Již brzy - chov chobotnic (5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

V tuto chvíli se blížím třem tisícům a dnes vyženu chobotnice z plantáže a hodím tam zázvorovník. Nějak moc zvířat ho dlabe a já nestíhám vypěstovat. Také guarana mizí kvaltem, semenářství nestíhá a trh je předražen - pokud tam vůbec něco je. Nezkoumal jsem. Otevřel jsem něco beden, tak ten zázvorovník pokropím zelení, abych ho mohl dát i na noc. Howgh

2. Vílalíla

Vílalíla Zelenáč fóra

Dobrý den, mám jezírko pro chobotnice, ale ve mlýně se mi nezobrazuje krmivo a ani na trhu není. V chrámové místnosti ji aktivovanou nemám, ale jak je uvedeno výše, socha by se měla aktivovat automaticky. Kde by tedy mohl být problém?! Děkuji za radu.

3. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Vílalíla aby se socha aktivovala automaticky, tak jsi jezírko pro chobotnice musela mít ještě před jejich přidáním do obchodu. Nyní je již potřeba sochu odemknout.

4. Vílalíla

Vílalíla Zelenáč fóra

OK. Děkuji za info.

5. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Pridávam sa do klubu:oops: Väčšinou mám v panelákoch zvieratá ktorých mám najmenej ale keď som hľadala chobotnice tak som nenašla ani 1 :wuerg: Vyhodila som ich všetky z lišty a už mám 2000, teraz už sú len v 2 panelákoch. Uvidím čo bude treba, keď tak spustím rýchlochov :music: bosorka ta nerobila Topku tak aj chobtnic ma dostatok :)

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som už zo všetkých plôch chobotničky stiahol.Nechal som iba tie vo zverinci.Už ich mám vyše 2200 ks.Neviem či to bude stačiť na šľachtenie,ale uvidím.Ešte čo to ich dovtedy pribudne z toho zverinca:D:D.

7. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak stálé úkoly bych měl úspěšně za sebou...
    ...kdyby šlo všechno tak hladce...:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.