Kéž bys tu byl! (13.7. - 19.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

petrasimpaj pokud je nemáš ani v pralese, ani na plantáži, (pěstují se pouze na bahamaramě) tak napiš na herní podporu.

2. lase2

lase2 Magnát fóra

a hledáš opravdu v tropech ?? Na farmě je nenajdeš, akce jede jen na Baha ;)

babina51 tohle ocenil(a).
  3. doben

doben Ikona fóra

Za hodinu bych mohl mít domky postavené. :D

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

doben: Myslíš takto? ,-) [​IMG] Na letáky zatím nachystáno 880 mušlí a bambus na obou plochách ,-)

5. petrasimpaj

petrasimpaj Pisálek fóra

děkuji moc,já byla jen na hlavní:)

6. doben

doben Ikona fóra

Casey27 přesně, mám zpoždění, protože jsem byl v kině. :D (nemyslím to na farmě)

babina51, zejdy66 a marketka47 tohle ocenili.
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak diky za info, prepocital jsem si vypadavatka... no tak uvidime, zda dostanu od sousedu spravny darek :)
    Trochu ale riskuju, na noc davam guaranu a ne akcni, precejen nevim vubec jak moc to bude padat... tak na prales skusmo pohopole s SH a vrtulkama pro bambus...
    Zatim 226 lastur a 141 vencu... kytek pomalu...

8. Emo-haunter™

Emo-haunter™ Perspektivní autor

Akce jde zatím v poklídku, všechny čtyři části jdou získat dost brzy, ale jak je to s těmi recenzemi? Jako to je celkem nereálné, ne? :D

Jak jsi to stihnul, tyjo? :D Si nějaký hacker :D ??? (y)

Naposledy upraveno moderátorem: 13/7/17
    babina51 a zejdy66 tohle ocenili.
  9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak tentokrát moje osvědčená metoda zklamala, zatím co já rozpěstovavám tak už dost z vás plní a a počáteční zmatky jsou dostatečně vysvětleny. Diskuze mně uvedla ještě do většího chaosu než návod k akci. A protože resort se nachází s výhledem na plantáže a chlívky, bez jediného stínu palem... než bych si pokácela prales a dala si tam svoje KFC, tak to nechám pouze na tom, co bude z plantáže
    Druide, nikdy jsem o Tobě nepochybovala, ale že by ses do toho farmaření tak opřel;)xD

10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ani ja sa s tým nepáram8), očakávam najlepšie recenzie:D

[​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 14/7/17
  11. doben

doben Ikona fóra

DANKO padátka ujdou, ale s tím bambusem jsi zklamala. :DxD

babina51, zejdy66 a DANKA722 tohle ocenili.
  12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, už jsi ji ode mě dostala, ale lajky se v akci asi nepočítají, a ten skluz u bambusu je na pováženou, akce začala přece už před deseti hodinami:)

Naposledy upraveno: 13/7/17
  13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jsem nějak pozadu, ale to je setrvalý stav. Dal jsem odpoledne přednost klábosení se sestřenkou a její dcerou, poněvadž jsem je skoro týden neviděl.
    Takže: počáteční stav - hrůza=56 v a 59 m. Stav nyní==126 v a 165 m.
    Bambus 600 ks a máta 628. Na polích papyrus. SH spotřebováno 195 ks.
    Zaftra zaseju, nepohnojím a půjdu utrácet. Prasynovec Toníček měl včera roční narozky a snad se tu příští týden staví i s rodiči, tak aby měl něco do náruče. Vojta má do dneška svého Nebojsu - moc pěkný tygřík.
    Danko a Casseyi - dobře se vám daří, borci. No, jo já prostě tolik SH nedám, ne a ne( a ne, neříkají mi Skrblík, fakt ne).

14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

bambus bude v pohode, už som ho rozosiala na skoro dve plochy (sklady neváľam), mlieť budem ráno, bo ráno je múdrejšie večeraťxD
    ledva hľadím, idem spať;)

15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Danko - Dobrú noc, sladko spi, nechť sa ti snívajú sladké sny...
    Následuji tvého zářného příkladu...

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký pozdní večer :) vidím, že jste se pěkně rozjeli a už melete. Já přijela 22.45 z práce, zastávka šalinky je tak pozdě jen na znamení a i když jsem při mačkání stopky málem urvala i tu tyč, jel si řidič vesele dál a já si udělala ještě noční procházku :(.
    Konečně doma ... sklidila a zapomněla i na JC :p ... zítra mi mají měnit wifi router, pak do práce a já snad ani nerozpěstuji xD tak to je vážně mazec a moje KFC se bouří :D Jinak věnců vypadlo 112 a lasturek 172. Tak hlavně jeďte, ať mě to popohání a o víkendu budu trhat rekordy ;)

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Na mrtvicu,dopěstováno,ale koktejly dou dělat jen po 15.(x3)Teda každou hodinu určitě vstávat nebudu.Takže čauky zas ráno.

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak ještě 255 věnců, abych mohla zabalit dárky a pak už jen roznášet letáky....to půjde :)

Trepifajksl, evainfo a krakoramaja tohle ocenili.
  19. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak jsem si to přečetla již po několikanácté jako každý jiný z Vás.
    Moudrá z toho tedy nejsem. Budu asi plnit postupně.
    Stonek mne neláká je nezajímavý .
    Ať žije chaos.

maribeja, elbedna a GordonSargent tohle ocenili.
  20. iDavis

iDavis Baron fóra

Aktuálny stav je 432 mušlí a 284 vencov. Práve tých vencov teraz potrebujem viac. :eek: Čo sa týka pestovania, bambusov mám už cez 2000 a mäty 1000, tú ale budem dnes pestovať so SH, takže očakávam že o pár hodín už budem mať rezort vystavaný. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.