Kéž bys tu byl! (13.7. - 19.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. davidson00

davidson00 Baron fóra

Tassadar11, nene potřebuješ jenom 660 věnců, na první straně je změna, já již mám 214 věnců, tak snad budou padat dobře,

babina51 a skalara.v tohle ocenili.
  2. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Přátelé nic si s toho nedělejte já jsem si návod vytiskl v práci 2hod.to študíruju padla lahev vína a jsem s toho jelen,srnec a daněk ale akce trochu chaotická aspoň to není fádní.

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Hele, když jsem tě naposled viděl v Lidlu u kruháče, tak si za sebou táhl popsanou a proškrtanou roli nějakého měkkého papíru (no vypadala, že je určená k jinému účelu, než k sepisování nákupu) a přesto jsi asi koupil vše, bo jak vidím ještě žiješ. Tož si tedy myslím, že ten úvodní příspěvek hravě zvládneš. Já ti aspoň věřím, že to dáš.

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak si překontroluj, jestli sis vytiskl elaborát před změnami nebo v průběhu změn nebo náhodou až po nich. A otevři další flašku 8)

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj Kostěji, možná uvidíš i bílé myšky ,-))))
    Jeďte první část, stejně se jinak nehnete nebo nějaký dárek aj. namelte do foroty.

6. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Po třetí točce jsem na tom takto:

bambus obrovský l.: Mám mít 2000 Mám 1210. Ideální stav 74. Plním na 1635.1% Hotovo 60.5% 1.úkol
    květinový věnec:
    Mám mít 660 Mám 132. Ideální stav 24. Plním na 550% Hotovo 20% 2. a 4.úkol
    marocký mátový čaj
    : Mám mít 3000 Mám 1142. Ideální stav 111. Plním na 1028.8% Hotovo 38.1% 3. a 4.úkol
    tečkovaná lastura 1.
    : Mám mít 300 Mám 183. Ideální stav 11. Plním na 1663.6% Hotovo 61% 4.úkol

Další položky jsou letáky na úplné vynulování 6 hodin a položky se dají snížit, třeba na polovinu, třetinu, čtvrtinu - záleží na každém.
    bambus obrovský 2.: Mám mít 9450 Mám 0. Ideální stav 350. Plním na 0% Hotovo 0% na podporu 5.úkolu
    tečkovaná lastura 2.:
    Mám mít: 1260 Mám 0. Ideální stav 47. Plním na 0% Hotovo 0% na podporu 5.úkolu

7. -rosemarii-

-rosemarii- Zelenáč fóra

Ahoj farmáři. Já to študuju už půl hodiny, bohužel jsem asi úplně blbá. Mám ráda akce, kde dopředu vím, co čeho potřebuju a pak jedu. No nedá se nic dělat jedu postupně od prvního úkolu a u toho pátého to snad pochopím, až k němu dolezu :-D

8. nechci22

nechci22 Pisálek fóra

Zdravím ,tak jsem to pročítal nahoru a dolů a jsem se rozhodl, že udělám úkoly1-4 a to ostatní jak to vyjde,řádky mám sice rád, ale tenhle mě nějak nemotivuje bo SPA mám na 5 už dávno , tak co s tím

babina51 a jonyxxl tohle ocenili.
  9. .macca.

.macca. Hrabě fóra

já si napřed všechno napěstuju a potom začnu teprve mlít abych v tom neměla guláš

bambus - 976
    čaj - 956
    věnec - 222
    lastura -285

pro dnešek končím na noc jsem dala cukrový meloun než ty věnce napadají napěstovano bude za chvíli abych mohla udělat základní ukol tak budou i nějaké letáky

babina51 a evainfo tohle ocenili.
  10. slootr

slootr Baron fóra

Ahoj Druide, gratulka i dík za výpočet. Já byl dneska v práci, takže se mi nedařilo časovat tak, jak bych chtěl. Ale nevadí. Čaje mám 506, bambusu bude to stejný množství za 50 minut. Pak si spočítám políčka, kolik jich vlastně mám k dispozici, ale myslím že dost na bambusovou plnou dávku. Lastur kupodivu 186, věnců jen 99, ale o ty nejde. Napěstuju čaj a bambus jako ty, kolik je potřeba do úkolu. Potom nastane bambusové točení.

Všechno záleží na lasturách, ale kdyby se jich povedlo 300 za den, tak je to v poho. Pokud ne, budou hoňky :)

Mimochodem, jdu stěhovat JC. Zapomněl jsem je přendat z hlavní, divošky a mýtiny, tam jsou teďka na prd.

edit: už jsou Johni přehození, když byli rozdělení na těch všech plochách, tak to tak mohutně nevypadalo, byli po 4 všude, jeden asi seděl v liště či co. Teď na plantáži 12 a v pralese 11. To by mohlo trochu helfnout.

