Jiné dotazy

Diskuze na fóru 'Všeobecné dotazy' zahájená uživatelem FAQ, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj Apachie1,
    a určitě jsi ten úkol spustila ... mohlo se stát, že jsi se přehlédla

lacrima tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

PC asi před týdnem vyčištěn, tak tím se nezabývám, dělá to ve všech prohlížečích. A co s tím nebem, tam se nic neděje, zkuste si dojít pěšky ve všech řádcích k řádku třeba 200, jsem zvědavá, kdy vás to zastaví

Apropó, v diskuzním k nebíčku jsem si stěžovala, nebylo to jako řečnická otázka a nikdo na to nereaguje, i zde jsem myslela, že na to někdo zareaguje a nic

Přesto Vando děkuji

Edit: družstvo není v pořádku, dříve toho byla také tolik, co je teď, tedy skoro a tak dlouho to netrvalo, když se za sebou otevírá více farem, tak to otvírání je dlouhé. Teď plním na více farmách úkoly víkendové i ty týdenní, týdenní splním a chci přejít na víkendové a nejde to, musím celou hru restartovat, není to poprvé, stalo se mi to vícekrát. PC nebudu více čistit, tam, kde dělám na jednom prohlížeči více farem, to čistím jednou týdně a ty ostatní prohlížeče tak jednou za měsíc, tam mám vždy jen jednu farmu, tak na ní naloguji 2x za den když je dobrý den a nevypadává to, tak není třeba tak často to čistit

Naposledy upraveno: 8/8/26 v(e) 5:27 PM
  3. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evoku57,
    dovolila som si vyrušiť pezta na dovolenke;), v družstve musíš čakať, kým sa načíta a problém pri listovaní riadkov v nebi už je starší, chyba sa objavovala aj pred aktualizáciou, takže nezostáva, len trpezlivosť a čakať, kedy sa to podarí opraviť.

k tomu editu - vydrž, kým sa vráti z dovolenky a verím, že dostaneš odbornú odpoveď, čistiť určite viac nemusíš;)

lacrima tohle ocenil(a).
  4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vando, teď jsem to asi 10x stopovala na stopkách a načítání družstva, než se splní úkol, trvá 38-40 sec, někdy i déle :pblíží se to minutě a to není zas až tak krátká doba, pokud čekám 10x, tak je to opravdu dlouhé, neměla jsi ho rušit, já se s tím vypořádám a vydržím to i tak, jen aby se s tím popřípadě něco dělalo, to jsem tím myslela, jinak já jsem trpělivá a dokážu čekat, ale chtělo by to místo novinek se také podívat na to staré nefunkční, jenže to nenese korunky eura a FL, tak asi tak

Edit: Popřej Peztovi krásnou dovolenou, ať je v klidu a pohodě a farmou se nedá rušit, vše se nějak vyřeší, pěkný večer přeji a celý krásný víkend

Naposledy upraveno: 8/8/26 v(e) 8:04 PM
    kocieva tohle ocenil(a).