Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. chant

chant Pisálek fóra

Dobrý den. Z úvodní stránky přes tlačítko "Získat" jsem si vyzvedla dekoraci "Domov na svátky". I když ji mám v liště pod dekoracemi, při sestavování řádku na stonku nelze tuto dekoraci umístit a objeví se hláška, že ji nemám v inventáři. Co s tím?

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

chant ta dekorace poskytuje bonusy, dej jí na plochu, vyčerpej bonusy a pak půjde do řádku

3. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Ahoj, poslední dobou se mi stává, že mi "zmizí" sousedé a na levé straně mi zmizí i levé strana s ikonkama, když přejdu na jinou plochu tak se mi levá lišta vrátí ale sousedé většinou zpět nenaskočí, tak nevím co s tím..:cry:

evinana a 14087 tohle ocenili.
  4. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

lubin1234
    Napadají mě následující otázky (a doporučení):
    1) V čem hraješ - Unity klient či nějaký prohlížeč?
    2) Děje se to ihned nebo po nějaké době neaktivity?
    3) Zkus jiný prohlížeč.

S kolegy moderátory se domníváme, že chyba bude zřejmě někde u tebe, zatím nemáme informace, že by se tak dělo někomu dalšímu (ať již v CZ/SK nebo v jiných lokacích).

lubin1234 a evinana tohle ocenili.
  5. 14087

14087 Polobůh fóra

Ahoj Kytka2001 mě se to děje v klientovi a už jsem to tu taky psala i někdo jiný to tu vzpomínal, ale dá se s tím žít, páč se to po chvíli objeví tak jsem to dál neřešila :)

evinana tohle ocenil(a).
  6. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

14087
    Hraji v klientu (někdy kvůli testování i v chrome či edge), uvedený problém jsem nepozoroval (třeba to souvisí s tou novou třítýdenní akcí - tam také "mizí dárečky" po opakovaném vstupu na Vrchol hory a jsou vidět časomíry u časových dárků).
    Takže buď ti to nevadí (jak píšeš "dá se s tím žít"), nebo zkus chvíli hrát v některém z prohlížečů, kde k tomuto jevu nedochází...
    Jinou radu pro tebe zatím nemám.

7. evinana

evinana Komisař fóra

Já hraji v Edge a děje se mi to stejné. Již jsem to tu psala. Většinou to zmizí po návratu z Alp nebo z nebe, ale jak se píše výše, po přejití na jinou plochu levá strana naskočí, sousedé nikoli. Musí se aktualizovat

Edit: psala jsem to 23.10.2025, příspěvek je již v archivu

Naposledy upraveno: 25/12/25 v(e) 7:17 PM
    lubin1234 tohle ocenil(a).
  8. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

kytka2001
    Hraju v Chromu a děje se mi to pokaždé při přihlášení do hry, tak jdu hned na mapu a zpět na hlavní ale vrátí se mi jak levá lišta, tak i horní lišta (lišta, kde je lvl, BZ atd...) ale sousedi se neobnoví...
    Ale třeba na mobilu se mi to neděje v prohlížeči, tak nevím:oops:

Naposledy upraveno: 25/12/25 v(e) 7:29 PM
  9. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

prosim ,kde je výrobna stanica

10. BronislavA

BronislavA Zelenáč fóra

Zdravím a ptám se, Zimní velkolepost - minihry - zatím mám jen jablka v karamelu, takže zatím hraju jen tyhle, ale všechny hry se mi v polovině zaseknou, vyskočí velké bílé okno s houfem znaků, ten se dá odkliknout a pak je hra zamrzlá. Musím obnovit stránku a začít znovu, když se doklikám zpátky k té minihře, jsou tam k dispozici zbývající nevyužité karty s počty polí k pohybu a hru mohu dohrát. Ale tím nikdy nezískám tu odměnu za tu mini (skládačku, přesouvačku...), na které to zamrzlo. Tři dny prohledávám forum, ale nenašla jsem tenhle problém nikde zmíněný.

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .jozefinapizgovaguza
    Určitě už jsi tam byla, zkus kouknout do alp, tam to bude ;)

[​IMG] [​IMG]

Už víš ?

Ahoj BronislavA
    Je to resetované, zkus vyzkoušet, minihry se nesmí ukončovat zavřením hry, jinak tyto informace jsou všude ;)

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  12. ***MÁJA***

***MÁJA*** Zelenáč fóra

13. pezt

14. BronislavA

BronislavA Zelenáč fóra

Zdravím a ptám se, Zimní velkolepost - minihry - zatím mám jen jablka v karamelu, takže zatím hraju jen tyhle, ale všechny hry se mi v polovině zaseknou, vyskočí velké bílé okno s houfem znaků, ten se dá odkliknout a pak je hra zamrzlá. Musím obnovit stránku a začít znovu, když se doklikám zpátky k té minihře, jsou tam k dispozici zbývající nevyužité karty s počty polí k pohybu a hru mohu dohrát. Ale tím nikdy nezískám tu odměnu za tu mini (skládačku, přesouvačku...), na které to zamrzlo. Tři dny prohledávám forum, ale nenašla jsem tenhle problém nikde zmíněný.
    Tyto info jsem se dočetla všude, nicméně nikdy jsem hru neukončila zavřením hry, zasekla se a jediné jak pokračovat bylo obnovení stránky, což znamenalo přihlásit se znovu do hry. Děje se mi to tak tři dny. Asi slovo resetovat znamená dnes něco jiného než mě učili před 40 lety. Takže stále nevím, jak dohrát puzzle nebo přesouvačku, abych dostala odměnu.

Naposledy upraveno moderátorem: 26/12/25 v(e) 11:20 AM
  15. pezt

BronislavA

Hru jsem ti resetoval, teď už by to mělo fungovat, tak vyzkoušej. Až potom napiš jestli to funguje.

16. -q1111-

-q1111- Zelenáč fóra

Zdravím,
    jak pošlu dárek (konkrétně vánoční ozdobu) za floreny. Nemohu to v nabídce najít.
    Díky,

17. pezt

Ahoj -q1111-
    Když pošleš všechny dárky zdarma nabídne se ti možnost poslat dárky za floreny, jak prosté ;)

Screenshot_1.png

.SilverAngel. a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  18. Jaroslav469

Jaroslav469 Znalec fóra

mám stále první kopec od začátku je to tak správně ?

19. pezt

Ahoj Jaroslav469

To záleží jak vybíráš často vybíráš klíče aby jsi mohl postoupit, klidně to může být v pohodě

20. Jaroslav469

Jaroslav469 Znalec fóra

mám sklizeno 10 klíčů a přes 45000 lízátek

Naposledy upraveno: 26/12/25 v(e) 5:02 PM