, na baha pár zvířátek s pár políčky a co jsem objevila ve stodole? Zapomenutých 29 tajemných chlívků tak jsem je tam dala, ale vešlo se jich jen 21 což nevadí, dám je tam příště takže až půjdu sklízet, bude na mě čekat velké odhalení... Chtěla jsem, aby na mě padalo co nejvíce věnců a lastur tak uvidíme zda to pomůže... :music:

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  14. Johnny

Johnny Polobůh fóra

První 3 úkoly hotovy ;)

Apachie1 a evainfo tohle ocenili.
  15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak úkoly zatím hotové žádné, zato já jsem z toho "hotovej"...
    Už dlouho jsem nějakou akci nedělal takto na náhodu, vždy jsem měl vše dopodrobna spočítané, ale zde jsem nějak (snad v souvislosti s tím množstvím různých akcí) zlenivěl.
    Nebo že by to bylo tím, že ve SPA manažerovi (level 5) jsou mi nějaké SPA body víte co...?

16. dasah53

dasah53 Rádoby autor

Tohle už zachrání jen otrok :p :)

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dajako mi táto akcia nejde.Viete pre čo?Lebo sa mi do nej nejako nechce.Ako som už písal čo urobím bude ale nebudem sa hnať.Robím si pomaličky-poľahúčky.Nemám toho v stodole ani polovičku čo treba.

18. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

zatím pěstuji pak budu mlýt
    nějak se v tom ztrácím
    času málo tak co dám dám
    nehrotím

karbar tohle ocenil(a).
  19. angee93

angee93 Rádoby autor

Nechci nějak rýpat ale zdá se mi že jsi se sekla s bambusem na letáky mě to vychází 9450 :) stejnak je to hrozný číslo takže žádný rozdíl :D

20. iDavis

iDavis Baron fóra

Aktuálny stav:
    1. úloha - hotová
    2. úloha - 171/300 vencov
    3. úloha - 130/140 mätový koktail (tých 10 sa už vyrába)
    4. úloha - hotová

Takže na poliach už rastú iba bambusy, práve som ich poslednýkrát zasadil so SH a od večera už s nimi idem na mini polia. Mušlí mám v tejto chvíli 457. :)

evainfo, Apachie1 a ezzra tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.