11. larelay

larelay Analytik fóra

Kouzelná diskuse zde, výborně se bavím, díky za to :) Po psychicky vyčerpávajícím dni, kdy jsem ráno zjistila, že mi včerejší aktualizace Windows úplně rozhasila PC (a to pak chytám nerva, na počítači pracuji a fakt ho potřebuji), mi již konečně po opravě běží, jak má (nebo spíš líp), takže konečně pořádně rozpěstovávám. Zatím jsem v klidu, vypadá to na náročnou akci, snad bych na ni měla mít čas (ale není to šťastné o prázdninách, holt farmář v létě maká), je to výzva a to mám ráda. Návod jsem pochopila, ale ten propočet je pro mne nematematika fakt náročný. Myslím, že dřív bylo nepsaným pravidlem, že hru stihne i hráč neplatící. Tentokrát to asi bez SH nepůjde, takže mne bude zajímat, kolik ho na splnění budu muset vyplýtvat...vím, je to od Královny, ale stejně...zase ta obtížnost neodpovídá :(
    Nicméně vypadá to na pěkný adrenalin a i přemýšlení, a to já můžu :)
    Tak přeji všem, kdo chtějí dojít do konce, ať se zadaří, a kdo jde jinou cestou, ať si ji užije :)

12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Po šesti hodinách usilovné práce v tropech jsem na noc dala opět cukrmeloun. Ve stodole čeká 10 uvítacích dárků, 30 letáků, 80 mocktailů, 152 věnců, 55 tečkovaných a akční akorát na ranní setbu.
    Zítra to už půjde pomaleji, protože pojedu na 1x1. Dnes jsem 3x otočila na 1x2 na každé ploše jednu akční s SH a 2x se Zuzi.
    Možná se mi to jen zdá, ale nevypadá to na takovou hrůzu, jak se to jevilo z popisu akce. Dodávání je jednoduché, nechá se dávat postupně, tak si člověk snadno dopočítá, kolik čeho ještě potřebuje. Jo, vypadá to na fajn akci s fajnovým řádkem.
    Celková čísla za 6 hodin - bambus 1591, máta 1547, věnce 212, lastury 285. Spotřeba SH cca 600. Legenda 29/30, JC žádné.

13. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Nakonec to taková tragédie není,asi nejdéle bude trvat pátý úkol:p.Hlavu vzhůru a žádné obavy;) Rozpěstováno a už se melexD;)

14. doben

doben Ikona fóra

Před akcí jsem si vytočil na normálním KŠ bonus +1 ke sklizni. Teď jsem zkoušel to samé za lístky z RAMA obchodu. Nechal jsem tam přes 500 mincí. Výsledkem je +175% BZ a 1 bonus +1 ke sklizni, který se objevil celkem 14krát. Takže dám ještě pár otoček akční se SH. :D

15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

doben,tak to se máš ,já si ho vytočila teď +1 na 6 hod.Tak uvažuji,jestli mám jí vůbec spát?xDxD;)

16. jandak

jandak Rádoby autor

Nevím nevím příliš komplikované! Ono to nějak dopadne. Čtu si to neustále dokola, ale zatím žádný výsledek asi si stojím na pěkně dlouhým vedení. No uvidíme!

majat7155, babina51 a 8888milda tohle ocenili.
  17. doben

doben Ikona fóra

marketka47 jestli máš dost SH, tak nechoď. :D Já už nechci více plýtvat, takže dopěstuju ten čaj a bambus na domky a na recenze už se vrhnu bez SH.

18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

doben SH by bylo,do půlnoci snad vydržím,ale jinak v tom totálně plavu,nějak nevím co mlít jako první,co druhé a jaké recenze bez SH?
    Poraď mi prosím holubem ano? Děkuji

babina51 a evainfo tohle ocenili.
  19. abc23

abc23 Komisař fóra

Mládeži, tak to já spát jdu, protože bonus žádný nepadl 8)
    Ráno bude napěstovaný bambus přesně 2000ks +5 (nebo 10..? )
    Věnců mám 156 a mušlí 223 - škoda, že počty nejsou obráceně, mušle nepotřebuji ale věnců ještě do 300 půlečka chybí, snad do sobotního rána zvládnu. Zasazeny byly cukr.melouny na pidi, 3x velkochlívky, asi 6normal chlívků a bambus rozpěstovaný 2x na velkých.. tak asi to skáče dobře ale časově bych to nezvládla vůbec, včera jsem to dobře odhadla, že zvládnu snad tu 1. a 2. část, 3-4-5 si užiju na lehátku s drinkem (nebo mocktailem? :D).. takže tu makejte pěkně, ať mám ten resort pěkně nazdobený a neležím na betonu někde xD:cry:

A sklizně bez JC, až teď jsem si vzpomněla na toho jednoho, zapomenutého měsíce v liště.. njn, chce to vážně dovolenou :music:

20. petrasimpaj

petrasimpaj Pisálek fóra

Ahoj mám problém,nemám akční rostliny,neobjevili se ani po restartu hry.

babina51 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.